Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy látszik kezdődik a "boldog" új év...
Most hivott egy mókus, hogy a kb. 15 éve készített Access project-m is megadta magát (komplett nyilvántartó rendszer, raktárkészlet, számlázó, szóval AIO)Szerencsére nem kellett elmennem, remote desktop-l hozzáférek a géphez.
Fogta és bevágta az inaktív bővítményekbe a képen jelölt bővítményeket, amely számos függvényét gazdagon használtam a fennemlített project-ben...Komolyan mondom mindjárt beveszem az 1 heti vérnyomáscsökkentőmet, mert menten sztrókot kapok...
Fferi50
Engem az ilyen nagyon fel tud húzni, hisz mostantól nem biztos, hogy tudsz segíteni emberkéknek, mert ki tudja, hogy létezik-e még az adott -amúgy békebeli és hasznos- függvény avagy sem... Mostantól majd lehet érdeklődni -azon felül, hogy ki milyen verziójú excel-t használ- a felől is, hogy "Te figyu, ha Excel 2021-t használsz, ÉS 2401-es frissítést, akkor darabteli, ha 2501-t, akkor meg kampeca..."
Szerinted ez így OK? (Költői kérdés volt, mert biztos vagyok benne, hogy akik dolgoznak az Excel-l, programoznak, tartalmat állítanak elő vele, azoknak nem őszinte a mosolyuk...)Mutt is adott itt nemrég egy szép megoldást az egyik kérdezőnek, DARABTELI fx-t használva, tökéletes LENNE ha minden Excel-ben meglenne a darabteli...
Amúgy MS szerint most is még támogatja a darabteli-t az Excel 2021...Értem Én, hogy terelgetik az embereket az előfizetéses O365 felé, csak
1. akkor minek adták ki az O2024-t? (amiből szintén hiányoznak O365-s fx-k és nem is fogja megkapni őket)
2. szvsz meg nem az a megoldás, hogy elkezdem "kiherélni" a régi Excel-eket és a régi, gyakran használt, és hasznos függvényeket meg eltüntetem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Premier előzetesen a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest