Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

Úgy látszik kezdődik a "boldog" új év...
    Most hivott egy mókus, hogy a kb. 15 éve készített Access project-m is megadta magát (komplett nyilvántartó rendszer, raktárkészlet, számlázó, szóval AIO)

Szerencsére nem kellett elmennem, remote desktop-l hozzáférek a géphez.
    Fogta és bevágta az inaktív bővítményekbe a képen jelölt bővítményeket, amely számos függvényét gazdagon használtam a fennemlített project-ben...

Komolyan mondom mindjárt beveszem az 1 heti vérnyomáscsökkentőmet, mert menten sztrókot kapok... :DDD

Fferi50
    Engem az ilyen nagyon fel tud húzni, hisz mostantól nem biztos, hogy tudsz segíteni emberkéknek, mert ki tudja, hogy létezik-e még az adott -amúgy békebeli és hasznos- függvény avagy sem... Mostantól majd lehet érdeklődni -azon felül, hogy ki milyen verziójú excel-t használ- a felől is, hogy "Te figyu, ha Excel 2021-t használsz, ÉS 2401-es frissítést, akkor darabteli, ha 2501-t, akkor meg kampeca..."
    Szerinted ez így OK? (Költői kérdés volt, mert biztos vagyok benne, hogy akik dolgoznak az Excel-l, programoznak, tartalmat állítanak elő vele, azoknak nem őszinte a mosolyuk...)

Mutt is adott itt nemrég egy szép megoldást az egyik kérdezőnek, DARABTELI fx-t használva, tökéletes LENNE ha minden Excel-ben meglenne a darabteli...
    Amúgy MS szerint most is még támogatja a darabteli-t az Excel 2021...

Értem Én, hogy terelgetik az embereket az előfizetéses O365 felé, csak
    1. akkor minek adták ki az O2024-t? (amiből szintén hiányoznak O365-s fx-k és nem is fogja megkapni őket)
    2. szvsz meg nem az a megoldás, hogy elkezdem "kiherélni" a régi Excel-eket és a régi, gyakran használt, és hasznos függvényeket meg eltüntetem...

Új hozzászólás Aktív témák