Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Fferi50 #52284 üzenetére
Bele pakoltam egy zsáknyi hibakezelést, illetve bele építettem a napi mentésnek a kódját is.
Az utóbbit viszont úgy kellett beraknom, hogy az on error if err =0 részhez raktam be. Viszont így ha a korábban hibába fut, akkor a napi mentés nem fog lefutni.
róka fogta csuka-fogta róka esete.
Azonosítom a biztonsági mentés helyét és megpróbálok onnan file listát letölteni. Erre épül rá az on error, mert gyakorlatilag itt lehet olyan, hogy elmozgatták/törölték a könyvtárat.
Ha megtalálja a beállított könyvtárat, akkor minden szupi, belistázza a fájlokat, meghatározza és törli a felesleges tételeket. Ez után megvizsgálja, hogy a listában szerepel-e az aktuális napi mentés. Ha nem, akkor menti a kalkulált névvel, és útvonalon.
Ha hibába fut, akkor megpróbálja az alapértelmezett útvonalként saját maga mellé készíteni egy alkönyvtárat és azt beállítja elérési útvonalnak. Ha ez valamiért nem jön össze, mert érvénytelen, akkor msoFileDialogFolderPicker-el megpróbálok beszedni a felhasználótól egy valid útvonalat és onnan dolgozom tovább.
Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ha a hiba kezelésbe sikerült kipréselnem valahogy egy valis útvonalat, akkor újra fusson az egész kód? ha egy call-al meghívom saját magát, annak csúnya vége lehet. Bár ha a hibakezelésbe nyomom be, akkor elvileg 2. nekifutásra már nem szabadna megint behalnia. Viszont call-után visszatér és folytatja. Innen simán exit sub-al kilépek, akkor okés lesz?
Hmm, ezt a zagyvaságot, én magam sem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest