Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyus81
újonc
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok szakikhoz.
A problémám a következő:
Adott egy táblázat rajta több munkalappal (16 db). Mindegyik fül egy adott partner rendelését tartalmazza. Ebbe rögzitném be az adott napi rendelést, amit külön szeretnék egy lapon összesíteni. Eddig ez nem is probléma, ezt meg is oldottam. Viszont szeretném azt is megoldani ha mennyiségi egység jelölés cellában (db), nem a "db" szó szerepel hanem a " karton" szó, azt nekem az összesítőn szedje külön. Egyesével működik azaz munkalaponként működik a funkció, viszont ha a képletbe több munkalapot veszek bele, akkor már hibát jelez rá, és nem birok rájönni, hogy mi az...
A nem működő képlet, ha segit valamelyest:
=SZUMHA('Megrendelő:Megrendelő (16)'!C11;"#";'Megrendelő:Megrendelő (16)'!B11)
Próbáltam már a lapok számát kettőre is lecsökkenteni, hátha valamelyik sor elcsúszott, de sajnos nem akar jo lenni. Ha valakinek van erre ötlete, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50