Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajj
csendes tag
Sziasztok!
Delila_1 szerintem Te tudsz majd nekem segíteni. Nem vagyok egy informaikai guru, ezt nézzétek el nekem. Adott egy munkafüzet. A10-től lefelé vannak nevek, melyekhez B10-től kezdődően számok tartoznak. Feljebb egy kisebb táblázat van(A2:I8), amelynek a megfelelő helyére nevet lehet írni. Ha ezt megteszem, kiírja a név mellé a hozzá tartozó számot a jobbra mellette lévő cellába, amit a B oszlopból vesz (sima fkeres). De egymás alá több név is írható. A problémám, hogy a nevekhez tartozó számokkal(amelyek fent a táblázatban a nevek mellé kerülnek) számításokat végez, és egy új számot hoz létre egy cellával odébb. Viszont én azt szeretném, hogy erre a megváltozott számra változzon lent a nevek mellé rendelt szám is. És ez, ha jól tudom körkörös hivatkozás lenne. Huhh, lehet, hogy ez így érthetetlen. Tehát:(név mező: bármilyen a listában szereplőt írhatok ide)-(a névhez tartozó szám)-(módosított szám)
(név)-(szám)
(név)-(szám)
stb.Ha pontosítás kell kérlek szóljatok!
Előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50