- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajj
csendes tag
Sziasztok!
Delila_1 szerintem Te tudsz majd nekem segíteni. Nem vagyok egy informaikai guru, ezt nézzétek el nekem. Adott egy munkafüzet. A10-től lefelé vannak nevek, melyekhez B10-től kezdődően számok tartoznak. Feljebb egy kisebb táblázat van(A2:I8), amelynek a megfelelő helyére nevet lehet írni. Ha ezt megteszem, kiírja a név mellé a hozzá tartozó számot a jobbra mellette lévő cellába, amit a B oszlopból vesz (sima fkeres). De egymás alá több név is írható. A problémám, hogy a nevekhez tartozó számokkal(amelyek fent a táblázatban a nevek mellé kerülnek) számításokat végez, és egy új számot hoz létre egy cellával odébb. Viszont én azt szeretném, hogy erre a megváltozott számra változzon lent a nevek mellé rendelt szám is. És ez, ha jól tudom körkörös hivatkozás lenne. Huhh, lehet, hogy ez így érthetetlen. Tehát:(név mező: bármilyen a listában szereplőt írhatok ide)-(a névhez tartozó szám)-(módosított szám)
(név)-(szám)
(név)-(szám)
stb.Ha pontosítás kell kérlek szóljatok!
Előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby rádiós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest