Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Én nagyon nem értek ehhez a témához, ezért fordulok hozzátok egy tömör, eldöntendős gyorstalpalóért.Ugyanis segíteni szeretnék a sógoromnak, aki boltos, és szeretné kockás füzet helyett elektronikusan vezetni
- a törzsvásárlókat
- a vásárlásaikat pedig dátummal ÉS összeggelÉs innentől nekem ez kicsit magas, mert bár többszáz excel fájlt csináltam már az irodában, de azok mindig oszlop-sor logikájúak. Tehát ebben az esetben logikusan törzsvevő a sor, és a vásárlás összege az oszlop. De akkor meg hova írom a dátumot? És ha a cella megjegyzésébe be is írom a dátumot, akkor meg nem lehet rá keresni, ugye?
Innentől ez már adatbázis? És ha adatbázis, felejtsem el az Excel-t?
És ha netán mégis meg lehet csinálni Excelben, akkor talán meg lehet csinálni OpenOffice Calc-ban is?
Természetesen nem kódra és konktrét megoldásra vágyom.
Egyszerűen csak segítsetek eldönteni, hogy minek érdemes nekiállni.
Aztán, ha adatbázis kell, akkor úgyis kevés vagyok hozzá, azt rendelni/vásárolni kell...Köszönöm a felvilágosítást előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest