- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy feladat, amit VB-ben szeretnék megoldani, de a szintaktikával küzdök.....feladtam, ezért kérdezek...
Adott egy táblázat, (kb. 300 sor) ami az „A” oszlop szerint van sorba rendezve. Az utolsó oszlop az „L” amiben (egymás után) valahol (ez változó) vannak szövegrészletek, az biztos, hogy az „AAA” szerepel minden sorban. Azt szeretném megcsinálni, hogy ott ahol az „L” oszlopban vannak szövegrészletek legyen kijelölve, és csak az a szakasz legyen újrara sorba rendezve az L oszlop szerint. (csatoltam egy képet)
Függvényekkel, és pár kattintással simán megoldom, mert a HOL.VAN függvény megadja az elejét, és a végét az „L” szakasznak, és utána már csak sorba kell rendezni...de VB-ben nem tudom a függvények szintaktikai szabályait kitalálni....Előre is köszi a segítséget!
g.
u.i.: képek nem sikerültek, talán érthető voltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Poco F7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest