Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brandynew

őstag

Sziasztok,

Nagyon megszenvedek 2 dologgal, sehogy sem sikerül, talán tudtok nekem segíteni.

Ez az xls: http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=63490293315261055730

Az egyik dolog, amit sehogy sem tudok megoldani:

Az "Árukészlet" munkalapon egy üres részre függvénnyel ki szeretném listázni az összes egyedi dátumot az "Értékesítés" munkalap A oszlopából. Szóval 1 adott dátum csak egyszer szerepeljen az elkészített listában.

Így próbáltam, de hibát ír, és nem jövök rá, hogy mi nem tetszik neki:

=IFERROR(INDEX(!Értékesítés$A$3:!Értékesítés$A$500, MATCH(0, COUNTIF($J$9:J9, !Értékesítés$A$3:!Értékesítés$A$500), 0)),"")

(Megcsinálhatnám sima szűréssel is, beállítva, hogy csak az egyedi rekordokat jelenítse meg, de úgy nem frissül, ha bekerül egy új sor az "Értékesítés" munkalapba.)

Miután ez megvan, minden kilistázott dátum mellé oda szeretném íratni az "Értékesítés" munkalap alapján, hogy az adott dátummal összesen mekkora tömeg (Értékesítés!G oszlop) lett eladva.

Egyszerűbben: dátum szerint szeretném kilistázni, hogy melyik nap hány kiló fogyott el a lisztből. Persze automatikusan frissüljenek az értékek, ahogy jönnek az eladások.

Tudtok nekem ebben segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák