Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz
lenkei83
üzenetére
Nem tudom, hogy a +2 oszlop bezavarna-e a kereső függvényekbe.
Ez egy segédmunkalap, ami tele van F/V-KERES-sel, szóval nem mennék oda, hogy frissítgessem. Mindenképpen az lenne a munkalap feladata, hogy egy másik munkalap segítségére legyen. Ha az egyes munkalapon átírok valamit, akkor ezen kettes munkalapon változnak dolgok, de azok megjelennek az első munkalapon. Elég sok sor meg oszlop van, és még nincsen kész, nem tudom, hogy mennyi lesz még. Nem akarom egy lapon megoldani őket.
A sorok celláiban amúgy főként ilyen adatok vannak. C1 C2 D1 D2 G1 G2
Én szívesen elszöszmötölök egy függvényes megoldással, de nem tudom melyikkel oldjam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50