- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
poffsoft #27868 üzenetére
Szerintem én fogalmaztam kicsit nemjól
Ez a táblázat az, amiben először is segítettél
Ez a napi gyártást lenne hivatott nyomon követni (és bár a mostani állapotában remekül működik, kaptam egy újabb feladatot, ebben nem tudtam előre lépni). A táblázat napi szinten lenne ugye töltögetve és frissítve, mindig az éppen aktuális termékekkel. Ezeket a termékeket, ill. a napi keletkező mennyiséget szeretném átvezetni másik munkafüzetbe, esetleg munkalapra, lehetőleg úgy, hogy ne legyen vele extrasok meló, tehát ne ctrl+c ctrl+v módszerrel kelljen áthozni a terméket, mennyiséget, stb. Magyarán pl. az E4, H4 cella tartalma kerülne át a másik munkafüzetbe, pl. a D-H10 és sz I-J10 cellába:
A problémám az, hogy az első munkafüzetlap ugye minden nap cserélődne, ha a termék nem is, de a darabszám biztosan nem lesz ugyanaz. Tehát a másnap termése bekerülne a P-T10 és az U-V10-be, akkor azt nem tudom úgy megtenni jelen tudásom szerint, hogy képletet vagy egyszerű hivatkozást használok, mert akkor a régebbi adatok is módosulnának. Csak a másolás-beillesztés lenne a jó eddig - vagy valami olyan módszer, ha van, ami "békén hagyja" a már eddig rögzítetteket, és ahhoz nem piszkál hozzá, tehát statikus lenne már azon cellák tartalma, vagy ha eszedbe-eszetekbe jut más értelmes megoldás, azt is szívesen venném
A másolás-beillesztést azért szeretném megkerülni, mert jó sok gépnél kellene minden nap megoldani, és amennyire lehet, szeretném leegyszerűsíteni a folyamatot.
Remélem érthetően írtam le és köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest