Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Igen azt. Bocsi, nem néztem meg, magyar excelben hogyan fordították az iterációt. Most megtettem.
Hát valóban közelítésnek
bocs, nem akartalak félrevezetni, úgy gondoltam simán hagyták iterációnak vagy iteratív kalkulációnak. De nem, muszáj volt leferdíteni.Természetesen nem közelítésről van szó, és az iteráció sem közelítést jelent szó szerint sem, hanem ismétlődést (programozásban ciklus-nak is hívjuk). Csakhát úgy tűnik google translate-tel honosították az excelt

Ugyanis matematikában valóban majnem a közelítés az iteráció szinonimája, mivel az ismétlődést tartalmazó algoritmusokat a matematikában általában valóban közelítésre szoktuk használni, de IT-ban nem csak (és nem elsősorban). Innen jöhetett a félreferdítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- EA Sports WRC '23
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Tesla topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Léghűtés topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocs, nem akartalak félrevezetni, úgy gondoltam simán hagyták iterációnak vagy iteratív kalkulációnak. De nem, muszáj volt leferdíteni.
Fferi50