Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Igen azt. Bocsi, nem néztem meg, magyar excelben hogyan fordították az iterációt. Most megtettem.
Hát valóban közelítésnek
bocs, nem akartalak félrevezetni, úgy gondoltam simán hagyták iterációnak vagy iteratív kalkulációnak. De nem, muszáj volt leferdíteni.Természetesen nem közelítésről van szó, és az iteráció sem közelítést jelent szó szerint sem, hanem ismétlődést (programozásban ciklus-nak is hívjuk). Csakhát úgy tűnik google translate-tel honosították az excelt

Ugyanis matematikában valóban majnem a közelítés az iteráció szinonimája, mivel az ismétlődést tartalmazó algoritmusokat a matematikában általában valóban közelítésre szoktuk használni, de IT-ban nem csak (és nem elsősorban). Innen jöhetett a félreferdítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Esik a hóóó!!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Goddess of Victory:Nikke
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bocs, nem akartalak félrevezetni, úgy gondoltam simán hagyták iterációnak vagy iteratív kalkulációnak. De nem, muszáj volt leferdíteni.
Fferi50