- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Delila_1 #26477 üzenetére
Darabszámban biztos az egyébből van több, de ha a "knowledge workerek" számát nézzük, (de csúnya szó, de szebb nem jutott eszembe
) , ami mondjuk releváns egy irodai programcsomag esetében, akkor már szerintem a multik felé billen a mérleg.
"Igazad van, használjunk angolt, és hétfőn is legyenek zárva a boltok, hiszen akkor én sohasem vásárolok be.
"
Ebben kiegyezhetünk, én sem. Sőt hétközben sem szoktam, legyenek nyitva csak pénteken és szombaton
Meg persze kérjük vissza a vasárnapot
"nem kell külön progi, elég, ha beszúrsz egy nemzetközi makrólapot."
Ez visszafelé is működik? Vagyis, angol excelből, be tudok szúrni magyar makrólapot? Mert ha nem, az az én érvelésemet támasztja alá, mivel akkor az angol függvények bárki számára elérhetőek, a lokaizáltak viszont csak a lokalizálton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest