- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszi az észrevételeket!
Az átzárójelezés elég buta hiba volt (igazából azt a részt érthetetlen módon nem ellenőriztem le, mondván, hogy az úgyis jó - mert ha nem lenne jó, akkor szólna az Excel
), ezt az eseménykezeléses dolgot viszont nem tudtam. Egyelőre nem működik tökéletesen, de majd futok vele még egy kört, hátha sikerül megreparálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tőzsde és gazdaság
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az átzárójelezés elég buta hiba volt (igazából azt a részt érthetetlen módon nem ellenőriztem le, mondván, hogy az úgyis jó - mert ha nem lenne jó, akkor szólna az Excel
), ezt az eseménykezeléses dolgot viszont nem tudtam. Egyelőre nem működik tökéletesen, de majd futok vele még egy kört, hátha sikerül megreparálnom.