Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nem teljesen. Az A' oszlopban a dátumok vannak 2015.01.01-től 12.31-ig. A B' oszlopban pedig egy alkatrész típus számai. Az egész táblázat előre kialakított az egész évre. A lényeg, ha 2015.03.01-én történt egy hiba az adott alkatrésszel én beírom a B' oszlopba az alkatrész számát és töltöm ki tovább a sort. De ha mondjuk van az adott naptári napon még egy hiba, azt jelenleg nem tudom hova beírni, csak ha én kézileg hozzáadok egy sort. Magyarán azt szeretném, ha én beírok tegyük fel 2015.03.01-re egy hibát, akkor automatikusan hozzon létre egy új sort ugyanazzal a dátummal. (Esetleg, ha nem kerül semmi beírásra tűnjön el.) Ez azért lenne fontos, mert ez egy védett doksi lesz, és csak az engedélyezett cellákba lehet majd írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50