Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
Mittu88
üzenetére
Ma pl. lecsesztek, hogy a szerveren amit anno csináltam fájlt, simán le tudta törölni az egyik felhasználó. Megnéztem és az egész fájlt törölte. Erre mondtam, hogy nem azt mondtátok, hogy ne törölhesse, hanem hogy ne törölhessen bele.
Ezt én (remélem helyesen) úgy értelmeztem, hogy ha meg van nyitva a fájl, ne tudjon munkalapot vagy cella tartalmat törölni.
Pár évnyi adatot töröltek, de van róla biztonsági mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50