Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimmy001
csendes tag
válasz
Delila_1 #16296 üzenetére
Köszi, ennél egyszerűbb volt a megoldás, többen dolgoznak vele, és nem kerül elmentésre csak mailben küldésre.
Van ugye egy kiinduló fájlunk (nevezzük munka1-nek), ami tartalmazza a forrást, mindenféle hivatkozással, amitől nagy lesz az egész, meg egyébként se kell mindenkinek látni ezeket, meg miután ezt kitöltik megfelelően, egy gombra kattintva keletkezik egy célfájl a segédfájlon keresztül, amit előzőleg létrehoztam (nevezzük munka2-nek), és ebben már csak a végeredmény kell, hogy látsszon, semmi hivatkozás meg egyebek (mint ha irányított beillesztést használnánk), az egészben felül van pár összevont cella, és azok nem működtek jól.
Végül az oldotta meg a dolgot, hogy az üres munka2-ben beállítottam a nyomtatási nézetet pont úgy, ahogy kell majd nyomtatáshoz, illetve azoknak a celláknak a magasságát beállítottam ugyanebben a fájlban, rámentettem, és így működik, így már az összevont cellákat is jó méretre hozza ki, és egy oldalra, amit egy oldalara kell, minden gépen, minden módosítás után.
Köszi még egyszer, aki hozzászólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest