- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_1
csendes tag
Sziasztok!
Excel makróírásban kérném a segítségeteket. (office 2007)
Szóval a feladat az volna, hogy van egy munkalapom, amin sok szám van. Ezek közül kijelölnék valamennyit (mindíg változó), amikről szeretném megmondani mondjuk h melyik a legkisebb szám a kijelöltek közül.
A gond ott van, hogy a kijelölt tartományomat nem tudom beolvastatni.
pl activecell.currentregion vagy usedrange parancsokkal az egész blokkomat kijelöli, de nekem csak egy része kéne. Hiába kerestem az excel súgóba nem találtam olyan utasítást ami "Range" -t jelölne ki.Amikor kész függvényket használok, akkor ugye gyakran van, hogy ki kell jelölni tartományokat, az is jó lenne ha ezt az ablakot meg tudnám hívni, amivel be lehet olvastatni a tartományt. Akkor futás közben jelölném ki a cellákat amikből később dolgozna a programom. (mondanom se kell, hogy ezt az ablakot se tudom hogyan kell meghívni)
Hát egy kicsit hosszú lett, de remélem átjön a lényeg. Előre is köszi aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Crimson Desert
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50