- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_1
csendes tag
Sziasztok!
Excel makróírásban kérném a segítségeteket. (office 2007)
Szóval a feladat az volna, hogy van egy munkalapom, amin sok szám van. Ezek közül kijelölnék valamennyit (mindíg változó), amikről szeretném megmondani mondjuk h melyik a legkisebb szám a kijelöltek közül.
A gond ott van, hogy a kijelölt tartományomat nem tudom beolvastatni.
pl activecell.currentregion vagy usedrange parancsokkal az egész blokkomat kijelöli, de nekem csak egy része kéne. Hiába kerestem az excel súgóba nem találtam olyan utasítást ami "Range" -t jelölne ki.Amikor kész függvényket használok, akkor ugye gyakran van, hogy ki kell jelölni tartományokat, az is jó lenne ha ezt az ablakot meg tudnám hívni, amivel be lehet olvastatni a tartományt. Akkor futás közben jelölném ki a cellákat amikből később dolgozna a programom. (mondanom se kell, hogy ezt az ablakot se tudom hogyan kell meghívni)
Hát egy kicsit hosszú lett, de remélem átjön a lényeg. Előre is köszi aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Flipper Zero
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50