Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Heavyrain
őstag
Észrevettem,gyorsan mindhárom profilommal kértem kulcsot,de nem kaptam semmit.
Szóltam a tesómnak,ő 1-2 perccel később kért egy kulcsot és rögtön kapott -
djculture
félisten
Aki kapott gondolja meg hogy sniper elite 3 anyázó csoportjába szeretne e kerülni
-
wesker24
senior tag
Vazze nem is értesíttek hogy kulcs osztás van mikor néztem még azt irta ki hogy 88 Keys left !
Mire rámentem hogy Get keys már kiírta hogy elfogytak a kulcsok !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
warcat
veterán
Hagyjuk már, 20:05 re van dátumozva gmailben,ez így semmit sem ér.
De mivel csak 100-at osztottak,ez így tényleg esélytelen,múltkori alkalmakkor 250 db volt.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
MerLinh
senior tag
nekem sem küldtek értesítést, elég érdekes lesz ez így
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
gszp
tag
válasz Wizard of Oz #73183 üzenetére
Rohadjanak meg, és nem küldtek semmilyen értesítést. Nem is nyertem, hiába volt kiírva még 48 kulcs.
#73191: Nem küldtek, ha mondom!
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Lackki #73182 üzenetére
Köszöntem az infot, amúgy mennyi kulcsot osztottak/osztanak ki most?
Hozzátenném, hogy mikor olvastam a fórumos kiírást, akkor kaptam róla emailt is, mert éppen elkezdett "visítani" a telefonom.
(#73187) morvaigaben: Grat!
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
morvaigaben
tag
válasz Heavyrain #73184 üzenetére
Mire kattintottam a GET KEY-re már csak 48-at írt.... XD Pedig 19:58-tól figyeltem. Hát erről lemaradtam sztem...
Update. EZT NEM HISZEM EL!!!
"Congratulations, you've successfully been assigned a key for the AMD Never Settle Forever Silver Key Group Giveaway: "öröm bódottá
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
-
Heavyrain
őstag
Kulcsosztás van!
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Never Settle osztás most megy ám ifjakEhh.
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Lackki
őstag
most van az AMD silver osztás alien oldalon!
Privátot hamarabb észreveszem
-
DokiBaxxi
őstag
Nem tudom volt-e már, de közben az alienware arena-n elindult az AMD Never Settle Forever akciója!!!!!!
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
cskamacska
addikt
Így Steam Summér Szél után meglepően lehangolóak ezek a beeső napi zakciók.
djculture úrhoz lenne egy kérdésem: Graviteam lista hogy néz ki kendnél?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
sittes79
addikt
-
regener
veterán
válasz ViharVadász #73174 üzenetére
Oh, már értem.
-
gmx9
aktív tag
A Bundle Stars store-jában jó néhány játék egy euróért megvásárolható, illetve további akciók vannak. [link]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
MerLinh
senior tag
válasz ViharVadász #73174 üzenetére
vagy légvédelmi rakéta =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Hunbeast87
senior tag
Azt írta, hogy maradt rajta 9 penny creditje..azért az elég gyanús. Ha bannolták volna, akkor szerintem semmi sem maradt volna. Miért hagynának meg pont 9 pennyt?
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
i2k
őstag
válasz Heavyrain #73165 üzenetére
A SAM-használat öreg hiba volt...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Ujra van par joarasitott bontasra varo 4-pack. sniper elite nazi zombie 2, tropico5, illetve maradt még egy-egy forced, gas guzzlers extreme, insurgency, rising storm goty. Akit erdekelhet, kockazatok és mellekhatasok tekinteteben dobjon privit .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
-
Heavyrain
őstag
válasz warcat #73164 üzenetére
Én is arra tippeltem először,lévén,hogy néha azért használtam SAM-et is,egy-egy nehezebb reward-hoz.
Viszont akkor a teljes creditem összegét zárolniuk kellett volna,de rajta maradt 0.09£. Szóval még reménykedek,és várok a support válaszára,hátha csak valami hiba történt. -
-
Heavyrain
őstag
GMG-ről eltűnt a közel 12ezer forintnyi creditem.
Valaki ránézne,hogy nála rendben van-e? Remélem csak az oldal szarakodik.BirkaZoli: Köszi a visszajelzést,akkor viszont írok a supportnak.
maross: history-ban csak az én vásárlásaim vannak,Playfire meg nálam bugos,kliensből nem tudom elérni,500: Internal Server Error-t dob kliensen belül mindenre. Ennek ellénere eddig mindig megadta a rewardot.[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
Ingyen játék(elméletileg)
Final Slam 2[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Crytek
nagyúr
-
warcat
veterán
válasz Crytek #73148 üzenetére
Teljesen azon múlik,mennyire számítanak rá,illetve mennyire kürtölik szét gyorsan az 5 perces figyelmeztetés után.
Az egyik hullám teljes nyugiban zajlott,aki épp ránézett a fórumra amikor szóltunk(és persze már regisztrálva volt) annak kényelmesen jutott kulcsEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Imagine Me Alpha/Beta Access Key Giveaway +1 sor lehet gyakorolni az amd giveaway-re.
EA: It's in the crate!
-
Igen, egy bazi regen vett gp 2400 vagy gp 2500 van benne (es akku). Most mar kezdenek eloregedni, cirka 6-7 evet birtak, soknak mar fele alatt van a kapacitasa. Ha ennel is jobb kell, akkor sanyo eneloop az etalon, fenykepezogepben olyat hasznalok, mert az ritkan van eloveve, es az eneloop hasznalaton kivul is nagyon jol tartja a feltolteset.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Az akksinak kisebb a feszültsége és a kapacitása is igy nem csoda ha egy normális elemmel jobban birja a cucc. Annak idején volt az a bazi alcatel meg a motorola timeportok na azoknál is az akksi birta 4-5 napig egy feltöltéssel elemmel meg 2-3 hétig elműködött.
[ Szerkesztve ]
-
leikomessi
aktív tag
-
Mate
nagyúr
válasz FoxiestFox #73116 üzenetére
Sőt, tiltsuk be a vezeték nélküli dolgokat. A kábel sokáig bírja, míg akku is tönkremegy egy idő után és ki kell dobni...
Jó darabig használtam én is akksit. Töltöttem, majd 2-3 nap múlva lehet tölteni újra, pedig nem kínai vacak volt. Míg normális, jó minőségű elemmel elvagyok fél évig.
(#73129) BomiBoogie: Én tudok eladó F710-et
(#73141) Lacee1986 : Nem minden gamepadhoz létezik dokkoló.
[ Szerkesztve ]
-
Lacee1986
senior tag
válasz eszement24 #73099 üzenetére
Én inkább a wireless-es verziót ajánlanám. Igaz drágább, és kell hozzá egy vevő is, de legalább nem kell szenvedni a 3 méteres kábellel soha. Ha jót akarsz, akkor egy dokkolót is veszel hozzá.
Most nézem, hogy azóta már volt egy pár válasz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dejaris #73130 üzenetére
Ezt én sem tudom, de mivel egybe vettem nem is érdekelt.
birorichard: én nem olvastam semmi ilyet, nem futottam bele semmi olyanba amit ne támogatott volna, igaz túl sokhoz még nem próbáltam (elég megrögzött bill+egeres vagyok).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
Azért inkább mert van önkisülésük... de állítólag már gyártanak olyan akksikat ami erre a célre is jó, és hasonló karakterisztikával bírnak mint a szárazelemek... azt hiszem talán duracell-t láttam már ilyet.
De jóval drágább is gondolom.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
GOG :
The Guild Gold Edition + The Guild 2 + The Guild 2: Pirates of the European Seas + The Guild 2: Renaissance $9.96 ( két napig tart az akcíó )
-
eami
veterán
logitech billbe nekem már több mint 1,5 éve ugyanaz az elem van és köszöni jól van
Egeret talán hetente rárakom a dokkolójára pihenni akkor tölti. xbox controllerbe meg már nem is emlékszem mikor cseréltem utoljára elemet de már több hete. Az akksi mondjuk tényleg hamarabb merül. Ceruza akksik is azért merülnek amúgy, mert míg az elem 1,5V addig az akksi kevesebb.(#73131) birorichard: megy minden gond nélkül a vezetéknélkülivel is. Talán androidos tableteken volt egy időben gubanc vele, de már ott is csak rádugod az adatpert és lehet is csapatni controllerrel
[ Szerkesztve ]
-
kyowolf
csendes tag
De ha nem ragaszkodsz az xbox controllerhez, akkor ajánlani tudom a Logitech Chillstream Gamepad-ot. Ez vezetékes, de úgy rémlik van hasonló vezeték nélküli is. Én már több mint 7éve vettem valami akcióba, akkor 3000ft volt. Funkcióban ugyanazt tudja mint az xbox kontrollere. Kialakításba valamivel kézreállóbb és a súlya is kisebb. A beépített kéz hűtése miatt nyáron elég kellemes tud lenni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
logitech egeremben majdnem egy evet bir, billentyuzet mar tul van egy even, es nem kellett cserelni. Gigabyte egerben csak 1-2 honap, merges is vagyok miatta . 2400-2600 maH-t kell venni lehetoleg, nem baj ha markas.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
kapacitástól és fogyasztástól függ. ma már gyártanak olyan klavikat és egereket, amik fél éveket-hónapokat elvannak 1-2 AAA elemmel.
az akkuk is használódnak, érdemes hozzájuk venni olyan töltőt, ami képes akkuápolást csinálni, valamint kijelzi, mekkora kapacitást sikerült beléjüksajtolni.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
kyowolf
csendes tag
Én vezeték nélkülit vettem, de idegesített hogy folyton cserélni/tölteni kell az elemeket. Ezért vettem a kontrollerhez usb töltőt. Így működik elemek nélkül is, csak erősebb rezgésnél kikapcsol mert nem kap elég áramot, ezért tettem bele tölthető elemeket (leggyengébb, legolcsóbb). Így már tökéletesen működik, mivel tölt bele játék közbe annyit, hogy kibírja a nagyobb terhelést és nem vagyok a géphez kötve sem, csak áram forráshoz.
-
válasz FoxiestFox #73116 üzenetére
Ceruzaakkut? Azokat nagyon gyakran, néhány naponta kell tölteni. Vagy lemaradtam valamiről?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
válasz leikomessi #73115 üzenetére
Ez receiver nélkül nem jó PC-hez! (csak szólok) Az meg még valami 4000 Ft.
-
félisten
-
leikomessi
aktív tag
Nem kizárt, hogy volt ilyen.
Most vezeték nélküli kontroller van MOL kúton 9600 forintért. -
i2k
őstag
Csakis vezetékes eszközökre esküszöm.
Egerem, billentyűzetem és így az X360 Controller for Windows is vezetékes.
Bajlódjon elemekkel / akkukkal az, akit két anyuka szültA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
GoZoL
senior tag
válasz eszement24 #73103 üzenetére
Még egy észrevétel. Pár hete MOL benzinkúton voltam tankolni és XBOX360 vezetékes kontrollert 5000 Ft-ért láttam és ebből még lejött egyéb kedvezmény! Akkor szóltam is ismerősnek el is vitte.Szerintem megtalálható bármelyik töltőállomáson.
-
addikt
konzolokszervize, 11e körül. Annál olcsóbban nem hiszem hogy megkapod.
-
eami
veterán
válasz BomiBoogie #73104 üzenetére
elég sokat használom a vezeték nélkülit és azért olyan gyakran nem kell csereberélni az elemeket, ráadásul tölthető akksit is lehet venni hozzá ebayről párszáz forintért amit utána USBről lehet tölteni
-
Csapoati
nagyúr
válasz BomiBoogie #73104 üzenetére
En is ezert vettem wiredet, meg olcsobb is valamivel. De akit nem zavarnak az elemes dolgok, annak megeri a wireless is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én csak azért javasoltam a vezetékest, nekem is azért van, hogy soha ne kelljen bajlódni az elemekkel.
-
eami
veterán
xbox 360 controller, és javaslom a vezetélnélkülit. Pont ugyan olyan gyors, nincs semmi késleltetés, cserébe sokkal kényelmesebben lehet hozni, vinni, rakosgatni házon belül. Simán megéri az a 1,5-2 ezer forintos többletet. Úgy sem csak 1 évre veszel ilyesmit.
-
Csapoati
nagyúr
Csak az Xbox kontroller, azt minden felismeri azonnal (a vezetekeshez semmi nem kell, csak bedugod es megy).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest