Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
válasz tarBubbles #52636 üzenetére
És az baj?
-
szami777
addikt
válasz tarBubbles #52636 üzenetére
rég vásároltam nuuvemről, de most felmentem és a profilomba semmi kamu adat nincs megadva. Ha paypalt használsz akkor tudtommal nem kell semmit kikerülni és vehetsz onnan. (az más kérdés h ez a honlap valszeg a brazilok számára van)
egy ezrest bőven megér, mert remek játék.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
warcat
veterán
-
tkesy
őstag
válasz tarBubbles #54341 üzenetére
hát ha nem anyagi okai van annak, hogy vásárolj, akkor szerintem tudok/tudunk segíteni...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Frod
addikt
válasz tarBubbles #63324 üzenetére
Köszönöm a választ!
(Akkor egy rutinos Nuuvem használó kolléga meg tudná venni a Dark Souls-t nekem, OTP-ről tudnék utalni, a visszaigazolót pedig természetesen egyből átküldöm, hogy látszódjon még 4 óráig van az ajánlat, privátban a többit)
Do you see the white shadow?
-
Arcképgyáros
válasz tarBubbles #63329 üzenetére
buenosz diász
Most már tudom mit jelent.
-
M3oH
addikt
válasz tarBubbles #64369 üzenetére
Ha van a közeledben MM Nem mintha érdekelne a D3
-
BasketWink
tag
válasz tarBubbles #64939 üzenetére
pedig lehet olyan is kivéve ha 1 szerveren vannak szal pc+konzol együtt játszik
-
huskydog17
addikt
válasz tarBubbles #66968 üzenetére
Persze, hiszen a 3. rész új, jóval fejlettebb motort kapott és szebb effekteket, de aki hozzászokott a 2. részhez (mint én is), annak hatalmas arcon csapás lett a 3 .részben látott technikai butítások. Engem leginkább a ronda talajnövényzet, valamint annak statikussága zavar.
#66970: Értelemszerűen egy végtelenül agyontömörített mozgókép nem veheti fel a versenyt a valós időben számolt, veszteségmentes képpel minőség tekintetében. Ez minden létező gameplay videóra igaz.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
djculture
félisten
válasz tarBubbles #72150 üzenetére
Van egy csomó most összenem irom van vagy 4 lista a neten erröl. ez csak az egyik: [link]
Kiadók vagy kemény 10darabot átvittek steam-re is kipatchelték a gfwl-ot belőle.
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
válasz tarBubbles #72315 üzenetére
mi mi mi mi ? Mikor volt ez?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
JoolsNOS
veterán
válasz tarBubbles #74230 üzenetére
Igen, meg próbáltam explorerrel, de azzal se jó.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
csaba951
veterán
válasz tarBubbles #76304 üzenetére
Ez égi jel! Isten nem akarja, hogy Castlevania-iáz!
De vajon mi lehet rá az oka?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tarBubbles #76304 üzenetére
Ha nem sűrgős, lesz ez még nemsokára akciózva... ősszel vagy télen.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
djculture
félisten
válasz tarBubbles #77057 üzenetére
Régiózár nincs ott semmire ac3 4-et is igy vettem. Nyelv az van amikor van. De a raymannál is ott az angol kiírás.
-
djculture
félisten
válasz tarBubbles #77057 üzenetére
Driver San Francisco Deluxe Edition
$4.50
lett nekem a vége, beregeltem uplayre működik szépenContraston gondolkoztam még 3 dollárért de nem az én világom
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz tarBubbles #83055 üzenetére
Ha ma este nem indul el a sale, akkor biztos igaz, mert nem marad masik kezdesi idopont novemberben (ha ragaszkodnak a csutortokhoz).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
válasz tarBubbles #83822 üzenetére
b2 es season pass is kulon-kulon yuplay.ru-rol van nekem..regi szep idok
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
kriszpontaz
veterán
válasz tarBubbles #85668 üzenetére
Én kb. annyiért vettem, szerintem annyit éppen még ér, de úgy is le fogják ordítani a fejem . COOPban jó, egyedül unalmas lehet.
-
ha nuuvemeset mondod, tudtommal lockos (volt?)
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Dilikutya
félisten
300Ft-ért van Stasis Interrupted DLC is hozzá, az egyetlen single DLC-je. Én mindjárt veszem is meg, még 2 óráig akciós, a Steam-en 9,99€ az alapára, most kapott egy 66%-ot, így csak 3x kerül annyiba.
Ugyanitt Euro Truck Simulator 2 Gold Edition 700Ft, benne van a Going East DLC is.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cyberkind
félisten
válasz tarBubbles #100875 üzenetére
Azt is megfogom venni, az összes Metal Gear kell ami van pc-re.
-
arty
veterán
válasz tarBubbles #101382 üzenetére
mitől lenne ez a lényeg? ez a pécé verzió létjogosultságát igazolta, nem a második részét
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest