Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Ha valakinek nem kell a DX: The fall, az kérem privizzen
-
törölt tag
Végre enyém lehet Romero szörnyszülötte, a Daikatana.
-
bigyo108
aktív tag
válasz FollowTheORI #74795 üzenetére
ez nagyon ismerős .... én az utóbbi hónapokban vásároltam be nagyon
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
nagyúr
Úgy néz ki tavaly jól vásárolgattam, mert az előzőből, meg ebből a bundliból is megvan minden ami kell.
Persze anno ennél drágábban, de nem bánom végülis...Jópárral még nem is játszottam.
Ideje áttérnem arra, hogy csak akkor veszek meg valamit, ha tényleg játszani is akarok vele akkor "rögtön" utána nemsokkal.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
TBT
addikt
válasz BoneDragon #74774 üzenetére
Szintén... Pedig annyira éreztem, hogy ma már nem lesz kulcs osztás.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
nagyúr
válasz Stockbauer79 #74789 üzenetére
Eléggé úgy néz ki.
Szerintem nem is érdemes folytatni a témát. Elég volt ennyi off mára...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
veterán
megírtam bár eladja magát - mindenesetre, ha valakit érdekel egy-két plusz infó akkor tessék
http://jateknaplo.blog.hu/2014/07/22/humble_square_enix_bundlehttp://jateknaplo.blog.hu
-
Crytek
nagyúr
Van olyan aki közösködne a 6.x dolcsis pakkal?
Amik nem kellenek nekem:
Hitham Absolution
Daikatana
Anachronox
Thief Gold
Nosgoth Veteran PackNext PC Upgrade: 2022
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #74788 üzenetére
Jó persze. AZ kellene még csak. Mindegy alapba ment volna csak.
Live-Die-Respawn
-
Stockbauer79
tag
Akkor most már nem lesz több kulcs?
just leave me alone
-
nagyúr
-
BigBlue69
őstag
Én probálkozom.. sose sikerült jókor kattintanom.. De ma rájöttem, h igazából jó fej vagyok. Nekem mind megy Family Sharingbe.. Akkor még jót is teszek h nekem nem jut.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
oriic
HÁZIGAZDA
De mi ez már hogy abban a pillanatba hogy megjön email felnézek és már annyi?
Live-Die-Respawn
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #74779 üzenetére
ez van,,,, mivel a múlt héten nem volt, vajon megjatszak hogy most meg kettő lesz? :-D
edit: tényleg, most értelmezem csak, hogy úgy néz ki már nem osztanak többet júliusban.
edit2: és megjott a levél is, a korábbiakhoz képest most több száz kulcsot raktak ok, lol
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Trükkösek voltak... így jártunk. Már aki kimaradt. Pedig néztem énis, no luck.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Heavyrain #74769 üzenetére
Nyert egyszer tesód, abból kaptál 1 játékot, nyertél aztán Te is egyet. Most nem sikerült és vered a fejed a falba? Bennem van a hiba, hogy nem értem?!
(Ezek szerint lehet egy fiókkal kétszer is pályázni?)
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Stockbauer79
tag
-
szami777
addikt
válasz #79621120 #74770 üzenetére
ha nem tudsz vele nagyon mit kezdeni, nálam jó kezekben lesz
(#74778) dadawa
Melyik gog játékok érdekelnének?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Heavyrain
őstag
Na ki maradt még le most a kulcsosztásról?
"All out! There are no more keys left in this giveaway!"
[ Szerkesztve ]
-
ja igen, bta-n belul kulon kulcsok vannak?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Wizard of Oz
aktív tag
Egyben vagy külön vannak a kulcsok?
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
szami777
addikt
-
eami
veterán
válasz DeFranco #74761 üzenetére
naja, még ha egy Tomb Raidert mellé pakolnak, de így kicsit karcsúnak tűnik. Ennek ellenére remélem szép kis összeget összeszednek. Square Enix megérdemli
(#74762) compass1997: már megvolt szóval kíváncsiságból néztem csak meg, de 20 másodpercet sem élt a link
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Vihető:
THIEFGold
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz artiny #74752 üzenetére
Ennek itt van a helye: Trade topic
#74753: dehogy volt, de ha ránézétél volna az oldalra, akkor tudnád is (még mindig 2nd batch -et írnak)
#74755: Nézd meg a #74753 -ra küldött linket!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
artiny
őstag
Lett egy AMD SILVER REWARD -os kuponom (két játékot lehet valasztani vele)....
valakinek nem akarja elcserélni pc játékra?
Ami érdekelne:
- Ghost recon future soldiervagy esetleg
- Call of Juarez: Bound in Blood >>bár ezt kicsit kevésnek tartom
vagy esetleg: COD,BF,MOH[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
djculture , po1son
Köszönöm a választ .
-
bul07
nagyúr
Nem tudom volt e már róla szó
Paradox Effect Bundle még 38óráig él
1$
Dead Effect(kártyás)
Strategic War in Europe(kártyás)
A.I.M.2 Clan Wars
Lost Civilization
The Last West Vol. 12$
The Samaritan Paradox(kártyás)
Legends of Persia
Sinnestar - Sinnestar(mp3)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Mennyibe kerül a Batman Arkham Origins + Season Pass a GMG-en ?
-
djculture
félisten
válasz Wizard of Oz #74743 üzenetére
Nekünk nem elérhető mivel tiltott önkényuralmi jelkép van benne. A játékot nem tiltották be, a kiadó Warner Brothers döntött úgy, hogy nem jelenteti meg Magyarországon mert nem akartak a cenzúrával szrakodni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Wizard of Oz #74743 üzenetére
Ha sikerül megvenned akkor aktiválható. Csak ne oroszt vegyél. Egyébként ROW-ot kapsz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
po1son
addikt
-
Wizard of Oz
aktív tag
GMG-s Injustice csak magyarhonból nem érhető el, vagy alapból UK only?
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #74737 üzenetére
Ha 5,25 az alapjáték, akkor ezek baromira nem érik ám meg.
A Stalingrad az szerintem sem tűnik rossznak. Én megvettem anno, de még nem jutottam el odáig, hoyg játszak is vele.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
warcat
veterán
Batman játékok akcióban gmg-n.
EA: It's in the crate!
-
-
törölt tag
válasz Csapoati #74722 üzenetére
„nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.”
Ez bőven belefér a művészetbe, szóval csak kiadói impotencia.
-
drk88
senior tag
válasz maroskah #74714 üzenetére
Én annó itt vettem meg: www.kinguin.net
-
maroskah
aktív tag
Értem. Csak azért kérdem, mert láttam több verziót is belőle. RU, US, EU. Ezzel nincs is gond, csak ugye az áruk Ha lehetne akkor a lehető legolcsóbban kijönnék belőle. Az EU-s gondolom simán megy, de vajon a többi?
[ Szerkesztve ]
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
maroskah
aktív tag
Az Injustice melyik verziója aktiválható be nálunk?
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
i2k
őstag
válasz looser #74685 üzenetére
Az SG.hu-n szerveződtünk, itt: The Longest Journey topik, és 99,99%-ban csak az odajárók voltak benne.
A fordításhoz elengedhetetlen program megalkotója volt "külsős".A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
válasz eszement24 #74709 üzenetére
Hm? valamit félreértettél.
A Bethesda/Zenimax (vagy akárki is forgalmazza) hülye/elképesztő/vérforraló stb régiós elképzelései miatt,amit már ezerszer kibeszéltünk(magyaroknak RU/CIS verzió jár, teljes EU áron) a Nyugat-Európának forgalmazott New Vegas Ultimate nem aktiválható tőlünk,ez a Uplay számára értelmezhetetlennek bizonyult(amiért nem hibáztatom őket).
Tessék,megcsodálhatod,ez a retail kulcsokhoz tartozó id: [link]
Nuuvemről vagy brazil tradertől érdemes venni,előbbi tavaly még egy digital ww(worldwide) verziót adott amin nincs zár.Persze lehet mondani,hogy kit érdekel melyik van meg,nos az a probléma,hogy a RU/CIS verzió teljesen külön van választva,gyakorlatilag egy külön játékbejegyzésként!(2 darab new vwgasod lehet épp ezért lásd lejjebb) szerepel,és mi be vagyunk vágva a ruszkik közé,tehát a fórumoktól kezdve a workshopig minden tele van cirill krikxkrakxal.
[ Szerkesztve ]
-
eszement24
aktív tag
Valamint lehet, hogy drágák nálunk a játékok, de úgy néz ki, hogy a lengyeleknél jobban jártunk.. pl
#74708 warcat: MIért mi az uplayről nem is tudunk vásárolni hivatalosan?
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz eszement24 #74707 üzenetére
A múltkor Uplayről záras verziót kaptak a magyar vásárlók,nekünk szerintem nem jó.
Más:
Sid Meier’s Civilization V: The Complete Edition (MAC) 29.99BRL/9.90€/3045Ft[ Szerkesztve ]
-
eszement24
aktív tag
Akit az uplay akciók is érdekelnek:
New Vegas Ultimate Edition 5€
-
szami777
addikt
válasz djculture #74696 üzenetére
nekem elvileg orosz coh2-t lát a gamersgate ugyebár, 2 hónapja megvettem innen 7 dollárért és sikeresen aktiváltam.
Előzmény: [link][ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sittes79
addikt
válasz cskamacska #74700 üzenetére
Pedig már kosárban van..akkor skippeljem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest