Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz Bluerainbow #24147 üzenetére
HiB 5 óta egyáltalán nem veszek steamen indie cuccost, pedig ez a Fly'n engem is érdekelne. Én is csak remélem, hogy benn lesz valamelyik jövőbeli bundliban
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Visszakerestem, megvan a -5$ kupon, de az csak január 1-31ig érvényes... Nexuizhez milyet adnak?
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Crytek #24316 üzenetére
Tudnám mi ez a nagy SR3 mánia, THQ bundliban kb best buy volt valami 5 ajróért. Én még anno 4 hónapja 7,5ért vettem csak az alapjátékot, még annyit is bőven megért.
BTW megvettem a Scribblenauts-ot, persze azt írja, mint kliensből: még nem aktív a játék... #sadpanda
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Akinek esetleg kell valami 2K-s pakk dobjon privit, kaptam kódot, de nem hiszem hogy veszem bármelyik csomagot is...
-
DJGABI
addikt
válasz SenorGrande #24575 üzenetére
Csábít ez a Tiny & Big meg a Sine Mora, főleg ennyiért, de gyanús hogy előbb-utóbb lesznek HiB-ben...
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Ellőttem egyet Hotline Miami-ra, megnéztem egy másik játékkal, ugyanúgy beadja arra is, hogy -5$ #winning
-
DJGABI
addikt
Hell Yeah complete 4.7€ [link]
(GMG20-P4DLK-FKYRS kuponnal )<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz ViharVadász #28696 üzenetére
Elmennek a fenébe! oké, cseriti meg minden, a múltkori játék so-so el is ment volna még, de kiraktak belőle egy félkész változatot, aztán szartak a vevőkre... köszi noccs! (azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a legalál minecraft premium-omal a legutóbb, mikor próbáltam belépni azt írta nem vettem meg. supporttal nem tudom próbálkozzak-e, a tízmillió vérpistike mellett gondolom nem nagyon foglalkoznak az emberrel)
-
DJGABI
addikt
Amazonos Cowadoody-knak érdekes ára van: MW 1/2-nél a Mac download 10$, COD2 - 5$, Blops - 17,5$... Oké gondolom nem ők a vásárló célközönség, azért olcsóbb, de ennyivel?
-
DJGABI
addikt
válasz dante0425 #28770 üzenetére
DLC Questet csak ajánlani tudom én is. Baromi jók benn a szövegek. Csak sajna tényleg nagyon hamar ki lehet pörgetni. Jöhetne hozzá valami DLC
(#28778) HS 2142 Közbe ezen gondolkoztam... Azt hittem a Mac download csak az amazonos letöltést jelenti.... Ha valaki esetleg bevállalja megoszthatná a tapasztalatait
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz cskamacska #28839 üzenetére
aww yiss, ez durvára megéri... sztím árazás szempontjából eléggé mostoha gyerekként bánik a COD szériával...
Mindegy, én még tegnap MW2-t külön megvettem, simán aktiváltam. Megbánni nem bántam... Csak kár hogy most jött Blops2 free weekend, szegény MW-nek várnia kell
(protip: én magam nem próbáltam, de ahogy olvasgattam amazon elnéző a többszöri regeléssel, úgyhogy nem csak egyszer él a 25% .P)
-
DJGABI
addikt
A későn érkező: olcsó Sniper Nazi Zombie maradt valakinél esetleg elfekvőbe?
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Surgeon Simulator 2013 gets a Heavy update
ez a játék nem van/volt/lesz valahol akcióban? asszem ellennék vele
-
DJGABI
addikt
válasz ForRedGlory #35840 üzenetére
Köszönöm szépen! Splinter Cell Conviction
a töredékét se érik, de ha esetleg érdekel valami a listáról, a tiéd [link] PÜ pls
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
maxiriszpekt, én nekiálltam, de pár pálya után úgy bebugzódott hogy nem láttam értelmét folytatni.
a 2 meg ájjóesz only, tisztára meggyalázzák ezt a frencsájzt.a TPS-ben (Garden Warfare) van minden reményem, hál' istennek az nem xbox 180 only lett...
szerk: nálam a fb-os játékok az ilyen match three-nél kifújtak, candy crush meg triple townnal elvoltam, esetleg songpop :-)
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz huskydog17 #38126 üzenetére
vajh erre lesz amazon price match?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung LCD és LED TV-k
- Alkoholista nevelde
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Microsoft Excel topic
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sony FE 85mm f1.8 SEL85F18 objektív
- Újszerű DELL Latitude 7490 i7-8650u! Gyári világító HU billentyűzet! 8GB RAM 256GB SSD ujjlenyomat o
- Dell Latitude 5420 i5-1135G7 Iris XE VGA gyári magyar világító billentyűzet szép állapot
- Sony FE 35mm f/2.8 ZA Zeiss Sonnar T
- i5-10400+RTX2070SUPER+G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT+SSD 970 EVO NVMe M.2 250GB stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest