Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Kinguin walletről hogy tudok fizetni? Volt egy visszatérítésem és szeretném levásárolni. Köszi!
-
GoZoL
senior tag
Az angolok is parádéznak az EU kilépéssel ezért meg fog borulni a deviza piac. Pont jókor jött a summer sale is.
-
GoZoL
senior tag
válasz leikomessi #100609 üzenetére
Ahol vásároltad az ottani adót még meg kell fizetned, szerintem az van rajta,
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
Az orosz régiós BF Hardline-ba előfordulhat, hogy csak orosz nyelv van, angol nincs? Köszi!
-
GoZoL
senior tag
Hamar elvitték a táskákat, már rózsaszín sincs! Ki vett csak egy darabot? Őszintén! Várom a csomagot...
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Nem játék de hátha érdekel valakit! Case Logic hátizsák hihetetlen áron
-
GoZoL
senior tag
válasz micafighter #92722 üzenetére
Diákigazolványos módszerrel?
-
GoZoL
senior tag
válasz huskydog17 #91412 üzenetére
A spintires?
-
GoZoL
senior tag
Jól tudom a Spintires és az Euro Truck Simulator 2 kizárólag steames?
-
GoZoL
senior tag
válasz Hunbeast87 #88572 üzenetére
Megkaptam én is!
-
GoZoL
senior tag
Funstock a Grid Autosport miatt írt levelet megint:
Thank you for your continued patience for what is a frustrating situation for all concerned.
As of today we are unable to obtain confirmation that our supplier will be able to provide the keys as ordered but at the same time they are not willing to confirm that cannot supply.
This promotion was scheduled to run until the 18th January 2015 so until this date there remains a possibility that these orders will fulfilled.
We have no interest in holding on to your money without confirmation that your order will be completed and should you request a refund, you will still be entitled to purchase the game at the promotional price should stock be provided. Therefore if you prefer a refund please contact support@funstock.co.uk stating your order number.
I understanding this is frustrating and disappointing, therefore should you have any further questions or comments please feel free to contact me on mark@funstockdigital.co.uk.
Még várok,nem kérem vissza a pénzt!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz FollowTheORI #87894 üzenetére
A programot adatvesztés megelőzésére lehet inkább használni, vagy akár utána is, hogy rendbe téve mondjuk a smart részt visszanyerjünk adatokat?
-
GoZoL
senior tag
válasz Hunbeast87 #87885 üzenetére
Akkor egyből visszaadták volna a pénzt nem hagyták volna nyitva a rendelést.
-
GoZoL
senior tag
válasz leikomessi #86984 üzenetére
Spintires tuti régiózáras, de hogy ne vesszen a dolog egy másik fiókra megoldottam.
-
GoZoL
senior tag
válasz Darth_Revan #86562 üzenetére
Pont a Modern Combat 5-t néztem és 890 Ft nem pedig 320 Ft. Nem élne még az akció?
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
Watch Dogs úgy látom nem steames, de ha az is lenne uplay-en kellene aktiválnom. Ha itt megveszem tudom aktiválni? Az orosz rubel most 4,6 Ft! Kb. 2000 Ft lenne.
-
GoZoL
senior tag
Need For Speed Most Wanted csak 4 $ az amazonon!
-
GoZoL
senior tag
Nem tudom, hogy volt e de érdemes lesz figyelni csütörtökön este az oldalt!
CD Galaxis Black Friday[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Lemaradtam az ismerősöm a Borderland 2 akcióról. Ez tartalmazza a PC-verziót? Köszi!
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
A steamen akciós a Borderlands 2 és a four pack-et nézem, hogy ott valami elárazás lehet. A sima alap 5 € a four pack meg 22,49 €. Ha elosztom akkor drágábban jön ki mint ha csak egyet veszek. Esetleg a four pack ad valami plusz DLC-t?
-
GoZoL
senior tag
Mafia 2-őt vennék, akinek nem kell!
-
GoZoL
senior tag
válasz eszement24 #73103 üzenetére
Még egy észrevétel. Pár hete MOL benzinkúton voltam tankolni és XBOX360 vezetékes kontrollert 5000 Ft-ért láttam és ebből még lejött egyéb kedvezmény! Akkor szóltam is ismerősnek el is vitte.Szerintem megtalálható bármelyik töltőállomáson.
-
GoZoL
senior tag
válasz Csapoati #72503 üzenetére
Itt szerintem a devizával lehet játszani! Ha sokat vásárolsz játékot euróban és mikor lent van az euró ára akkor walletre feltöltöd és az a pénzmennyiség ott van. Ha az Ft-unk zuhan az euróval szemben akár 320 Ft-ra és mikor feltöltötted a pénz akkor 300 Ft vagy alatta volt az euró akkor már elég jól ráhatsz ha walleten volt a pénz. Szerintem csak ennyi előnye van!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
2 db Dishonored-re vevő lennék!
-
GoZoL
senior tag
válasz FollowTheORI #70561 üzenetére
És ha nincs pénzünk egy összegbe kifizetni, akkor a Telekom segít, kamatmentes 12 havi részletben hozzájutni. Ezen már én is gondolkodok egy ideje.
-
GoZoL
senior tag
válasz tupacamaru #69332 üzenetére
Én látom a Wayteq Talk-omról meg is tudom venni csak az a fránya coinsom nincs meg aminek ott kellene lenni. Még az operában sincs!
-
GoZoL
senior tag
A pc-re felraktam az Operát hol találom a coinokat? Linket tudtok dobni? Köszi!
-
GoZoL
senior tag
válasz BoneDragon #68790 üzenetére
Erről beszélek! Ez csak map vagy az alapjáték is? Egyébként ide be volt rakva!
-
GoZoL
senior tag
Pár napja volt egy igyenes Train Simulator 2014 regisztráció. Én még nem kaptam kódot!
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
Megnézné nekem valaki, hogy a Remember Me aktiválható itthonról? Köszönöm!
-
GoZoL
senior tag
válasz maddionmax #65827 üzenetére
Kosárba szeretném rakni és ezt írja:
Przepraszamy, aby zakupić wybrany tytuł musisz przebywać na terytorium Polski.
We’re very sorry, to purchase the selected title you have to stay on Polish territory.
Gondolom nem vehetem meg a régióból. Akkor marad a proxy? -
GoZoL
senior tag
válasz DeFranco #64658 üzenetére
Most nézem, hogy a hdsentienl.hu oldalon most 12000 Ft a családi liszensz bitsdujour oldalon meg 6800 Ft átszámolva.
-
GoZoL
senior tag
válasz cskamacska #60515 üzenetére
Erre én is gondoltam de ki menne el a boltba? Én szívesen elutalom a szükséges összeget!
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Akinek van még kuponja Amazonra megvenné nekem az NFS Rivals-t? Köszi!
-
GoZoL
senior tag
válasz maddionmax #58921 üzenetére
100-at vettél 20 helyett? Ha valakinek maradt még 1, fizetnék is érte!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz stickermajom #58571 üzenetére
Olcsóbb a hivatalos preorder, 5500 Ft-ra jön ki!
-
GoZoL
senior tag
Aki mostanában megvette az NFS Most Wantedet annak ajánlom ezt kis Strike Pack DLC-t 350 Ft-ért. Aktiválható és angol nem orosz, mondjuk csak 2 autó van benne. Újdonság, PAYPAL-al is lehet fizetni most már a YUPLAY-en.
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
2 db Just Cause 2 játékot behúztam a múltkori akcióban! Ha kell valakinek írjon rám!
-
GoZoL
senior tag
válasz FollowTheORI #58190 üzenetére
A DLC-s packban jól értelmeztem nincs benne az alapjáték?
-
GoZoL
senior tag
NFS Most Wanted-et megvenné nekem valaki az -5$-os kuponnal? Köszönöm szépen!
-
GoZoL
senior tag
AMAZON megy a -5 $!!!!
Magamnak megvettem de egy barátomnak is kellene! Akinek maradt még kupon megvenné a Crysis 3-at? Privátba kereshet vagy itt is! Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Ez a Crysis 3 bundle csomag, hogyis jön ki?
-
GoZoL
senior tag
Ez a kupon nekem nem működik. Bent van pl a Tomb Raider editors choice-ba de mikor kosárba rakom akkor nem vonja le az 5$-t!
(#56926) bul07
Akkor várok még vele![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest