Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #73799 üzenetére
hehh, szóval végül mégiscsak ban volt? csak nem SAM?
-
nagyúr
válasz Dilikutya #73796 üzenetére
A másodikban pl a kiscsaj akit megmentenek pl egész sokáig. Tehát simán lehet hogy nincs hallásuk meg szaglásuk... én sosem olvastam utána milyen érzékekkel rendelkeznek.
Ezen nem fog múlni, de előrendelni biztos nem fogom a játékot, megnézem majd mit írnak róla megjelenés után... mert most még aki kipróbálta azis odavan érte. (Pl a PCGAMER újságírója)
Egy esetben venném meg, ha nem bannoltak volna Playfire-ből és ingyen vagy nagyon olcsón lenne.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Ha ez így van, egy kutya is kiszagol egy pillanat alatt.
Amúgy az eredeti filmben is Ripley-nek mákja volt, hogy nem találkozott vele össze f2f, csak amikor éppen kómázott. Esélytelen ellene minden, ha nincs valami nagy kaliberű fegyvered. (és akkor se biztos, hogy túléled)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Dyingsoul #73790 üzenetére
A játékban láttam olyan részletet, ahol konkrétan az asztal mögött rejtőzik főhősünk és hangosan szuszog a stressztől. Alien barátunk pedig elsétál mellette, mert nem veszi észre...
Az Alien hatalmas film, ahogy mondod befosatós, de az ott és a folytatásokban megismert lényeg nem ennyire bénák. Még egy ember ellen se jönne be, ha ennyi zajt csapsz.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tabi.tamas
csendes tag
50%-KAL OLCSÓBB Sparkle 2 Evo kupon 17-ig felhasználható. Ha valakit érdekel írjon rám.
-
Dyingsoul
veterán
válasz djculture #73786 üzenetére
Ilyeneket nem mond az igazi alien rajongó, aki látta az első részt... Mert az az igazi agyatlanság ha valaki elfelejti, hogy honnan indult ki ez az egész. Én annak idején 7 évesen láttam az első részét a TV-ben adták az mtv1-en 95-ben asszem... nagyon fostam tőle, de felvettük vhs-re és párszor még újranéztem. Szerintem akik hozzám hasonlóan az első résszel kezdték vagy csak látták és tetszett nekik, azok nem mondanak ilyeneket a játékra pláne az eddig látottak alapján.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
bullseye
addikt
válasz djculture #73780 üzenetére
Például az első résszel, amikor a legénység nagyját simán kinyírja a lény, hiába próbálnak ügyeskedni? Ripley is csak menekült előle a végén, csak a forgatókönyvírók egyike járt a lénnyel, és szólt neki a mentőkabinról, hátha úgy túléli...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ayo
veterán
én c64 óta kb az alien vs predatorral játszottam ami alien és tetszett. valahogy nem megy ez nekik - gondolom nem is számítanak nagy preorderre az előző után
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sultansmith #73775 üzenetére
Persze, szerintem van annyi eszük, hogy nem esnek bele ugyanabba a hibába.
Live-Die-Respawn
-
warcat
veterán
A CM után pofátlan ez a dlc csalogatós,kedvezménymentes elővétel.
Szerk: nem használható fentivel kredit,simán megveszed ennyiért itthon dobozosként,illetve délután még nem volt zár se a játékon, 20 euró ruszkiktól,mindegyik bőven elveri gmg-t,homokdűnét és felejtést nekik[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
Hátha kell valakinek ilyen is:
In Alien: Isolation - Nostromo Edition, you will play as Ellen Ripley's daughter, Amanda, in her quest for the truth about her mother's disappearance. You will quickly realise that you are not alone and discover the true meaning of terror.
Today, GMG gives you the chance to pre-purchase your copy with the best deal you'll get before the launch: a 25% voucher.
ALIENI-SOLATI-ON25PCOn top of this, if you pre-purchase Alien: Isolation - Nostromo Edition, you will receive Crew Expendable as a free bonus, which gives you the chance to play one of three surviving original crewmembers and relive the movie.
The code is valid until 4pm on Monday 14th of July 2014.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sultansmith #73747 üzenetére
Szerintem ez a játék jobb lesz azért mint a CM.
Live-Die-Respawn
-
DJGABI
addikt
ez még jó is lehet (sztem A: CM-el se volt gond, főleg 1 dodóért) már akinek bejön ez az Amnesia-s, jumpscare-es vonal.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
pokers
senior tag
30%-os kupon a GMG-n:
- Sniper Elite 3
- Spin Tires
- GRID Autosport
- stb -
sing1ep1ayer
őstag
A korábban linkelt és behalt Really Big Sky kulcsosztás újra elindult!
-
nagyúr
válasz sultansmith #73766 üzenetére
én tudok pár ilyen címet.
civ 6 és mellette sok firaxis cím, sleeping dogs: triad wars, crusader kings 3 (ha lesz) és mellette sok paradox cím, saints row 5, ac 5, tes, elite: dangerous, stb.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
dejaris
addikt
válasz sultansmith #73766 üzenetére
Ez meg nem garancia a port minosegere.
-
i2k
őstag
válasz csaba951 #73764 üzenetére
Nekem még a GTA 4 sincs meg sem STEAM-en, sem dobozosban.
Az 5-höz meg gépem nincs [garantáltan tele lesz a net sírással].A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csaba951
veterán
válasz sultansmith #73758 üzenetére
>Nem tudnék még egy olyan esetet mondani, amit előre kifizetnék úgy,
>hogy csak videókat és képeket látok róla.Pedig a Grand Theft Auto V pont ilyen!
-
Dyingsoul
veterán
Ha valakinek nem kell, én is elfogadom.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
tipuka
addikt
ide is beírom, hogy: Bioshock 1-emet cserélem The Darkness II-re, és/ vagy pár kártyáért is jöhet a The Darkness II / Bureau. (nincs pénzem bankkártyán még, azért írok)
-
sultansmith
senior tag
válasz neato3loco #73759 üzenetére
ha megjelenés utáni vásárlás is támogatja a fejlesztőket.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
neato3loco
senior tag
válasz sultansmith #73758 üzenetére
Aki teheti, úgyis megveszi. Másrészt támogatja/od a fejlesztőket.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
sultansmith
senior tag
Október 7 a release date. 3 hónappal megjelenés előtt már menni fog a hype és már elő lehet rendelni egy olyan játékot, amiről még semmit sem tudunk.
Ez az egész előrendelés kicsit megöli a minőségi játékgyártást valahol...
Nem tudnék még egy olyan esetet mondani, amit előre kifizetnék úgy, hogy csak videókat és képeket látok róla.
-
djculture
félisten
válasz warcat #73755 üzenetére
Bundlikat nem néztem de a storeban kicsit mellbe vágott hogy 20%-al olcsóbb árakat mutogat a szokásos mobilos trükkel..
Szerk megnéztem a bundlekat is és tiszteletbeli hülyének neveztem ki magamat hogy eddig ez nem jutott eszembe, betyár árdiferencia van...
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Van bioshock 1-2-őm csere-bere fogadomra, ha vkit érdekel?
-
neato3loco
senior tag
Személy szerint addig nem fizetek egy játékért, még 50 videót, 10 streamet, 30 leírást nem néztem-láttam-olvastam róla.
(a számok nem valósak)~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
zsolt200
tag
Várjatok
UPDATE: Woobox, the service that delivers the keys, has just gone down, which has caused some problems with the giveaway. We'll repost the key giveaway box as soon as their service is back online. Don't worry, we're still planning to give away a million Steam keys. Apologies for the delay!http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
Edorn
senior tag
Milyen mizéria? A fenti linken én nem látok semmi kifogásolhatót... Vagy félreértettem valamit?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
djculture
félisten
Betyár ez a bundlestars ruszkiknak a storeban érdekesen ezerszer jobb árak vannak
-
sultansmith
senior tag
Kezdődik megint az alien mizéria.
Kíváncsi vagyok, hogy hány bukott játék kell, mire az emberek megtanulják, hogy látatlanban nem fizetünk semmiért.
-
szami777
addikt
válasz #79621120 #73743 üzenetére
mi azzal a baj?
7.57 dollár jelenleg a bta, -1 dollár az alap, 6.5 dollár 3 játék, leosztva (viszonylag) fair ár
Legalább nem tízszeres áron adja.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
Na megjelent a Mafia 2 a hardveraprón . 600 forintért .
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz szami777 #73736 üzenetére
Nekem üres a rész ahol a steam keynek kéne lennie. Most így jártam, vagy várni kell fél órát?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
warcat
veterán
válasz szami777 #73736 üzenetére
Ahogy felettem is írják,nem árt megemlíteni,hogy twitter fiókozni kell hozzá,kapkodni nem kell mert van 1 millió kulcs.Persze önmagában ezért gyártani erősen megkérdőjelezhető,de mivel Space Sectoron is ezzel szokták bonyolítani a giveawayt ezért én speciel megcsináltam most.
EA: It's in the crate!
-
szami777
addikt
Újabb ingyenes játék
Really Big Sky steam key[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
zsolt200
tag
Valaki nekem is dobhatna Bioshockot vagy Spec Ops-ot ha már így osztogatjátok Odaadom a kártyákat.
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
válasz cskamacska #73722 üzenetére
orulj hogy nem takedown red sabre 4packet vallaltal be, mint en
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #73722 üzenetére
> Space Engineers
Ez egy építgetős játék, ennyi. Az hogy van benne multi/coop az egy dolog, de ez alapján értékelni butaság.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, gondolom mindenki ezt irja, de azert en is jeleznem, ha valaki megveszi a humble bundlit es pont az xcom-eu nem kell neki akkor dobjon meg egy privivel mert engem meg nagyon erdekelne.
Koszi -
sto1911
veterán
Ha giftkent kertem a 2K bundlet, akkor egyben aktivalja, vagy ha kattintok a giftlinkre, akkor kulon-kulon kulcsokat kapok?
-
GoZoL
senior tag
Mafia 2-őt vennék, akinek nem kell!
-
cskamacska
addikt
válasz cskamacska #73360 üzenetére
Egy héttel később..
"Space Engineers vagy 7 Days To Die?"
Mindkettő ki lett tesztelve.7 Days to Die meglepő módon tényleg a Minecraft túlélő módjának reszeltebb változata, jobb grafikával, több zombival, több buggal, egyféle megunható pályával. Építés és rombolás sokkal nehézkesebb, többet kell gyűjtögetni az előrébb jutáshoz is, miközben DayZ szerűen a többi szerverlakó jóindulatára vagy bízva, ha szemetek a veteránok, akkor egykettőre kinyírnak és elszedik mindened, majd elvonszolják az érinthetetlen búvóhelyeikre.
Egy szint felett ,a DayZ-hez hasonlóan, is csak háttérzaj szerepét töltik be a zombik, utána marad az építgetés, a kraftolás, és egymás legyakása. Ha az ember nem szereti a monotonitást, akkor 1-2 hét alatt bele lehet unni. Coopban ugyan az a helyzet mint egyedül, csak töb kar többet csap alapon gyorsabb a haladás, kevesebb a halál, nagyobb bunkereket is leginkább csak csapatok csinálnak, mert macera felépíteni, de a lényegen nem változtat, "end game" így sem lesz.Space Engineers.. tényleg Kerbal Lite de kibővítve. Űrhajók összelegózása, vezetgetése, összetörése a lényege, némi viszonylag gyenge és korlátolt űrharccal. Túlélő módban ugyan az a legózás megy, csak elnyújtva a végtelenségig a nyersanyaghiány miatt.
Coopban hatalmas csalódás. Egyszerűen nincs mit csinálni. Felépítem, vezetgetem, összetöröm, felrobbantjuk, lelőjük egymást (mindezt egy teljesen kihalt aszteroida mező közepén, pályákon nincs semmi látnivaló, néha a tájékozódás is problémás), vicces is egy darabig, aztán a semmi. Egy nagy homokozó az egész, ami nagyon nagyon jó játék lehetne(a fizikai és törés modell nagyon tetszik, pláne hogy patkolható téglácskákból van összerakva).. ha lenne egy igazi játék köré építve, mert ez így elég defektes.Pechemre a Space Engineers még veszített is az értékéből vásár óta(na az meg hogy jött ki ), így a maradék ajándékok vagy bukóval mennek tovább(és így kész ráfázás volt a 4pack), vagy a nyakamon maradnak, és elajándékozom őket az ellenségeimnek.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Itsu
tag
remélem az Enemy Within bekerül akkor megveszem a 20 dodóst addig meg kivárok...
-
Źşë'
addikt
mert? mi a bajod vele, ezerszer többet ér mint sok mai indie meg hasonló early acces játék... nem is beszélve sok AAA kategóriásról.. sőt még a 2. részt is veri ami erősen konzolport lett ráadásul pixeles mint a bánat
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Badtor
tag
Sziasztok!
A 2K Bundle-el kapcsolatos kérdésem lenne.
Szerintetek arra van esély,hogy a bónuszjátékok között esetleg lesz NBA2K13 vagy NBA2K14? -
sto1911
veterán
Akinek marad Bioshock 2-je, az irjon mar ram, koszi!
-
MBazsee
tag
Most hogyan lehet kiegészíteni BTA-ra az 1$-os Humble vásárlást?
Üdv: Mbazsee
-
eami
veterán
TIL: még az Bioshock 1 sem volt meg sokmindenkinek, de még azért is sok az $1....
-
8zabi
őstag
én sem csináltam még ilyet.. de ha valakinek nincs szüksége BioInf kulcsra szívesen fogadom
-
szami777
addikt
nekem is a spec ops the line és a mafia 2 nem kell bundleből. Aki amiatt venné, dobjon Pü-t, megegyezünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest