Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz Assimilator #64245 üzenetére
Nana, kikérem magamnak, én nem csinálom ezt. Ez sem, és az előzőek sem érdekelnek, mert így is van egy raklapnyi játékom, amit még ki se próbáltam, de megvettem, mert "ócóé vót". Majd ha nem lesznek ilyen játékaim, akkor megnézem ezeket is, addig inkább nem.
-
nagyúr
http://www.go2arena.com/call-of-duty-modern-warfare-3.html
"olcsóbb" CoD MW3 ~12EUR
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szami777
addikt
Prince of persia részek leárazva steamen.
Ha 1-et választanom kéne, ti melyiket ajánlanátok? 1-2 résszel játszottam elvétve, de a PoP sorozat kimaradt nálam.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Cheesus
senior tag
válasz szami777 #64258 üzenetére
Hát a Sand of Time-tól a Two Thrones-ig én beszerezném az alap trilógiát, ha érdekel egy kicsit is az egész világ (bár hozzáteszem azért mindegyik rész különbözik egy kicsit a másiktól hangulatilag). A 2008-as "reboot-ot", tehát ahol csak 1-1 főellenség van a pályaszakaszok végén, és van egy hölgy segítőnk még nem próbáltam, illetve a Forgotten Sands-ról nem mondanak sok jót, mivel ott már érződik az Assassins Creed beütés (a rosszabb értelemben), de azt is bátran tudom ajánlani, én is gondolkodok a megvételén
Szerk: Jah de most olvasom, ha csak egyet akarsz választani, én a The Two Thrones-ra teszem a voksomat, azzal nem lőhetsz mellé.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
warcat
veterán
The Banner Saga olcsón ~7.1 euró
EA: It's in the crate!
-
Frod
addikt
a Sands of Time trilógiát mindenképpen (az első kettőt kifejezetten) és nekem a 2008-as különálló rész a szívem csücske, igazi "Ezeregyéjszaka" meseszerű hangulata van, csak sajnos bukott és még a dlc-vel együtt sem kap lezárást a sztori :/
a Forgotten Sands-ról csak rosszat láttam/hallottam.Do you see the white shadow?
-
Heavyrain
őstag
Nekem szintén a 2008-as csaksimán Prince of Persia tetszett a leginkább.
A Forgotten Sands-ra nehogy pénzt adj ki,nagyon gyenge lett. (Kb fél éve ingyen osztogatták Uplay-re,de bánom,hogy kipróbáltam....teljesen le van butítva az egész,hiányzik belőle a kihívás)
gézu: Azt azért senki se felejtse el,hogy a Far Cry és a Far Cry 2 DRM-Free GMG-n.
[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
GreenmanGamingen Far cry 1 1.74£, a 2. 2.74£, a 3. 3.74£ + sok egyéb
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Frod
addikt
-
Lucas Kane
tag
válasz Heavyrain #64264 üzenetére
Megvédeném a Forgotten Sands-t, szerintem az is zseniális a maga nemében, én zsinórban kétszer vittem végig miután megvettem. Ennyiért ajándék. De néol szanaszét szivat, és 600X kell próbálkozni.
Viszont ha választanom kéne a Warrior Within-t, vagy a The Two Thrones-t választanám.
[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
köszi mindenkinek a tanácsot. Szerintem a sima Pop és a sands of time lesz
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tipuka
addikt
sziasztok!
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection -ben levő dlc-k jók valamire single-ben? köszi előre is!
-
szami777
addikt
Az, hogy egy 5 euros játék hirtelen 5 fontba kerül...azért nem mindegy
arról nem is beszélve, hogy a pre order játékok kb náluk a legdrágább pont emiatt.
vaamint vouchert vagy nem adnak vagy nem működik vagy csak 10 font feletti vásárlásra van.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
i2k
őstag
válasz tipuka #64272 üzenetére
Mi az hogy!
A "Kingdoms of Amalur: Reckoning" amúgy is Single Player only - nincs multi.
A 2 érintett nagy DLC megközelítőleg 70-80 órát ad a játékhoz.
A ruha/felszerelés pakk meg jól jön kezdéskor.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
gézu
őstag
válasz szami777 #64274 üzenetére
És ez miért kéne, hogy érdekelje azt pl, akinek 649 forintot megér egy far cry? Nekem most kellett, itt volt a legolcsóbb.
maross: amúgy 372-be váltották, így buktam a válság előtti időkhöz képest mondjuk 40 forintot, de ezt majd valahogy benyelem.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maross #64276 üzenetére
Fonttal nekem nincs bajom mondjuk a gmg árazása megint más kérdés. Szerencsére nem nagyon izgat most is ezer éves játékokat akcióznak, típikusan szórd el a rewardos pénzedet ezer éves 500forintos tescos budget játékokra akció. Far cry 1 is 290 pénz a tescoba és abban bennevan a lemez tok boritónyomtatás ára
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Súlyosbító körülmény, hogy Capsule klienses-Securomos az első kettő Far Cry, a 3. pedig Ubiplay, ami nem sokkal jobb. De a fő gond az, hogy a Playfire-angol font átalakulás óta általában drágák lettek(pl már a kupont is erősen korlátozzák) bárkinek, akinek nem potyogtat ingyen kreditet a szutyadék Vulcan kliensük, ami egyébként is külön van a Capsule-tól, mert miért is ne lenne a gépen még több szemét.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
birorichard
őstag
Elfogytak a Dead Island kulcsok.
-
eami
veterán
válasz birorichard #64285 üzenetére
milyen kulcsok voltak? DIE gift? mert abból még nekem is van vagy 3:-)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Amazon akció, nem másolom be mert hosszú
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gézu
őstag
válasz cskamacska #64284 üzenetére
Én a kapszulát a letöltés után letöröltem és úgy installáltam a progit. Nem mintha zavart vona, csak kipróbáltam, hogy nem a drm free cucc jön-e le. Működött így is. Az 1.4-es patch is felment rá (1.3 az alap). A vásárláskor kapott serialt sem kérte telepítéskor.
-
BasketWink
tag
válasz birorichard #64290 üzenetére
köszönöm, megjött és be is aktiváltam amint lesz 1 kis időm kipróbálom
-
bullseye
addikt
Új bundlehely, vagy csak eddig nem láttam, de az 5 dolcsis változatban vannak ígéretes darabok ahogy nézem.
blinkbundle'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
arty
veterán
válasz Heavyrain #64264 üzenetére
"A Forgotten Sands-ra nehogy pénzt adj ki,nagyon gyenge lett. (Kb fél éve ingyen osztogatták Uplay-re,de bánom,hogy kipróbáltam....teljesen le van butítva az egész,hiányzik belőle a kihívás)"
szerintem jó a forgotten sands is, a játék folyamán egyre inkább lesz kihívás is
a régi princek se az első pályán voltak neheze..."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
zone
őstag
Valakinek van lengyel rokona? Kicsivel 6 ezer alatt van náluk a D3 RoS.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Crytek
nagyúr
Indiegala Doorways bundle akit érdekel majd HappyHour-os ár itt jelezze, mert akkor reggel megveszem a pakkot!
Next PC Upgrade: 2022
-
eami
veterán
van még DIE beta giftem ha vki lemaradt volna.
-
Predator2
addikt
Helló
Megvásároltam a Splinter Cell Blacklist-et [link] viszont volna egy olyan gondom, hogy nem magyar.
Meg lehet oldani valahogy, hogy átregeljem magyar változatra?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Felrakta mind a 3 frissítést. De sehol nem találok olyan lehetőséget ahol be lehetne állítani a magyar nyelvet.
Se az uplay se a játék (csak angol meg kínai van)>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest