Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Akkor van rajtam kívül 3 ember a God Mode-re (akinek paypalja van és 1.05 euro van is rajta)?
Ha van akkor megveszem a pakkot!
Privátba jöhetnek a jelentkezők az első 3 "nyer".Next PC Upgrade: 2022
-
kriszpontaz
veterán
Pedig ezt a God Mode-ot mennyien szidják az értékelések alatt...... mondjuk én mindig a saját szememnek hiszek.
(#64602) Crytek: én jelentkeztem volna de számolgattam és mire a Paypalra felutalok pénzt, meg onnan tovább, inkább nem szórakoztam azon a ~100 Ft-on, megvettem 1 példányt. Remélem nem bánom meg .
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Még 1 db god mode van a 4-es pakból!
Next PC Upgrade: 2022
-
csaba951
veterán
Hard Disk Sentinel Standard Edition - ingyen, csak ma!
Facebook vagy egy kérdőív kitöltése szükséges (get it for free-re kattintva jobb alsó sarok)Ugyanitt a get it for free-re kattintva:
Hard Disk Sentinel Professional Family License; -50%; 31,25 USD
Hard Disk Sentinel Professional; -50%; 17,50 USD[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz djculture #64613 üzenetére
Hát én túlélek azzal az alapfunkcióval is, hogy mutatja az állapotát, és a hőmérsékletet. Elhiszem, hogy neked ez is sz*r és muszáj fizetősre fejleszteni, de néhányunknak ez is megteszi
defranco: Igen, a te véleményed jobban összefoglalja az enyémet
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
maddionmax
senior tag
válasz djculture #64613 üzenetére
Tavaly volt egy nyereményjáték Facebookon (HDD Sentinel), ahol nem nyertem, azonban a végén megköszöntem a fejlesztőknek a terméket,mert szvsz zseniális. Rá pár órára az egyik fejlesztő megkeresett és küldött egy Pro termékkulcsot. Bevallom jólesett és azóta is rendületlenül használom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz maddionmax #64616 üzenetére
én is megvettem a pro-t annak idején, sőt, mivel ötös pakkban olcsóbb volt, ezért szerveztem rá group buyt, nem egy kört ment a dolog, vagy 20 licenszt biztos vettünk akkor. amúgy gondolom mindenkinek tiszta hogy ez egy magyar szoftver, jó érzés volt direktben támogatni a fejlesztőt.
-
maddionmax
senior tag
-
djculture
félisten
válasz Arkennys #64615 üzenetére
Nem mondtam hogy szr, eleve használom kitudja hány éve mivel hdd-ket javitok (elektronika) 98 óta. Csak azt irtam hogy a prof verzió majdhogynem kötelező ha probléma van a vinyóddal a másik csak arra jó hogy kapj egy általános figyelmeztetést az állapotáról.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz djculture #64620 üzenetére
Hát ahogy mondta cashback is, az emberek (gyk. mezei felhasználók) zöme csak erre használja. Én is. Állapotmutatás, ha baj van hibanapló, hőmérséklet. Ennyi tökéletesen elég is szerintem alapvetően. Én úgysem felülettesztelgetném és társai, annak aki ezzel foglalkozik mint te, elhiszem, több kell. De a többség nem szerelget vinyókat
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
djculture
félisten
simulator hegyek a bundlestarson €4.39- ért
-
reelc
veterán
válasz djculture #64623 üzenetére
Groupeeson is.
Volt Groupbuy HDD Sentinelre? Létezik még ez az 5db-os akció?
-
wwenigma
Jómunkásember
1$-os NEM steames, csak szolok ne legyen meglepődés.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
eami
veterán
na szépen csorog lefele az új Bioshock Infinite DLC, +9.1GBot rak fel a már fent lévő 30GB mellé
-
nagyúr
válasz maddionmax #64598 üzenetére
Reward mi?
Playfire/GMG-s valami eszméletlen tempóban f*ssák a rewardot. Az más kérdés fene tudja mikor írják jóvá nekem... de jópár fontot össze lehet megint kalapálni az utóbbi pár napban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SAABPEPE
tag
Hol a legolcsóbb a SimCity Cities of Tomorrow kiegészítő ?
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #64630 üzenetére
Még szép!
Én sem pénzből vásárolok -
nagyúr
-
djculture
félisten
Én lemaradtam róla de annyira nem is izgatott mert az első rész már megvan a többi szemét dlc meg nem izgat. Majd lesz leárazva ugyis, már 11 fonttal indul a gamersgate oldalon lesz egy hónap múlva 5 annyi kreditem meg pont van
Csoda történt amúgy a borderlands2 utolsó dlc lehuzása is nemsokára jön...Nemtudták már hol tárolni a lóvét vagy miért jelentették be ezt nemtudom
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest