Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Hehe,most írja T-money,hogy nagyon fogynak a Dark Souls kulcsok,ki fognak fogyni,mondjuk nem csodálom,2.49ért ajándék
EA: It's in the crate!
-
cskamacska
addikt
Square Enix onlány boltjában Hitman-Contracts most 1.35 euró a SQEXD004 kuponnal. Steam kulcsot ad
És utólag is köszönöm warcatnak a segítséget.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Roth
tag
Esetleg valaki meg tudja mondani, hogy ez a Brave New World régiózáras-e (steamen regisztrálható-e gond nélkül)?
Előre is köszönöm!
4SiDE-COPY Nyomtatás gyorsan Budapesten! Kérjen árajánlatot tőlünk! | info@4sidecopy.hu
-
nagyúr
válasz Wizard of Oz #59645 üzenetére
Helyes... be is húztam. Ez a frencsájz is teljes lett a gyűjteményemben végre.
(#59651) warcat
Jah... én még 6 dodót adtam érte télen/ősszel.
Igaz lett érte kupon.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Cheesus
senior tag
-
cskamacska
addikt
-
nagyúr
válasz cskamacska #59657 üzenetére
Utána vettem csak észre... de jól érzed, kb ennyire hatott meg. Ígyis ingyen volt szinte. Nem vagyok az a filléreskedő típus mint egyesek.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Cheesus
senior tag
Jogos a felvetés, én éjfél után az ágyban vettem észre, hogy kirakta a Hitmant, aztán imádkoztam hogy ne elárazás legyen, és reggel amikor átfutottam a hsz-eket az akciót keresve akkor megláttam a kuponodat, és használtam is
https://www.twitch.tv/csehla
-
arty
veterán
örök hála a tippért és a kuponért!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Doki16
addikt
válasz cskamacska #59652 üzenetére
Valaki megtudná ezt nekem venni? Pont ma járt le a bankkártyám az új meg még nem működik
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
csaba951
veterán
Kizárólag ezekben az országokban aktiválható ÉS indítható: AM AZ BY EE GE KG KZ LI LV MD RU TJ TM UA UZ. Magyar Steam fiókkal ez használhatatlan.
Orosz Steam Storeban viszont ROW-os gifttet lehet venni, így a legközelebbi akciónál olcsón be tudod szerezni egy tradertől!
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
G2A-n az Of Orcs and Men kicsit vicces.... xD Igaz hogy 0,49€ - DE!
"Of Orcs and Men Retail CD-KEY EU
Lead the revolution of the Orcs and Goblins! Fight your way through a terribly hostile world to reach the objectives of your quest. Level up and learn new powerful skills!
WARNING! This product cannot be activated on any online platform. You have to register it while installing the game from a disc.You will have to acquire the instalation files on your own."[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
bladegery
senior tag
-
LaleeeSan
tag
Akinek véletlenül a Kingdoms of Amalur nem steamen van meg, hanem originen akkor tudom ajánlani az amerikai ismerősöktől való beszerzést.
De nehogy a bundle-t vegyétek, mert az különösen akciósThrough 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
Heavyrain
őstag
Battlefield 4 Premium 41%-al olcsóbb
(Oldal megbízhatóságát nem ismerem,még nem vásároltam itt)
-
gszp
tag
Figyelem!
Kingdoms of Amalur steamen kapott Origines cd kulcsát nem lehet, ismétlem nem lehet Originen aktiválni!
Ha netán valaki tradelni akarmá, ne tegye!
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz SenorGrande #59674 üzenetére
inkább többször mondja el, mint egyszer sem, csak jót akart
-
echterion
nagyúr
válasz SenorGrande #59674 üzenetére
Én speciel nem tudtam. És az ilyen és ehhez hasonló kétes eredetű kulcsok miatt nem is használom a steamtrades-t (lehet megkövezni ).
-
gszp
tag
Vicczes. Nézzétek már meg, hogy itt voltam-e, amikor megjelent a játék!
-
bul07
nagyúr
humblebundle.com-ról le akarnám kérni hogy az adott email címemre milyen csomagok lettek megvásárolva
gmail-ra rendesen megjön viszont a hotmail.hu-s címemre nem akar megérkezni többször is próbáltam
Ilyenkor mi a teendő?
Amúgy erre a címre a vásárlások se érkeznek meg[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Már nem gond , létrehoztam az email címre egy fiókot és így megtaláltam az összes vásárolt dolgot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Joe Swanson
senior tag
Olyankor mi a teendő, ha rossz e-mail címet adtak meg (1 betűt elírt a haverom) és rossz e-mailre ment az arma ii? Humble tud ilyenkor valamit tenni?
-
e=mc²
őstag
válasz Joe Swanson #59682 üzenetére
Csinald meg az elirt e-mail cimet, es kerd ki ujra a kodokat.
Illetve jelentkezz be a humble libraryba a 'rossz' cimmel.
Ambulimax Provider
-
Darth_Revan
veterán
Nektek működik még a $5 Amazon kupon ?
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Darth_Revan #59684 üzenetére
Most valahogy járt le az eksün, talán ma vagy tegnap nem is tudom
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz Darth_Revan #59686 üzenetére
nemtudom, hogy jól mondom e. Lehet még jó darabig jó hozzájuk.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
zone
őstag
pluszegysor és Bully
úgy tudom, most nincs aktív kuponkódYouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
reelc
veterán
válasz Joe Swanson #59689 üzenetére
Az új e-mail címmel betudsz lépni a Humble profilba? Ott vannak a játékok?
-
szami777
addikt
Aki mostanában játszott az max payne 3-al, működnek az achik? 2 óra alatt már 3-at meg kellett volna kapjak és egy se jött, valamit az achi képek helyett is csak kérdőjel van.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
reelc
veterán
válasz Joe Swanson #59693 üzenetére
Lehet írnod kellene a supportnak, mellékelni a vásárlási nyugtát, hogy küldjék el mégegyszer. Elírás történt.
Tippre az történhetett, hogy vásárlásnál nem volt meg az e-mail fiók (írtad is, hogy el lett írva), így kaphattak valami autómata visszaigazolást, hogy nem létezik. Ezért nem küldik mégegyszer. De ha írsz nekik, gondolom megadják.
Te sem írnál mégegyszer egy olyan címre, amiről kapsz autómatikus jelzést, hogy nem létezik, nem?[ Szerkesztve ]
-
-
reelc
veterán
válasz maddionmax #59697 üzenetére
Az elmúlt években annyira tartalmatlanok lettek a játékok, hogy ennyire fontosak az achievementek?
Nem mindegy kit, hogy gyilkolsz le? Már az sem jó, ha az ember végigvisz egy játékot, mert nem mindegy hogyan?Ez nem kötözködés akar lenni, csak nem látom az értelmét.
Nemrég óta foglalkozom újra a Steammel, amikor regisztráltam, annó nem volt még ilyesmi.
Van gyakorlati haszna?
Vagy csak egy másfajta kihívást jelentő rendszer a nehézségi fokozatok mellett?Próbáltam achievementes játékot, de valahogy nem motívált, amikor kiírta, hogy még 49-szer csináljam azt, amit.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
nekem az achi sokkal fontosabb, mint hogy kártyás legyen a játék, vagy épp hogy legyen multija coopja. Visz előre játék közben, valamint sokat ad egy játékhoz, ha az achik megszerzéséért is játszol.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
Más még érezheti máshogy, nem? Én először igyekszem végigjátszani a játékot, aztán jöhetnek az achik - plusz motivációnak jók. De a nem végigjátszható játékoknál is odafigyelek sokszor ezekre a pluszokra.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok