Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz Darth_Revan #152 üzenetére
Ugyan itt IL2 Forgotten Battles 2990 HUF!
Silent Hunter II 2490 Huf (mostanában jön ki a 3. rész, de addig ez is megteszi)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Darth_Revan #192 üzenetére
Miskolcon is láttam még a multkor ce hl2-t, lehet benevezek majd én is egyre
-
jokerone
tag
válasz Darth_Revan #434 üzenetére
Joint Task Force vs. NOD32
-
doc
nagyúr
válasz Darth_Revan #1244 üzenetére
/me erti, thx
(azt hittem a regebbiekrol van szo, amik mar 'felszabadultak') -
Black Dragon
addikt
válasz Darth_Revan #1246 üzenetére
Meg még a Burnout Paradise: Ultimate box.
Bár nekem az annyira nemjött be.
-
dbius
veterán
válasz Darth_Revan #1292 üzenetére
Szerintem a végén lehet számítani a viszonylag újabb és kedveltebb játékok akciójára.
-
Tim82
félisten
válasz Darth_Revan #1427 üzenetére
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Darth_Revan #1427 üzenetére
Uránvárosiban volt
Dark Messiah of Might and Magic 1.3K
Tom Clancy's EndWar 0.7K
Orange box 2K (eredeti doboz, nem EA Classic)
Dark Sector 1.3K
Heroes of Might and Magic 5 2K
Prince of Persia (2008) 2Kdurván ennyi, de persze volt még, persze a többi nem olyan nagy cím
elég sok hiányzott, szerintem pénteken, szombaton elkapkodták a többit.... -
Blaise
veterán
válasz Darth_Revan #2068 üzenetére
Remélem karácsonykor is lesznek majd MS akciók
-
válasz Darth_Revan #2068 üzenetére
És engedi is megvenni Mo-ról?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #2087 üzenetére
Mind1, megtaláltam.
Mellesleg a játék csak 29 Ft, 3 Ft adó belőle
-
Neoteric
addikt
válasz Darth_Revan #2090 üzenetére
Ott van, hogy mik voltak.
GTA IV: MONDAY
11/15/2010Bortherlands: TUESDAY
11/16/2010Batman: WEDNESDAY
11/17/2010Red Faction Guerrilla: THURSDAY
11/18/2010Saints Row 2: FRIDAY
11/19/2010Bioshock: SATURDAY
11/20/2010Ma meg Age of Empires III.
Én is csak ma értesültem erről, de így utólag nem bánom végülis, mert nem nagy nevek GTA-t leszámítva. Ha azis ilyen 30Ft körül volt, akkor azért megvettem volna még1x..
Amúgy csekkoltam számlámat netbankáron és nekem is csak 33-at vont le, csak telón írt 1GBP-t valamiért.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
kovsol
titán
válasz Darth_Revan #2090 üzenetére
gta4, borderlands, batman, red faction, saints row2, biosock, AoE3
May the Force be with you!
-
fpeter07
veterán
válasz Darth_Revan #2155 üzenetére
Szerencsénél azért több kellene.
-
Teszla_
senior tag
válasz Darth_Revan #2214 üzenetére
Ez jó ár
Ha lenne olyan gépem, amin elfut, akkor meg is venném. -
Polllen
nagyúr
válasz Darth_Revan #2214 üzenetére
nagyon beteg leárazás, de tetszik...
De ez jobban bejön:
Fallout New Vegas + Fallout 3 - 6.990 HUF CD Galaxis
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
válasz Darth_Revan #2249 üzenetére
Jó, de ott is van külön télapó ünnep?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
válasz Darth_Revan #2397 üzenetére
Az dobozos, nem kell.
Aranyos játék, olyan Austin Powerses Dungeon Keeperes.
Ha nincs nagyon DK elvonásod nem megvevős.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #2667 üzenetére
És már azt is megoldották, hogy ne fusson az első rész és kiegje irreálisan gyorsan?
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #2744 üzenetére
Jah az kimaradt, hogy vigyázz és csak olyan játékot vegyél, ami EU-ban is elérhető, különben amikor visszajössz EU-ba, nem fogsz tudni játszani azzal, ami US only.
pl ilyen a Lego Batman is.
-
Neoteric
addikt
-
bpx
őstag
válasz Darth_Revan #2746 üzenetére
nekem pl. van 1 db olyan játékom steamen, ami nem elérhető ebben a régióban (honlapon kereső nem találja meg, ha meg direkt az url-re mész, akkor kiírja ezt hibaként)
ennek ellenére simán le tudom tölteni
mondjuk azt, hogy tudok-e játszani vele, nem tudom, mert még soha nem próbáltam, de most csak emiatt kezdtem el letölteni[ Szerkesztve ]
-
válasz Darth_Revan #3034 üzenetére
Viszont ha úgy vesszük, hogy utána már csak 5GBP-be kerül a Fallout3 GOTY, máris jobban néz ki, vagyis csak 1600Ft az itteni 8000-hez képest.
Egyébként ez nem digitális, hanem rendes retail változat, és 5700Ft + PK (1-2 GBP szokott lenni).[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz Darth_Revan #3541 üzenetére
Az akcios ujsagban megtalalod, en is ott lattam.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Źşë'
addikt
válasz Darth_Revan #3592 üzenetére
bullyn tegnap én is gondolkoztam, de mondom nem, ez nekem sok lenne picit gagyinak tűnt a dolog, egy Red Dead Redemptiont azért adhattak volna a PC-s tábornak, meg egy Noire-t
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Teszla_
senior tag
válasz Darth_Revan #4196 üzenetére
Szerintem csak a sima kiadás.
-
Amantius
senior tag
Sima. Lemez, kézikönyv. Semmi plusz tartalom nincs benne.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Źşë'
addikt
a limitedben is elvileg csak pár unlockolható fegyver és egy BF3 beta kód van, de betázni amúgy is mindenki fog most már a jelek szerint
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
kovsol
titán
válasz Darth_Revan #4256 üzenetére
jah csak a tescoban kb első nap délelőtt elfogyott mindenhol
May the Force be with you!
-
whatever
aktív tag
válasz Darth_Revan #4343 üzenetére
nézz egy orosz árat is
-
válasz Darth_Revan #4355 üzenetére
Jól.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Darth_Revan #4357 üzenetére
Nem.De ha van orosz haverod megveheti neked ajándékba.
-
Źşë'
addikt
válasz Darth_Revan #4368 üzenetére
activision már csak ilyen pénzéhes pcre talán nem is volt még játék ami ilyen drága lett volna
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Darth_Revan #4368 üzenetére
Nekünk nagyon sok(k).De kint pl Németországban, ahol kb ennyibe kerül egy Bundesliga belépő jegy, amit hetente, de minimum 2 hetente megvesznek, ott ez nem tétel....
Szvsz, rajtunk sírhatsz és nevethetsz is egyben -
válasz Darth_Revan #5199 üzenetére
Az átlag 10 óra körül van, de ennyi pénzért 5 óra is megérné.
-
Kareszovics
addikt
válasz Darth_Revan #5199 üzenetére
Kedves ismerőseöm 41.6 óra tolta ki; igaz Ő hajtott a 48/48 Achi-ra. Meg is lett Neki.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
bul07
nagyúr
válasz Darth_Revan #5209 üzenetére
Sikerült átírnom gmail-re és ahogy profilba kiküldtem az igazoló mail-t egyből meg is érkezett, most megnézem hogy sikerül e megvenni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DeFranco
nagyúr
válasz Darth_Revan #5259 üzenetére
"Focus" féle kiadás, de a dobozkép alapján messze van egy EVM vagy LV féle elcsúnyítástól. Mindenesetre megrendeltem, majd beszámolok, ha megjön, és érdekel valakit.
-
félisten
válasz Darth_Revan #6684 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
+ Az, hogy kinek milyen tapasztalata van más külföldi játékboltokról!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
zseko
veterán
válasz Darth_Revan #6684 üzenetére
Én az Assassin's Creed I+II-t rendeltem onnan, külön jöttek normálisan becsomagolva. Hogy most ez milyen csomagolás volt már nem emlékszem (lassan egy éve lesz) de vagy buborékos levélben volt, vagy dvd méretű kartondobozban.
(#6681) HULK89Jaa, értem. Egyszer találkoztam a TombRaider 4-ik részével így, a teljes játék hivatalosan letölthető volt ilyen időkorlátosan, ami egészen addig működött is amíg a hivatalos patch-et rá nem tettük, mert az kilőtte az időkorlátot
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Zamery
senior tag
válasz Darth_Revan #6779 üzenetére
Nekem eddig 1 hét alatt mindig megjött a rendelt cucc! A nyomkövető sajnos nem mindig az aktuális állapotot írja, de olvass vissza itt a topicban, és meglátod hogy másnak sem működött tökéletesen. A pénzt akkor vonják le, amikor postázzák / elküldik. Ebből lehet következtetni hogy már úton van!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Zamery
senior tag
válasz Darth_Revan #6781 üzenetére
Előfordulhat. De szerintem így is megkapod egy héten belül!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
kovsol
titán
lehet megse volt mar nekik
en eddig 8x rendeltem, 3 es 10 munkanap kozott jottek megMay the Force be with you!
-
Agyzuzo
addikt
Émmá jártam úgy sokszor, hogy ott csücsült a rendelésem benn hetekig, aztán jött az e-mail hogy bocsi, de nincs már... Ehhez képest az oldalon még mindig rendelhető státuszban volt. Akkor megrendeltem megint, erre megint küldtek egy levelet és akkor már módosították sold out-ra is.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Darth_Revan #6787 üzenetére
Tegnap beszéltem haverral, (MM-ban dolgozik), a Skyrim-ből az ő üzletükben 2 db van. Tehát nagy akcióra ne számíts, a Batman AC meg nagyon úgy néz ki, hogy eleve "hiánytermék" lesz, kevés érkezik, és úgy néz ki nem jön Mo-ra több, de ez lehet pletyka.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Darth_Revan #6787 üzenetére
Most már te is hozzáférsz: [link]
-
Amantius
senior tag
-
kovsol
titán
válasz Darth_Revan #6786 üzenetére
neked feladták már?
én ma reggel rendeltem egy Red Dead Redemtion Goty -t és már fel is adták ebéd után.May the Force be with you!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #6795 üzenetére
Viszont ez felettébb érdekes, azt írják, hogy feladták a csomagot, viszont kártyát még nem terhelték meg.
Jobban megnézve tényleg érdekes. Ez a 2. alkalom, hogy UK-ból rendelek, 1. alkalommal egy másik boltból, ahol szintén akkor nyúlnak a kártyához, ha feladták a csomagot, ott rendesen kiírta ebank oldalán, hogy 5000Ft zárolva, stb, viszont most Zavvihoz nem 5500Ft-ot ír, hanem 362Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- NASCAR
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest