Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Jóárasított Battlefield 3 még ez előző bundle-ből maradt fenn valakinek? Vagy csak álmodik a nyomor?
A mostani bundle-ből cserélnék, mert a fele kapásból nem nagyon érdekel (Batman + LotR)Do you see the white shadow?
-
zone
őstag
Újabb Greenlight bundle 1€ minimum, Steam kulcsot ad, ha sikeres a Greenlight
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
PunkZoli
aktív tag
Ha van valakinek felesleges fear1 -e tradeing kártyákat adnék érte, mert a többi rész megvan csak ez hiányzik
kösz -
TBT
addikt
Nincs valakinek fölösleges FEAR kulcsa?
Csak ez érdekelne a játékok közül, a többi már megvan korábbi Steam leárazásokból.Előre is köszönöm!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
CarajoEsp
senior tag
Nah, mostmar elegem volt. Nem akartam karacsonyig casarolni, Gogrol beugrott 5 jatek..fenebe.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
maddionmax
senior tag
GOG elmehet a .... túlterhelt oldal bejön,majd sorry...ez most meg akkor minek???
-
reelc
veterán
Annak aki lemaradt a GOG System Shock 2-jéről:
Most akcióban van a Humble Store-ban $2.49-ért. -
törölt tag
válasz maddionmax #50059 üzenetére
Ne nyavajogj már .
-
Mr.Csizmás
titán
gmg 25
GMG25-C5729-7SY25
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
-
zone
őstag
Kezdődhet a visszaszámlálás, 10 van hátra.
-
Arkennys
addikt
ideje volt, utána elkezdek élni...
szerk: neverwinter 2 complete-et igen. Eddig kb csak azt is akartam a listát elnézve
szerk 2: ó a heroes 3 szerettem...bár a 2-t és a 4-et jobban. Azok lennének, venném is. Így ezt kihagyom
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Vertigo18
addikt
EGÉSZ végig a Heroes 3-at vártam... erre addigra letiltott a paypal a bankkártyáról, mire meg bepötyögtem közvetlenül a bankkártya adatait a Gog-ra, addigra vége lett... elb@ctam...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Satan_Claus #50070 üzenetére
gz!
De nem 101 játékról volt szó? Mert 102-nél tartunk most éppen...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
bullseye
addikt
úgy tűnik az ingyenesek nem számítottak, és jön még vagy 20...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagyúr
-
Arkennys
addikt
hm, postal 2. jó jó. De nem. kijátszottam magam anno vele...mielőtt valaki behúzta az újságmellékletes szinkronos kiadásom
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
gszp
tag
Primordia FREE megvolt. 3 másodperc, második kattintást vette be.
-
Satan_Claus
őstag
Ahogy nezem az eddigi FREE jatekok mennek akcioban, talan ez a vege?
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
szami777
addikt
válasz regener #50077 üzenetére
egyet értek veled
elfogult lotr fan vagyok, de a war in the north nekem is bejött, pedig van bőven benne negatívum.
csak coopot nem akar találni nagyon[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
reelc
veterán
Baldur's Gate 2 Complete - és végig túlterhelt volt az oldal. Próbáltam vagy hatszor, de egyszer sem sikerült.
UPDATE:
De mégis sikerült, az egyik túlterhelt oldalast frissítettem, és sikerült. $1.99-ért. Az akció lejárta után.[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, bankkartya letiltva Bg2-nel...nem sikerult megvennem.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
maddionmax
senior tag
Nem dühöngök tovább, de olyan szinten folyik a csalás, hogy a lista írója is lefelejt free-ket,mert azok azelőtt elfogynak, hogy megjelennének.
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
-
zone
őstag
Eh... Monkey Island 4 éves játék, de 5.24 dollár 85%-os akcióban.
124-nél jár a lista, meddig tart? Nekem mindenesetre ennyi volt, szerintem nagy fail ez a módszer.
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
Nem tudom volt-e valaki,akinek még kellett Grid 2 kulcs, ha igen írjon rám.
-
NyMRooD
őstag
válasz maddionmax #50091 üzenetére
ment PÜ
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
reelc
veterán
Ha még van itt valaki... a GOG elkezdett random ismételni. Az előbb a Hotline Miami, most meg a Heroes V Bundle van újra. Az ár ugyanaz, mint korábban.
-
maddionmax
senior tag
Sniper Ghost Warrior valakinek csinált már olyat, hogy telepítés után nem indult vagy rosszul indult?
Másodjára tettem fel, először csak fekete képernyő, most megy fordítva jelenik meg a játék
-
warcat
veterán
Na van 1000 darab Theme Hospital Gogon aki kereste.
Szerk: brutál hogy mennyire fogy[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest