Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz Wizard of Oz #49550 üzenetére
A legok ilyen árakkal lehetnének Gamersgate-en is $-ban!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
maddionmax
senior tag
Just Cause-al régóta szemezek, de mondtátok olcsóbban is volt anno.
-
huskydog17
addikt
válasz Anonymus X #49524 üzenetére
Igazából a Ubisoft-nak van olyan új címe, amely mindenképp igényel egy Steam fiókot, tehát mindegy hol veszed, Steam-en KELL aktiválni a játékot. EA-nél ilyenről nem tudok. Csak érdekességképpen említettem meg, mert ah sz-ed eszembe juttatta.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Heavyrain
őstag
OFF,de így második trailer alapján, erre lehet érdemes lesz később is odafigyelni.(Már zöldutat kapott steamen)
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #49552 üzenetére
tescoba 990ft budget legjobb választás kiadásban én is ott vettem..
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Remélem karácsonyi sale alatt is lesz ilyen akció, most nem tudom megvenni....
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
duvi
nagyúr
Gamersgate akciók:
- Operation Flashpoint játékok 75% off
- Majesty játékok 66% off
- Anno játékok 50% - 75% off -
maddionmax
senior tag
-
nagyúr
válasz Wizard of Oz #49549 üzenetére
Valóban, bár abban DLC érdemben még annyi sincs mint a többiben.
Igazából csak a III-ban van érdemleges DLC tartalom ami meg is éri és nem csak valami multis kókány amit ugyse használ a többség.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #49559 üzenetére
ezt a newegg-et hagyom inkább, max payne-t se tudtam megvenni sehogyse
az ár se csábító“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
maddionmax
senior tag
-25% GMG kupon: GMG25-C5729-7SY25
Ezekre: Chivalry: Deadliest Warrior, LEGO Marvel Superheroes, Blood Knights, Alien Rage, XCOM: Enemy Within, as well as all the PC digital versions of Assassin’s Creed IV: Black Flag.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
The Humble Bundle Store egy kis kezdo akcioval
szeeep!
http://jateknaplo.blog.hu
-
duvi
nagyúr
Fable III Steamen most 75% off (4,74€)
-
alratar
addikt
Ezzel tolta már valaki? Might & Magic Duel of Champions
Vélemények?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
BoneDragon
veterán
válasz alratar #49568 üzenetére
Én kipróbáltam hétvégén. Necropolist választottam és 4. próbálkozás után se tudtam megcsinálni a tutorial utolsó küldetését így letöröltem a fenébe. Ha már az se megy mit akarok én igazi játékosok ellen. Ahogy elnézem necro a leggyengébb kezdő pakli, szóval ha jót akarsz magadnak ne azt válaszd.
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
válasz Wizard of Oz #49582 üzenetére
Plants vs. Zombies GOTY vevős volna ha 1$ részbe lenne így nem
Next PC Upgrade: 2022
-
-
Mate
nagyúr
Hát gyereket jó pár éve szartam be legutóbb. Még Penumbra idejében.
De halkan, csendben, Szent és sérthetetlen COD és Battlefield árnyékában megjelent egy játék. Az Outlast.
Aki szereti a horror játékokat (És itt nem a tengerparton dőlnek a zombik és lőjük fejbe őket, hú a végén már majdnem megijedtem kategóriára gondolok) annak kötelező darab.
-
törölt tag
válasz Wizard of Oz #49582 üzenetére
Ugye tudod , hogy Pinball FX2 lesz ezen a héten ?
@mate3553 Én azért megvárom a DLC-t .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #49589 üzenetére
Akkor tévedtem .
-
maddionmax
senior tag
A Humble Store nagy jót tett nekem Már én is szeretem...
-
törölt tag
Sajnos GOG kódot nem árulnak , ezért én passzolom .
-
szami777
addikt
Shogun 2 total war 5.99€ (global key)
Nem rossz ár érte[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #49598 üzenetére
Az odáig oké, de milyen plusz dologgal jár ez? Van egy Panzer General II-m a GOG-on, manual és egységlistát tudok még extraként letölteni. Azért kérdezem csak, mert nekem úgy jön le, hogy ha drm-free, akkor tökmindegy, hogy regisztrálható-e a GOG-ra vagy sem (bár gondolom átláthatóbb, ha egy helyen látszanak a játékok).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest