Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119556) i2k


i2k
senior tag

"Így alakul át a Battlefront 2 lootbox rendszere --- IPON

Az EA DICE bejelentette, hogy március 21-én élesedik az a patch, amivel behozzák a végleges változtatásokat a fejlődési rendszer és a lootboxok kapcsán. Vagyis: a készítők végre rendbe teszik a játékot.

Úgy tűnik, hogy az Electronic Art és/vagy a DICE teljesen megadta magát: a képességeket adó Star Cardok és minden más holmi, ami hatással van a játékmenetre, teljesen kikerült a lootboxokból. Innentől kezdve a lootboxokban kizárólag kozmetikai cuccokat találunk majd.

De itt jön a csavar: ezeket sem lehet majd valós pénzen megvenni, kizárólag a napi bejelentkezésekkel és kihívások teljesítésével szerezhetjük majd meg őket. Ezzel együtt lesz lehetőségünk a pénzköltésre: új külső "megjelenést" vásárolhatunk a hősöknek és harcosainknak, de egyébként ezek is megvehetők lesznek in-game creditekből.

A Star Cardokat a hősök, karakterosztályok és hajók szintlépései után kapott skill pontokból nyithatjuk majd és fejleszthetjük."

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.