Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12
üzenetére
nem vagy elkésve.
engem 'meghívtak' arra az 1 hónapja volt (szép fogalmazás) találkozóra, sok dolog nem dőlt el, csak ilyen brief jellegű volt.tegnapelőtt kérdeztem Ágit mivan, Ő is mondta, h még a fix létszám sincs meg
6an vagytok, abból kb 2en maradnak a végére a tapasztalatok szerint.nemzetközi kutatócsoportot ne úgy képzeld, h neked kell velük kapcsolatban lenni

az összes ilyen kutatás valamilyen szinten nemzetközileg megy, CERN, GSI, oroszok, stb. attól még Neked magyar témavezetőd lesz, ha nem mondják külön nem is tudnád, h nemzetközi
olyan szinten h ellegyél. nem vár senki csodát, nem a programozás része a szivatós az ilyeneknek főleg. bár most feldolgozás jön, akkor lehet

én gridre nagyon fogadok, h kell tudni (nyugi, 6 közül egyik se tudja, mindenki most fogja tanulni), ill legyél fogékony új dolgokra.grafika fizikusoknál?! ne viccelj

hálózatot meg meg lehet tanulni (én is grides melóra jelentkeztem, mégse az lett belőle, szal lehet nem is fog kelleni
)társad ahogy említettem lesz, mind1ik másodéves.
amiről tudok köv heads-up az 21., v 28.
mivel szóltak, h elvileg nekem kéne sokat regélnem arról, amit csináltunk, ezért gondolom ez a feldolgozós csapaté lesz, de erről az Ági tud mesélni.
ha gondolod, akkor pedig itt a mi TDKnk. ezt mondjuk megnézegetheted, ebből látszik kb miről szól a dolog.amire még számíthatsz: idő 80% -ában sz*pásnak fogod felfogni, mert az is. viszont tényleg megéri így visszatekintve. ill fizikusokkal dolgozni nem épp egy álom, de baromi sokat tanulhatsz, járhatsz CERNben, láthatsz valódi kutatást (első pár alkalommal sírva fogsz röhögni
), ill ilyen dolgok.érdekel még vmi ?
húdehosszúlett
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
6an vagytok, abból kb 2en maradnak a végére a tapasztalatok szerint.
)