Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

válasz nickwearby #2513 üzenetére

Nem vehetek föl diákhitelt, édesanyám nem engedni. :D És amit ő nem enged, az nincs. De újrakezdeni akkor is kell, mert amiből van gyakorlat, abból én mind kifogtam a halasztásom miatt a legutolsókat, akik maradtak, azaz átlag a legrosszabbakat. Amiből nem, az az egy, abból meg utólag cserélték a rosszabbnál is rosszabbra. Túl sokból húznának meg... Tudom, első félévben égő, de még addig kezdem újra, míg csak ilyen kevés állami támogatást bénáztam el. Most már legalább tudom, hogyan mennek a dolgok, és megvan egy csomó könyv is, meg azért bejártam (meg be is járok) én.

De pl. vicces, a számgépes alapismeretek (primitív tantárgy eléggé) beadandó (primitív) házidogát egyszerűen nem volt időm megcsinálni, pedig egy hónapot kaptunk rá. Nem tudtam eleget géphez ülni... Ha itthon vagyok, szinte felejtős a dolog, mert akkor én "kéznél vagyok" mindenféle házimunkához, ha nem vagyok itthon, akor max a lovi jöhet szóba, de ott meg minden van, csak nyugalom nem. De nem bánom (annyira), mert diplomával egyedül kevesebbet érek, mint diplomával plusz X év informatikai "éles gyakorlattal". Diploma viszont mindenképp kell, anélkül már szinte nem vagyok ember. :D

Új hozzászólás Aktív témák