Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
Nem vehetek föl diákhitelt, édesanyám nem engedni.
És amit ő nem enged, az nincs. De újrakezdeni akkor is kell, mert amiből van gyakorlat, abból én mind kifogtam a halasztásom miatt a legutolsókat, akik maradtak, azaz átlag a legrosszabbakat. Amiből nem, az az egy, abból meg utólag cserélték a rosszabbnál is rosszabbra. Túl sokból húznának meg... Tudom, első félévben égő, de még addig kezdem újra, míg csak ilyen kevés állami támogatást bénáztam el. Most már legalább tudom, hogyan mennek a dolgok, és megvan egy csomó könyv is, meg azért bejártam (meg be is járok) én.De pl. vicces, a számgépes alapismeretek (primitív tantárgy eléggé) beadandó (primitív) házidogát egyszerűen nem volt időm megcsinálni, pedig egy hónapot kaptunk rá. Nem tudtam eleget géphez ülni... Ha itthon vagyok, szinte felejtős a dolog, mert akkor én "kéznél vagyok" mindenféle házimunkához, ha nem vagyok itthon, akor max a lovi jöhet szóba, de ott meg minden van, csak nyugalom nem. De nem bánom (annyira), mert diplomával egyedül kevesebbet érek, mint diplomával plusz X év informatikai "éles gyakorlattal". Diploma viszont mindenképp kell, anélkül már szinte nem vagyok ember.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- Peugeot, Citroën topik
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És amit ő nem enged, az nincs. De újrakezdeni akkor is kell, mert amiből van gyakorlat, abból én mind kifogtam a halasztásom miatt a legutolsókat, akik maradtak, azaz átlag a legrosszabbakat. Amiből nem, az az egy, abból meg utólag cserélték a rosszabbnál is rosszabbra. Túl sokból húznának meg... Tudom, első félévben égő, de még addig kezdem újra, míg csak ilyen kevés állami támogatást bénáztam el. Most már legalább tudom, hogyan mennek a dolgok, és megvan egy csomó könyv is, meg azért bejártam (meg be is járok) én.