Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Nekem bérletem van, de megesett, hogy jött ellenőr, amikor még nem vettem meg az egyesítettet. (Hát pff, miért ne akkor éppen?) Én tényleg csak fogtam és odébbálltam. Annyian minimum vannak a villamoson, hogy ha középtájt állsz, eloldalazhass, és a köv megállóban simán leszállj.
De ha lyukasztani akarsz, szerintem az is ráér, ha gyanús alakot látsz.
Én azért inkább megveszema bérletet, így mászatok metróval is, ha kell valahova.raczger: nekem is másfél óra csak a járműn utazgatás, a gyaloglást még nem is számoltam bele. Napi 4-5 óra várakozgatástól függően az út! Tiszta időpocsékolás. Na ezért kell nekem laptop. Úgyhogy szerintem kicsit beszüntetem egy kis időre az egyetemet, és valami melóval összeszedek laptoppénzt, mert így még abban sem vagyok biztos, hogy végig tudom csinálni. Minden percem fontos, hát nem csak és kizárólag matekot akarok én tanulni egy rakat évig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én azért inkább megveszema bérletet, így mászatok metróval is, ha kell valahova.