- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Nekem bérletem van, de megesett, hogy jött ellenőr, amikor még nem vettem meg az egyesítettet. (Hát pff, miért ne akkor éppen?) Én tényleg csak fogtam és odébbálltam. Annyian minimum vannak a villamoson, hogy ha középtájt állsz, eloldalazhass, és a köv megállóban simán leszállj.
De ha lyukasztani akarsz, szerintem az is ráér, ha gyanús alakot látsz.
Én azért inkább megveszema bérletet, így mászatok metróval is, ha kell valahova.
raczger: nekem is másfél óra csak a járműn utazgatás, a gyaloglást még nem is számoltam bele. Napi 4-5 óra várakozgatástól függően az út! Tiszta időpocsékolás. Na ezért kell nekem laptop. Úgyhogy szerintem kicsit beszüntetem egy kis időre az egyetemet, és valami melóval összeszedek laptoppénzt, mert így még abban sem vagyok biztos, hogy végig tudom csinálni. Minden percem fontos, hát nem csak és kizárólag matekot akarok én tanulni egy rakat évig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest