Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Valahogy úgy

Úgy ennék egy kis kfc-s kaját, csak rohadt drága. És az idegesít, hogy a Kentucky menü 2db csirkecombot takar, 1 krumpli+káposztasaláta, de ha elvitelre kérem, mindig csierkhátat/mellet raknak bele, ami meg sztem egy undorító, vagy legalábbis nem finom húsféle. Ha már ennyit kiadok érte, combot adjanak, ne azt a szálkás(szálas) rágós mellet
Honlapon nézem, ott meg nem is combnak nevezik, hanem csirkerész, tehát akkor mégis jól adják? Eladót kérdeztem, hogy melyik menü mi, ott azt mondták combival jár, legközelebb amikor rosszat adtak, akkor azt azzal kezdtem, hogy 2 db csirkecombos menüt kérek, erre nézem a dobozt:1 comb, 1 mell, anyád
Akkor mondja, hogy nem combbal jár és kérem máshogy 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Dollármilliárdokért vesz egy kritikus AI-összetevőt a Marvell
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Honlapon nézem, ott meg nem is combnak nevezik, hanem csirkerész, tehát akkor mégis jól adják? Eladót kérdeztem, hogy melyik menü mi, ott azt mondták combival jár, legközelebb amikor rosszat adtak, akkor azt azzal kezdtem, hogy 2 db csirkecombos menüt kérek, erre nézem a dobozt:1 comb, 1 mell, anyád
Akkor mondja, hogy nem combbal jár és kérem máshogy