- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2260 üzenetére
párom vagy eleve doboz nélkül hozza el a boltból a holmit, vagy éppen még hazaér vele, széttép mindent majd elrakja csak magát a cuccot a szekrénybe. Innen indulva lehet több hetes, hónapos is a cucc és a papírjai már le is bomlottak ennyi idő alatt
"mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni"
Ja igen, ezt nem árt az admin felületén beállítani,
nem láttam ilyet, hol lehet ezt állítani?smc doboz seggébe dugtam egyszerűen a chellos dobozból jövő net kábelt és bedugtam az smc-t a konnektorba, ennyi. gondoltam most már ez vezeték nélkül szórja nekem a netet. laptopon meg vezeték nélküli hálózat keresése -->nem található hálózat (vagyis most kivételesen talált vmi petit itt, de az nem ez lesz, biztos vmi szomszéd, de nem is tud rá csatlakozni)
nem tudom kéne-e égnie annak a lednek, de laptopon az a sugárzó led, gondolom az smc-n is az lenne az. vagy kiment a led vagy nem sugároz semmit a kis cukipofa
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Egy óra, két rendszer
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Facebook és Messenger
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest