Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz bbazsy #1972 üzenetére

Én meg nem értek hozzá, csak külsőre megyek, de azért olvasgatok, de kinek ez, kinek az, a végén mindig azt vonom le, hogy azt kell venni, amit akar az ember.

Kell a tárgy a diplomához, vhogy túl kell esni rajta, nem szórakozásból választottam, kötelező :(

Tv nézésről van szó, bp-i nagy magas toronyház (bérház), amiben alul lakok, nincs kábeltévé (vagyis ki birná azt fizetni?), nincs antenna a háztetőn, így szobaantennával nyomom, de olyan szar a kép,hogy hangyák háborúja :( Kértem árajánlatot, 20k, ha a Schönhercz tetjére irányítják (m1 és rtl klub fogható), 35k, ha Kékes tetőre, de az messze van, drága antenna kell és azzal m1,tv2 és rtl klub lenne fogható, parabolás történet 30-40ingyenesen fogható csati 50ezer ft. És mivel nem saját ház, így nem merem bevállalni egyiket sem. Ház tulajjal nem lehet dűlőre jutni, így se net, se tv, csak idegbaj :U

Az otthoni überkirály, mert csaádi ház, van udvar, nagy kert..rendbe kéne hozni azt is, de anyuék le vannak robbanva egészségileg is meg anyagilag is, de azért reszel az avas, hogy csak kéne, de csak itt tartok, hogy sok minden kéne, de ahhoz legeslegelsőnek vmi penge jól fizető meló kéne...
    A legszívesebben Budán vennék vmi ikerházat a hegyekben, hogy felhozhassam a szüleimet, nagyszüleimet, együtt könnyebb lenne, jobban tudnánk segíteni egymást, együtt lennénk, de mégis külön...De ilyenről még álmodni se lehet, marad a nyafogás, csak a nyafi, csak a nyafi :O :F :U :P :D :o

Új hozzászólás Aktív témák