- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
Voltam nappalis, most koltseges vagyok munkahely miatt es meg leszek is egy kovetkezo egyetemi szak miatt min 5 tovabbi evig, tehat egy kisebb vagyont kilapatolnak alolam. Ennek ellenere tamogatom a brutalis tandijemelest es az allami helyek csokkenteset. Igy legalabb erteke lesz a diplomamnak es egyebkent sem kell az a sok partiarc az egyetemekre, akik a golyataborban szipoztak, a kolesz szobaban fuveztek, a folyoson meg a spray + ongyujto komboval jatszottak langszorosat.
-
bbazsy
őstag
általában a számolgatós dolgok, még MSc -n is sablon feladatok. ergo X db ilyen példa van a könyvben / leadva órán. 2-3at megcsinálsz, akkor nagyon nehéz teljesen elszállni (mármint a feladatot illetően, számolással ugye bármikor).
[sose értettem, h egy szimpla ZHn hogy lehet megbukni. ki van adva ez meg ez a feladat, meg lehet csinálni n db -ot belőle és kisujjból kirázod a n+1. -et. nem estiről beszélek ahol esetleg erre nincs idő, hanem nappaliról.]közgázhoz ne akard viszonyítani a progmatot, ég és föld. matek tekintetében viszont ég.
-
bbazsy
őstag
tapasztalatot írtam, lehet másnál ez más.
diákhitelt ha megnézed arra hoztam fel, h inkább kihagyná a sulit emiatt. sztem ez nagyobb ökörség, mert fél évre viszont normális munkát úgyse talál (igen, vannak ellenpéldák, szintén magánvélemény), viszont ha csak pénz kell, akkor arra a diákhitel a legjobb.
én is dolgozok (már ha ez az) jelenleg, és suli mellett normális átlaggal nem megy. nem is az a baj, h sok, hanem h összeegyeztethetetlen, h innen oda, onnan ide rohangálsz (estin ugye ez megoldva). és egyszerűen időm meg semmire sincs ha normálisan csinálom.
-
bbazsy
őstag
elvileg egész héten délelőtt megyek melózni, akkor délután lehet találkozunk..
mivel én tuti nem, ezért ha Te látsz egy nagyobb darab szőke félkopasz szemüvegest egy kisebb fekete nemszemüvegessel narancs rock pillars saját cipőben, fehér elől nagy jelű gas polóban, akkor sikíts
-
bbazsy
őstag
hali
everestgymet néztük mi is, majd nyáron kipróbáljuk. ott a bérleti díjak nem tetszenek, mivel saját beülőnk+ebiztosítónk nincs (azt is kéne újítani..).
igen, a másik, h nekem a birodalom gyalog 10 perc, gym viszont világvége
birodalom annyira nem nehéz, de kezdésnek jó volt. ha már régóta csinálod, akkor valszeg sok újat nem fog mutatni.. szinekben vannak neccesebbek, azért talán megnézni érdemes.az a baj, h csináltuk fél-egy évig viszonylag rendszeresen, akkor talán még a formánk is jó volt. azóta vizsga+suli+ezaz, nem tudtunk lemenni, most meg úgy nézünk ki, mintha pár hete csinálnánk
ez sajnos nem ilyen "egyszer belejovok aztan mindig jo lesz" sport, hanem szinten kell tartani magad. ez most nincs
szerda nekem még nem jó, itthon leszek + jelenleg szét van cseszve a talpam, szal most pihin vagyok (mászás téren, úszás biciklizés megy).
-
amargo
addikt
Hopp ezt elfelejtettem..
ELTE IK PTI Groups -
bbazsy
őstag
dobsz egy számot, akkor felhívunk szombaton, h hova megyünk. v írd meg ide jönnél-e, ha igen, akkor mountex, ha nem, akkor párban vagyunk, akkor valszeg birodalom.
nem leszek pár napig, de legkésőbb szombat este válaszolok.peti is összekapja magát, akkor jó lenne..
végeztem
33 kredit, 4.5.
most megyek, van 15 perc még összepakolni, minnyá indul Balatonvonat
többieknek meg hajrá, nincs már sok! -
-
tomazin
veterán
valójában a To-nak sincs teljhatalma,van amit nekik is kérvényezni kell...és az viszont megint idő.
Az meg,h neked kell utánajárni:Hát ez szerintem az életben mindenhol igy működik,ezért is tartom jónak,h egyetemen az embernek járnia kell a saját dolgai után.
Ne értsd félre:Nem azt mondom,h szívjon az ember,mert biztos nem volt nagyon kellemes neked sem.Csak nem baj,ha megtanul utánajárni dolgoknak -
tomazin
veterán
Én ezzel nem baszogatni,meg lehülyézni akarlak.4.éves vagyok,és hidd el nekem amit első 3 évben leadnak az alap.Messze nincs meg mindenem.De az alap.Nem tudom így hivjak-e még,de pl. ha nem érted meg linalgból,h mi az az ortogonális altér,akkro sokkalta nehezebb lesz még pluszban majd numanalból megérteni,miért is vannak olyan tulajdonságai az ortog. mátrixnak.Szívja vele az ember a fogát,megérti és onnantól nem lesz nehéz.
So HAJRÁ -
tomazin
veterán
PZH:Ha valamelyikből buktál akkor abból a részből írsz,ha mind2ből akkro mind2részbél vegyesen feladat.
GyakUV:Ha PZH-n megbuktál(a sima ZH tökmin1 milyen lett),akkro az egészből kell,és sokkkkal nehezebb,mint a ZH,meg a PZHnál is.
Matek=Anal?Vagy mi van most ProgInfo-n?Bevezetés az analízis rejtelmeibe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged