- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Ja értem! Nem tudtam, hogy van ilyen is. Rákerestem, de most csak szgépes grafika 2. lesz. Ezek szerint a tavaszi félévben indul újra az 1. ? Addig várok akkor. Amúgy sem tudok mást felvenni, 44 kreditnyim van ugye felvéve, hogy legalább 32-35-re be is jussak (de ezt már mondtam).
A modellezés nem igazán érdekel, inkább a programozása a grafikának. Számomra a modellek egyfajta "kötelező rossz", ha arról van szó, hogy csinálni kell egy 3D-s progit, pl a volt szakdogámat. Mondjuk ilyen szélsőségesen nem fogalmaznék, mert végül is szeretek modellezni, a _magam_ módján. Ahogy az látszik a szakdogámban is, ennyit tudok modellezni, amennyit ott összehoztam maxban. Alig várom, hogy vége legyen a hétnek, és végre programozhassak is, mert egyelőre mindenfelé jár mindenem, csak nem ott, ahol kéne (tudjátok sokat kell gyúrnom F1 Challenge-ben is a hétvégi futamra, kéne már megvennem a procihűtőt tuninghoz, meg kéne már venni a biciklimet, ami az előzőnek a pótlása [amit elloptak
], új személyit kéne csináltatnom [lejárt 1 hónapja, én barom meg tegnap vettem észre, pedig tegnapelőtt ennek a számát írtam rá az autósuli regisztrációs lapjára, ehh:S], stb...), bár ez gondolom normális, szóval nem panaszkodom...
peterszky: ehh, én büszkén elmondhatom, hogy nincs rá szükségem.
Legalább ebből nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest