Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papucsiga
csendes tag
válasz Lacerta #62551 üzenetére
Bocs a kései válaszért. Infokukacmankerlightpontcom
A problémám az az, hogy vettem itthon egy T01-et. Második szériás, már nem levehető alu, hanem préselt acél bezellel. Ezen elvileg lennie kellene a tailcapen zsinór furatnak. Mindenhol látom, még a dobozán is. Egy ilyen apró lámpán jól jött volna ha tudok rá tenni valami kis apróságot a biztosabb fogás érdekében. Itthon azt mondták a gyártó sara, nem vertem tovább az asztalt, nem volt kedvem. Ekkor felkerestem a fent említett címet, rövid időn belül jön a válasz, hogy az eset lehetetlen mert a generációk között menet váltás is volt és nem passzol az egyik a másikra. Erre írtam nekik hogy nekem ennek ellenére mégis így van. Innentől ejtették a témát. Küldtem nekik képet is pedig, gondolom azt hitték palira akarom venni őket. Valahova szívesen írtam volna egy negatív kritikát, csak nem tudom hova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest