Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
addikt
válasz Kolondrum #18299 üzenetére
Akkor neked ez a töltőd van.
-
kerekfej
addikt
válasz zazenke #18265 üzenetére
Nekem eddig még soha nem írta ki, hogy poor cell még a gagyi akksikra se.
mennyi miliampert pumpált bele de még nem sikerült lemerítenem akarattal se úgy aksit hogy azt töltse bele amennyi az aksi névleges kapacitása.
Annyi soha nem jön ki, mint amennyi belemegy, de azt hittem ez magától értetődő.
holderes Tedd hozzá, hogy ettől na fényerőt ne várjon senki! Maximum vakít csak.
[ Szerkesztve ]
-
Esetleg nem tudja valaki hogyan tudom kideríteni, hogy az Imax B6-om eredeti vagy sem? Hologramos matrica nincs rajta, de SKYRC iMAXb6-ként indul el.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Kameleon5
csendes tag
Sziasztok! Esetleg valakinek tapasztalata ezen lámpával? Vagy esetleg tipp, hogy milyen lehet... Jobb lehet, mint a sokat ajánlott 501B, vagy rendeljek egy 501B-t inkább? Bár ebben a leginkább az csábít, hogy mehet bele 26650-es akksi, amivel azért még maxon is kb 1,5-2 órát bír.
szerk.: link lemaradt.http://www.ledbat.sk/ledbat/eshop/3-1-Podla-zdroja-svetla/14-2-CREE-T6/5/169-Goread-Y5-LED-baterka-T6-1x18650-26650
[ Szerkesztve ]
-
51 fokosak a cellák az gáz? 5V / 3 Ohm terhelésen vannak bankban. Bank 70 fokos. Réz ellenállás huzal 60 fokos.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz szabifotos #18285 üzenetére
ha 100% jó az akku, de például az elektronika 400 (hasamra ütöttem) teljes töltés után letiltja az aksi pakott, és cserélni kell
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
szabifotos
senior tag
válasz Dluinet #18284 üzenetére
Miben jelentkezik az, hogy "letilt"? Ha pl. a 6-ból csak 2 cella jó akkor leesik a fesz,(a laptop nem megy tovább) de attól még pl. 2 cella hibátlan lehet az akksiban, nem?
Az én Hp laptopom se bírta akksiról, 2 cella mégis jó az akksiban. Még mindig bizonytalan vagyok a vásárlásom sikerében
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szabifotos #18283 üzenetére
olyan akksik jók, amit az elektronika tilt le, nem az üzemidejük kevés
-
nagyúr
-
Myers
senior tag
Ha már akksi. Én is bontottam laptop akksit. Direkt vadásztam egy 5600mAh-sat, de kvázi megszívtam. Ebben ugye 2800-as celláknak kell lenni, és az is volt benne. 2800-as Samu. Csak egy a bökkenő, hogy 4,3V-os. Ilyen töltő meg kvázi nem létezik. 4,2 után a leggyakoribb a 4.35-ös töltő.
Ezekből a cellákból (4,2-re töltve) 3,6-3,7 körül már épp hogy csak jön valami, ellenben a 4,2-es cellákkal, amik 3,3-3,1-ig bírják.
Az egyébként miért van, hogy bizonyos cellák 1A-rel töltve tűzforróak, míg mások épp hogy csak langyosak?
Nekem 1 pár 2400-as zöld Sony úgy felforrósodott, hogy olyan lett rajta a borítás, mint a szúnyogháló.http://www.muszaj.hu/
-
nagyúr
válasz szabifotos #18276 üzenetére
$1,5-ért jó aksit? az nagyon jó.
-
bul07
nagyúr
válasz szabifotos #18278 üzenetére
Aha
Legyen szerencséd , és legyen vagy 40 jó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz szabifotos #18276 üzenetére
Szétszedted őket és 4db jó?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szabifotos
senior tag
Vettem 10db használt laptop akksit, cellák mentésére 6500-ért.. Ha 2-2db jó bennük akkor jól jártam.
Nem tudom jó üzletet csináltam e... -
hpsafl
tag
Sajnos az akku már megvan, csak azt hittem, hogy ezeket az elektronikákat nem sok variációban gyártják.
Közben néztem, és olyan 7-7,5 A-t vesz fel a led, ami kétfelé oszlik a párhuzamos kapcsolás miatt, így már csak 3.75A jut egy akkura, amit el kellene viselnie.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
A protected aksikban lévő elektronika mikor tilt le, és hány Ampert enged át tiltás nélkül?
Egy ZY-T08-ban szeretnék két párhuzamosan kötött ilyen akkuval hajtani egy XM-L2-t direktben.
Elbírják az akkuk tiltás nélkül?
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
zoli03
őstag
válasz maxika2004 #18270 üzenetére
Sugárzik róla a minőség.
-
holderes
tag
válasz maxika2004 #18267 üzenetére
-
dudika10
veterán
válasz maxika2004 #18260 üzenetére
1AA, 1 mód: [link]
1AA, 2 mód: [link]
Előbbit használok itthon, kb 1 órát bír rendes AA akkuval, de a fényereje bőven sok általában (van egy 3 módos változat is itthon ugyan ebből, az jobban használható).
A második jobb kidolgozású, 2 módos (low - high), és természetesen sokkal drágább, de szerintem jobban használható.
Sajnos oldalsó kapcsolósat nem nagyon tudok.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
zazenke
őstag
válasz kerekfej #18251 üzenetére
nekem is ilyen van és annyira nem jött be. ha olyan aksit teszel bele ami a kelleténél jobban le van merülve akkor kiírja hogy hibás cella és megáll. Úgy lehet ilyenkor használni hogy körülbelül 10 szer beleteszed és kiveszed és mire leáll hibával akkorra belenyom annyit hogy sokadik kisérletre megindul a stabil töltés. Másik gyengesége hogy még nem birtam olyan 18650 es aksit beletenni amire nem azt írta volna ki hogy poor cell. tudtommal ez a kapacítás vesztett aksit jelentené , de ezt legalább tölti. a harmadik amit nem értek benne hogy kiírja hogy mennyi miliampert pumpált bele de még nem sikerült lemerítenem akarattal se úgy aksit hogy azt töltse bele amennyi az aksi névleges kapacitása. Nem kis eltérésekre kell gondolni hanem a kb a harmad értékét mutatja csak ki. Ez nem tudom hiba -e vagy mindegyik töltő ezt csinálja. az aksi befogatása valóban instabil de elégséges
-
-
zazenke
őstag
milyen kis kulcstartólámpát fejlesztett a nitecore. Ezzel a lámpával az innova és a photon microlight babérjaira tör . 45 lumen pár grammban ,szabályozható fényerő és usb-ről tölthető aksi . szerintem kulcstartóra ezeket van értelme tenni mert rendkívül kicsi súllyal rendelkeznek . észre se lehet venni őket. Már az 1 aaa elemes példányok is nehezek a kulcstartóra.[link]
-
maxika2004
őstag
Én se az üzemidőt se a fényerőt nem firtattam ... nekem az átlagos,
pl , feljebb linkelt fénye és ideje is bőven megfelelö ! régebben egyet sikerült is vennem ami csak 1 funkcios....
és azért a kinai piacos (hagyományos sok ledes )lámpánál (olyan van)a fénye merföldekkel jobb !" 2xAA-s lámpát bármelyik kínai piacon kapni, "
Akkor egy ebay-es linket nem tudnál fellelni, ami egy funkciós ?
én nem igen találtam... gondoltam ti jobban vágjátok a témát, mit-hol ... stb.Sajna kinai piac nem is igazán van közelemben, szerelgetni meg nem igazán akarok,
és hihetetlen számomra hogy nincs ilyen.... -
Doki16
addikt
Itthoni átlagos használatra tudna valaki ajánlani jobbfajta fejlámpát. Van töltöm és hozzá 18650-es akksim tehát valami ilyennel működő kellene.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
PHM
addikt
válasz maxika2004 #18257 üzenetére
A 3xAAA-s lámpáktól vagy értékelhető üzemidőt,
vagy normális fényerőt várhatsz, a kettő együtt nem megy.
Egy funkciós, 2xAA-s lámpát bármelyik kínai piacon kapni,
igaz, nem oldalt van a kapcsolója, de talán olyan variáns is fellelhető.
Ilyet kár külföldről rendelni, itthon is hasonló árban van.
Amúgy a driver az összes lámpában kiiktatható, miáltal 1 módos lesz.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
maxika2004
őstag
válasz kerekfej #18254 üzenetére
" 2 percig akarsz csak világítani? "
Természetesen nem , de nem gondolom hogy összefüggne hogy van egy 7 funkcios lámpám, és nyomogatom ezerrel mire megtalálom a max fényerőt, mert mindig azt használom, vagy egyből a max kapcsol be !
azért mert van rajt 7 mód nem világit tovább !egy hasonló lámpából van 1 funkciós....
multkor égve felejtettem kb fél napra, 3 gagyi elemmel.... ez kb 1 hete volt, még tökéletes !!!!!!!!!!!!Amugy kiváncsi lennék 10 emberből ki használja rendszeresen a 2 fajta villogást... kb 0
Szóval még mindig várnék segitséget, hasonló lámpára,
mint a fenti linken, csak 1 funkciós, és ha lehet oldalsó kapcsolóval ! -
Az akkut felnyitottuk. Semmi extra nem volt benne, tehát semmi kisebb akku meg homok.
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz maxika2004 #18252 üzenetére
2 percig akarsz csak világítani?
-
dale74
tag
válasz DeFranco #18235 üzenetére
Nekem ilyen van : Trustfire F23
Max fenyeron kb negyed orat bir.
Rozsdamentes acel haz, azert dragabb. -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Tudnátok mondani olyan ledes ( 2db AA , vagy 3 AAA-s) lámpát, lehetőleg ebay-ról,
ami nem 3-7 funkciós ? csak 1 és ha lehet oldalsó kapcsolója van?Előre is köszi !
-
kerekfej
addikt
Soshine SC-S7 Szuper kis töltő. Az zavar, hogy nem lehet a magát a töltőáramot változtatni. De elvileg ha USB kábelével kötöm rá, akkor 1A helyett 0.5A-al tölti. A Push gombja kezelése kicsit fura, mert nehéz úgy odanyomni, hogy stabilan tartsa az akkut. Nekem már újabb kiadás van (kijelzés kicsit más és elvileg LiFeP-t is tud). A gyárilag hozzáadott töltő is 1.2A-es.
[ Szerkesztve ]
-
kowik
tag
válasz Kolondrum #18248 üzenetére
A magyarázat, hogy miért csak annyi.
Beletesznek egy kicsi cellát a 18650-es házba.
Aztán töltésnél megnyomatod 1A-el ami lehet akár 4C is, és kész a baj. -
Munkatársam vette, csak nem tudta, hogy én képben vagyok és hitt a számoknak. Amikor mondta mi van és megláttam.... Ráadásul a bank amibe vette az hibás. 4.6V jön ki és 4.2-re esik egy 400mA-es tehertől. Semmit nem tölt, eldobják a telefonok.
Erős idegzetűeknek!Rajta tartom a szemem és rendszeresen nézem nem e meleg.
[ Szerkesztve ]
-
kowik
tag
válasz Kolondrum #18245 üzenetére
És még örülhetsz ha nem robban fel.
Én régebben úgy vettem ázsián fejlámpát, hogy mondtam a pajtásnak , hogy na most gyorsan vegye ki a dobozból az akkut és a töltőt mert én hozzá nem nyúlok.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a cellákat amiket érdemes megvenni, a többi felejtős.[ Szerkesztve ]
-
Most töltök 2db 18650 5000mAh.-es akkut. Ez a 10A elég gyorsan belemegy ha értitek. Behalok milyen sz__!
-
kowik
tag
válasz DeFranco #18238 üzenetére
Szerintem amit linkeltél az jó választás.
Bár én is inkább 18650-et vennék, vagy ha a méret számít akkor 16340-et.
(pl TF Z1)[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
válasz DeFranco #18238 üzenetére
Nekem ilyen van :ez neked pont megfelelő:
[link]
csak nem kék peremes... van fekete is !
Szerintem 3 eneloop akksival nagyon jó !Nekem csak az a bajom vele hogy 3 funkciós, (neked pont ilyen kell)
nekem nem kellene csak ki-be kapcs....
egyet rendeltem belőle már vagy 5 éve... ami csak 1 funkciós, azóta megvan, és hibátlan, de még kellene belőle, de sajna nem találok ! -
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Tudnátok mondani olyan ledes ( 2db AA , vagy 3 AAA-s) lámpát, lehetőleg ebay-ról,
ami nem 5-7 funkciós ? és ha lehet oldalsó kapcsolója van?Előre is köszi !
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Feleségemnek keresnék kis kiterjedésű zseblámpát.
Ami fontos: 3 mód (hi/lo/strobe) meglegyen, AA/AAA elemmel működjön, tail click-es legyen, ne tekerős.
Kiterjedésre kisebbet szeretnék ennél valamivel, ez jó lenne, csak vastag egy kicsit. Átmérő jó lenne ha beleférne 2 centibe.
Ezt néztem, ez jó lenne, de furcsállom, hogy másfélszer annyiba kerül, mint az előbbi, pedig nem tud semmivel többet.
Fasttechet átnéztem, nem találtam megfelelőt, de mivel csak ezt az oldalt ismerem, és tudom használni, meg vagyok lőve. Banggoodon én nem találtam jót, de lehet rosszul kerestem, aliról meg lepattantam, ott nem tudok rendesen keresni.
Segítenétek nekem túrni valami megfelelőt?
[ Szerkesztve ]
-
DrDante666
tag
Itt kicsit olcsóbb, mint ahol a fórumtárs mutatta és darabra is lehet rendelni. A leírás szerint 30 mm átmérőig használhatók a csipeszek.
(Én is innen vettem. Polcra vagy gázcsőre csíptetve használom egy 25 mm átmérőjű lámpával. Nem egy profi cucc (sok tekergetés után, ha olyan helyzetbe állítom, a lámpa súlya néha elállíthatja, bár gondolom lehetne rajta alátétezve szorítani, csak eddig lusta voltam és inkább kijátszottam másik pozícióval). De ettől függetlenül szerintem teljesen jól használható, sokszor jól jött már a praktikus 3. kéz, szóval nekem ennyiért nagyon megérte.)[ Szerkesztve ]
-
-
Auratech
őstag
A kép inkább hatásvadász szeretett volna lenni. A lámpák fénye azért van fedésben, mert így szoktam használni menet közben. A tartók erős kábelkötegelővel vannak feltéve a csavar helyett, ezért mozgathatók. Kézzel, menet közben elég gyakorlottan állítom át egy mozdulattal a lámpák fókuszát, billentését.
Mérvadó képeket sztenderd körülmények között, meghatározott rekesz-iso-expozíciós idővel lehetne csinálni Nem ez volt a cél.Auratech Field Recording
-
Kozy10
tag
-
bul07
nagyúr
banggood.com
Coupon: THX1
5$ felett 1$ kedvezmény minden termékre( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Myers
senior tag
Láttam ilyen lámpateszteknél, hogy valami állványra fogatják fel a lámpát. Lehet ilyet valahol kapni? Milyen átmérőjű lámpákat lehet belefogni?
Ezen kívül létezik csíptetős lámpatartó? Aminek az egyik fele egy jó nagy csipesz (pl 2-5 centi vastag tárgyakra lehet rácsiptetni: faág, vasrúd), a másik felén meg ott a lámpatartó.
Fejlámpa kiváltásához kellene.
http://www.muszaj.hu/
-
Nova91
tag
Hát kertben főleg mert nyestet "kerget". Persze jól jöhet aramszunetkor vagy éjjel ha hallani valamit a kertből, de nem lenne komolyan használva pld. barlangaszasnal vagy munkából kifolyólag, szoval úgy hiszem, hogy ilyen célra bőven elég kell, hogy legyen egy 6-9000 közötti lámpa. Egy tartós fasza lámpát szeretnék neki ajándékozni. Itthonról szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cbrfireblade #18219 üzenetére
Talán a nem proteceted aksinál 400mAh/1$.
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
18650 aksinál milyen kapacitás tekinthető reálisnak?
Itthon hol lehet venni jó minőségű 18650 akkut? -
Nova91
tag
Sziasztok! Tudtok nekem mondani valami megbízható márkát ami nem adja horror áron a lámpáit? Apámnak lenne és otthoni használatra. olyan 7000 Ft-ig gondolkozom. Annyi márka van mint égen a csillag és valami tartósat szeretnék venni és persze a lehető legnagyobb fényerejűt.
Találtam Ledlenser nevű márkát meg photonpump-ot ilyesmi árkategóriában, ezek megbízható márkák?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Vagy a kapcsolója csinálja vagy a akkumulátor nincs fixen
Kapcsolónál , esetleg csere
Akkumulátornál a rugón lehet nyújtani kicsit
Nekem is ezt csinálta mikkor elsütöttem a lépuskát , a cső alá volt szigetelő szalagozva ideglenesen és lövésnél volt hogy váltott, nekem az aksi hiba volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot. Tud valaki valami megoldást kézi lámpánál hogyha a bringa egy gödörbe huppan ne váltson a lámpa ? Elegendő egy kis gödör máris vált.
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Kolty
aktív tag
Létezhet szerintetek olyan, hogy egy izzó 2Watt fogyasztással 160lument tud.
Másik izzó szintén 2Wattal 260lument tudjon?
G4es foglalatról van szó.
Illetve hideg vagy melegfehér izzó jobb? -
bul07
nagyúr
Én vagy 3000Ft-ért vettem egy tételt aksit, ez lett az eredmény
Nálam nem lényeg hogy 60-70percet bír a lámpába vagy 80-90-et , lemerült a táskából előveszem a másikat és használom tovább , és így tovább mert van sok
Persze van ahol fontos a minőség, power bank például ilyen mert az tipikusan akkor kell ha nincs a közelben hálózati csatlakozó, és nem lehet korlátlan menyiségben vinni cellát[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
korn
aktív tag
válasz zoli03 #18200 üzenetére
Minél újabb bontott laptop akksit kell venni, 1-2 max 3 éveset. Sokkal nagyobb az esély, hogy jó cellák vannak benne. Vaterán néha ki lehet fogni nagyon olcsón 1-2 darabot. Tavaly, ha jól emlékszem 1000-1500forint /db áron vettem 3db 6 cellás akksit, relatív újak voltak 2-3 évesek. 6db 2600-as samsung cella 2500-2550mAh-s volt közöttük, 60mOhm belsőellenállással, ezek gyakorlatilag új akksik. Meg volt vagy 6-8db 2000mAh-s, meg pár darab rossz.
-
Kolty
aktív tag
Értem, hogy addig tölthető.
Ma Simonjúdás vásáron (Sárváron) rengeteg lámpát, akkut árultak.
Ultrafire feliratu akku 800ft. Gondolom hamis lehetett. -
válasz Kolondrum #18201 üzenetére
Ne kerülgessük a forró kásást kibököm. Az új és a használt cellák is jók úgy vélem, de a power bankom hatásfoka nagyon rossz. Töltőskor nem jelentkezik a dolog, de kivételkor igen. Kicsit 50% feletti. Sanyo celláknál a legjobb.
-
Engem kérdezel? Van egy páros ilyenem. Amint megjön az Imax B6 fogom és 4.13V helyett 4.2-re tolom. Megnézzük mennyi a plusz.Kerülném azt az OLX-es dolgot. Egy normális cella 1000ft/db alatt nincs, de nem az árból kell kiindulni csak elsőre ez tűnt fel.
Kérnék bizonyítékot rá, úgysem tud adni.[ Szerkesztve ]
-
Üdv! Előzetes infok nélkül mi a véleményerek ezekről?
KI:
2x sanyo 2845mAh(1. kör)
2x Samu 28A 2257mAh
1x Samu 22F 681mAh
2x Samu 22E 2259mAh 2. kör 2201mAh
BE:
2x Sanyo 4972mAh – 2. kör: ~5070mAh
1x Samu 22F 1350mAh
2x Samu 22E 4058mAh
1x Samu 22E 20xx mAh2x Samu 28A ~4170mAh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest