Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Teszteltem a 2800mA-es driverrel szerelt Convoy S2 lámpámat, max fokozaton 1óra 40 percig világított
a védelem nélküli Sanyo UR18650FM 2600mAh akkumulátorral.
Annyira felforrósodott a lámpa, hogy nem tudtam megfogni, csak miután átkapcsolt energiatakarékosra.
A lámpa viszont remekül bírta, nem olvadt le a led, vagy bárhol a forrasztás. Stabil minőség!
Amit viszont észrevettem, hogy a sanyo akkura rászívta a hő azt a piros műanyag borítását, és kicsit átlátszóbb lett a műanyag. Ezzel árthattam az akksinak? Mert azt tudom hogy nem jó, ha a töltés során felforrósodik, de az is gáz ha működés közben a lámpa hevíti így fel? Amúgy változást nem vettem észre az akku működésével kapcsolatban, érezhetően nem csökkent a teljesítménye. Nyugtassatok meg, hogy nem nyírtam ki az akkut! -
Huma
addikt
Asszem én még nem kaptam választ. Milyen lámpát ajánlanátok nekem? Minőségi anyaghasználat, fókuszálható fény, több különböző fényerősség. AA-s ceruzával menjen. És lehetőleg ne csillagászati összegbe kerüljön. Eddig egy Fenix LD20-am volt, de megadta magát.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Vasinger!
nagyúr
Tegnap előtt elmentünk nightrideolni egyik haverommal és neki valami ehhez hasonló lámpája van, szintén Ebay-ről vette, ilyen ár környékén, de azt nem tudom, hogy pontosan ez a típus e, csak hogy ugyanígy nézett ki, ugyanezekkel a tartozékokkal, 1 darab leddel.
Az a helyzet, hogy nekem nagyon megtetszett ez a lámpa, nagyobb a fényereje mint egy gépjárműnek, lementünk a Duna partra is és a lámpa átvilágított max fényerőn a part másik felére, ami szintén nem gyenge. Tény, hogy nem szórt annyira a fénye, de nekem bőven elég lenne. Az is nagyon tetszett benne, hogy egyáltalán nem melegedett és több üzemmód is volt benne.
Az lenne a kérdésem, hogy van e jobb vétel ennél 5k környékén, vagy nincs?
Az akksi vajon meddig bírja a max fényerő alatt 1-el?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja, a BLF, vagy a CPF betűkből álló kódot nem fogadta el!
Vagy én csinálok valamit rosszul?Ólomlábú: A DX-esben a leírás szerint 1.5A-es driver van, az FT-sben meg 2A-es. Talán ez lehet az oka!
[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
Sziasztok!
Van egy dolog amit nem értek!!!!
Hogy lehet az,hogy van mondjuk a dx és a fasttech és a két oldalon ugyan azon lámpánál teljesen más tulajdonságokat írnak?
PL:ennél a lámpánál feleződtek a lumenek!
UltraFire LZZ-F15 Cree XM-L U2
Egyiken 800 lumen van írva a másiknál már csak 400!Most akkor melyik oldal a hihető,vagy a valós???
-
törölt tag
Fast Tech-en történő vásárlásnál mit kell beìrni a kupon kódnál?
-
Zsolt74
senior tag
válasz M_o_g_y_i #14089 üzenetére
Az a legegyszerűbb és legolcsóbb ha a 18650-es akkut vékony szivaccsal (számítógép alaplapokat szoktak ilyenbe csomagolni, minél vékonyabb annál jobb.) ,körbetekered, nem fog lötyögni,pontosan be tudod állítani a méretét.
Én a Maglite 2D-ben használom ezt csak én 25500-as akkukat tekertem be vele.
Számítástechnikai üzletekben biztos be lehet szerezni.Zsolt
-
jada00
tag
válasz PartyShan #14084 üzenetére
Ja igazad van , jól látod, kicsi maradt rajta! Igazából ez a pengének az oka lehet, mert nem az igazi borotva (nagyon vékony) penge, hanem egy tapéta vágót használok! Egyenlőre nincs más, de befogom szerezni a másikat!
Szerintem amúgy így is jó lett, főleg, hogy 5 perc alatt készült el! -
M_o_g_y_i
őstag
Nekem a neutrál jobban bejön, természetesebb.
De cserébe kicsikét (pár % a különbség csupán) kevesebb a fénye, de azt merem állítani a gyakorlatban ebből semmit nem veszel észre, csak ha egymás mellett van két egyébként tökéletesen egyforma lámpa, azonos elektronikával, egyformán töltött akksikkal. És csak a LED a különbség.
A lámpához adott 26650/18650 adapter nem egy nagy szám, lötyög és rövid is.
De ha körbetekered szigetelőszalaggal v. zsugorcsövezed akkor OK.
Vagy vehetsz ILYET, csak ez ugye extra költség.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
a000
őstag
válasz 206 cc #14081 üzenetére
Szia!
Nekem szükségem van rá. Nagy távolságokat kell pásztáznom vele, így elengedhetetlen, hogy vigyen is valamennyire. Ahogy a többiek is jól megírták, így közelebbre sokkal több fény jut.
Van már egy ilyen lámpám, stl-v2 klón, jó időben elvisz 400m-re. Én távcsővel is szoktam használni, így már kivehető bármi.Szóval mit mondotok, mi most a best buy ~50$ körül?
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Ok...köszi az infókat...
Én csak azt hittem,hogy amilyen távolságot általában vizslatunk itt a kb 20-50m értem oda jó az un. legegyszerűbb ledes lámpa is nem kell feltétlen egy 400m-re elvilágítót keresni.A tartalék álláspontot természetesen én is így gondolom...
A 200LE autónál is az ad jó érzést,hogy ha kell tud az menni....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Auratech
őstag
Az, hogy mekkora távolságra képes fényt adni, szerintem arra jó jelzés, hogy életszerűen kisebb távokon komolyan világosságot csinál. Tehát fényerő tartalék.
Én bringán használom a lámpámat, ami messze ellő....de a vasárnapi évnyitón meg az eső elől a sötét aulába bemenekülő színpadi produkciót világítottam meg velük, a nagy röhögés (zseblámpával refizel?...hehe) után nagy tapsot kapva.
Egyszerűen hihetetlenül megnyugtató, hogy "bárhol felkapcsolom a vilanyt"
Normálisan "takarékon" használom őket menet közben. de ismeretlen erdei úton pazar biztonságérzetet nyújt a fényár.Nyilván van fun faktor is a dologban.
Amúgy mi a francnak 200+ lóerős autó a közútra?Egy Pannon-vizes szaki általad is említett kategóriájú (TrustFire TR-J20) lámpája hihetetlen segítség volt a Dunaszegi töltés vizsgálatánál idén. Messziről, távcsővel 400m-es részt meg tudtak nézni a világítás (generátor, kábelek, lámpák) kiépítése nélkül.
Auratech Field Recording
-
BigBlackDog
veterán
Ugyan nagyobb távolságoknál már tényleg nem sokat lehet látni, de az a lámpa, ami 500 méterre is elvilágít, 200 méter távolságra sokkal nagyobb mennyiségű fényt tud adni, mint egy kisebb társa. Így tulajdonképpen a nagy thrower pilácsok 200-250 méteren jobban derítenek (egy pontban), mint pl. egy 502b. Szóval kicsit indirekt fogalmazásként is fel lehet fogni, mert 500 méterre valóban nagyon ritkán van használva, de kisebb távolságokon sokszor használhatóbbak, mint egy másik lámpa, amivel pont a maximális világítási távolságán szeretnék fényt deríteni a sötét részletekre. Így gyorsan végiggondolva ez jutott az eszembe értelmes érvelésként, véleményként a tapasztalataim alapján.
-
206 cc
senior tag
hmmm...olvasója vagyok inkább csak a topiknak és kissé mosolyogva olvasom a 3-4-500m-es távolságokat.Nem a lámpák fényerejében nem hiszek !...csak érdekelni este sötétben mi az amit ekkora távolságból az emberi szem jól felismer??....el akarsz kerülni egy feléd robogó gyorsvonatot??...vagy hihetetlen sebességgel gyalogolsz és nem tudsz kikerülni egy fát?
Egy motoron ,autón megértem hogy kell a távolság bár ott sem látni 150m-nél távolabb átlagosan az ember az előtte látható 30-70m-es látómezőt nézi....
Bocs nem akarok kötözködni csak érdekelne minek egy skylight a kézbe?
Peace!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
a000
őstag
Sziasztok!
Thrower 2x18650-es lámpában mi most a best buy? 3-400m-t hozzon azért.
Köszi.
-
jada00
tag
Sikerült 5 perc alatt dedómolni az egyik lámpámat, úgy, hogy szét sem szedtem szinte!!
Annyira kellett csak szétszedni, hogy hozzáférjek a ledhez, majd csöpögtettem rá egy pár csepp acetont, persze arra figyeltem, hogy ez az 5 perc alatt ne párologjon el róla, mindig legyen rajta valamennyi!
Utána finoman kicsit bevágtam pengével minden oldalról, majd lefeszítettem róla a dómot! Könnyedén lejött, tehát nem kell órákig áztatni az egészet! Nem gondoltam, hogy így sikerül, csak úgy megpróbáltam, és ennyi!
-
zoli03
őstag
-
kisninja
őstag
Létezik olyan töltő ami olcsó 4 részes 26650 et biztosan tudni akéne de nem bánnám ha univerzális. És van kijelzője lcd miről tudni lehetne számos infót fesz, kapacitás stb...
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
-
ólomlábú
csendes tag
A családi flotta!
Egyenlőre ez a felállás,a lámpákban is vannak akuk,a nagyban nagyok,a kicsikben meg zöld panasonicok!
Viszont láma voltam legutóbb és véletlenül a sanyo akiskból védelem nélkülit rendeltem !
A nagy kivételével használhatom a kicsikben őket "büntetlenül"? -
HornedReaper
senior tag
Még mindig 12V AC-n szeretném motorkerékpáron hajtani a 2db 10W-os ledet
A 4-es dióda-karika (kapcsolási rajz alapján) elvileg felezi a váltóáram hullámhosszát, tehát villogtatja a LED-et.. Ettől rövidül a LED élettartama?
Kellene fesszabályzó és egyenirányító? Ilyet hol találok, esetleg valami autós topikban érdeklődjek?
-
ólomlábú
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna erről a lámpáról véleményt mondani?
[link]Vagy róla!
[link]Illetve még róla!
[link]A 3 lámpával szemezek még mindig!Eddig az A8 volt a befutó,de most már van több "sima henger 26650-es lámpa" is.
Első sorban kocsiba,kesztyűtartóba szeretném,de lehet elviszem oda is ahova a TR-J12-t már nem tudom!
Mindenféle segítséget szívesen veszek és előre is köszönöm szépen az esetleges hozzászólásokat!
-
Piás
tag
Megoldódott a porblémám. Kiszedtem a védő áramkört az elemekből és szépen az egyik ic el volt füstölve.
A másik kettő amelyikbe benne maradt az továbra is lekapcsol maxi fényerőn gondolom nem engedi hogy a lámpa nagyon megszívja az aksikat.
Védelem nélkül csak a töltésnél lehet probléma vagy másra is figyelnem kell? -
-
PHM
addikt
Elképzelhető, hogy megadta magát a védelem az akkukban.
Erről meg kéne bizonyosodni, mondjuk töltés utáni terheléses méréssel.
Ha durván csökken a feszültség, óvatosan szét lehet szedni a cella
borítását, és a védelem kiiktatásával újra mérni az akkut.
Ha így rendben van a feszültség, a védelem halott, ha így sem akkor
az akkucella károsodhatott. Ez esetben a védelmet el lehet rakni tartalékba.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Piás
tag
válasz jozsi252 #14060 üzenetére
Mértem multiméterrel mind a két aksi 3.63V, viszont azt nem mértem hogy mennyit esik a fesz ha megterhelem.
Próbáltam ilyen töltövel is tölteni, (talán itt találtam még régebben egy bekötési rajzot) de ez is kb 2 perc után befejezi a töltést, kiírja hogy mind a két cella 4.20V-on van, de ha rámérek csak 3.63V. -
kisninja
őstag
Üdv kérném a szakik véleményét. Ezt meg szabad venni ?
Illetve milyen töltőt hozzá ? Akkuból azt venném amit pár hsz el feljebb írtakpowered by: ®MAJORMÜVEK®
-
jada00
tag
Elképzelhető, hogy ezek az aksik nem tudnak akkora áramerősséget leadni, amekkora kellene a lámpának!
De hátha itt mások jobban tudják! Én egy hét ledes lámpát, biztosan minőségi aksikkal használnám!
-
Piás
tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy Trustfire TR-J18-as lámpát, [ezeket] az akkukat rendeltem hozzá. Ha az akku fesz 3.8V alá esik a lámpa csak közepes és gyenge módban használható, 3.6V alatt abszolút nem reagál a lámpa szerintetek ez normális? Ha jól tudom 2.7V-nál kapcsol le az elem. A 4 akkuból kettőt már nem is tudok tölteni a töltőm nem kezdi tölteni, ennyire rosszak ezek az akkuk, vagy vajon a lámpa nyírta ki őket? Köszi a segitséget. -
Ádyka
őstag
válasz kinaicuccok #14047 üzenetére
Tök reálisnak tűnik a teszt ekkora fogyasztóval. Mekkora led ez? 0,3 watt körüli?
Pl Cree Q5 a maga 1A körüli áramfelvételével, 1000 mAh-s akksival kb 1 órára képes. A T6 3A-rel kb 20 perc. -
Szkipi
tag
válasz kinaicuccok #14047 üzenetére
AAA aksiból a 900mAh Energizer és a szintén 900mAh Lidl-ös Tronic-ot használom előszeretettel, akcióban elég jó áron ki lehet őket fogni.
Nekem beváltak és általában egy feltöltéssel kibír egy éjszakai horgászatot elfogadható fényerő mellett.
De pl vannak Tesco Green Living AA és AAA aksijaim is és annak ellenére, hogy 4db-os kiszerelésben 1000Ft alatt vettem őket anno, semmi panaszom nincs rájuk."Nincs ez elb@szva, csak másra lesz jó!"
-
_tRebroN_
tag
Sziasztok!
Tudnátok vmi flexibilis kis lámpácskát ajánlani olyasmi érdekelne mint a Nite Ize WrapLit meg MoonLit. Ezeknek van vmi alternatívája ami Bpesten kapható?
-
Huma
addikt
Sziasztok!
Jó minőségű, fókuszálható lámpát keresek minél olcsóbban. AA ceruzásat. Mit és honnan érdemes rendelni?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
veterán
válasz Szkipi #14042 üzenetére
Viszont ha az akksi jóféle LSD akkor tovább bírja mint egy elem. Mert ugye elemet ha nagyon lemeríted, akkor bőven leesik a fesz 1V alá, az akksik legalábbis ami jó, a kapacitás nagy részét 1,2V felett adják le. Lehet hogy elején az elemnek nagyobb a fényereje, de ahogy csökken a szufla benne, ez az előny átmegy az akksinak.
iPhone 16 Pro Max
-
Szkipi
tag
válasz #67544576 #14041 üzenetére
Ennyi lenne csak a megoldás....
Azzal persze tisztában vagyok, hogy az aksik csak 1.2V-ak, lámpáknál mindig észre is veszem ha aksi van benne mert tompább a fénye csak azt hittem valami komolyabb dolog áll a háttérben.
Minden esetre nagyon szépen köszönöm a választ!"Nincs ez elb@szva, csak másra lesz jó!"
-
törölt tag
válasz Szkipi #14040 üzenetére
Csak arra tudok gondolni, hogy azért írják rá, mert akkukkal nem teljesítenék a rájuk írt fényerőt.
Mert ha mondjuk 2db AA méretű elem kell bele, az sima elemmel 3V, akkuval pedig csak 2,4V.
Ugyanis az elemek 1,5V-osak, az akkuk pedig 1,2V-osak. Működni biztosan működnek akkuról is!
Az XBOX 360 Controllerére is ráírják, hogy a legjobb teljesítmény érdekében ne használj újratölthető elemeket, én mégis azokkal használom évek óta minden probléma nélkül! -
Szkipi
tag
Üdv!
Egy kis segítséget vagy inkább felvilágosítást szeretnék kérni tőletek.
Fejlámpa vásárlás előtt állok (bringára, horgászáshoz lesz), bementem hát a Tacskóba nézelődni és egy számomra megmagyarázhatatlan dologgal találtam magam szemben a különböző gyártók termékeinél.
Varta, Energizer és Summit fejlámpáit nézegetve feltűnt, hogy mindháromnál fel van tüntetve: "Do not use rechargeable batteries" vagyis nem használható aksival!!!
Nos erre kérnék szépen valami magyarázatot, hogy ez miért is van.
A LED vagy az elektronika vagy mi az istennek nem mindegy benne, hogy elemet vagy aksit teszek bele???Amúgy mindhárom típus AAA elemel működik amit mellékelnek is hozzá. Kimondottan ilyen típust is keresek mivel AAA aksijaim vannak itthon bőségesen (a most tönkrement régi fejlámpámat is ezekkel használtam).
Szóval tudatlanságomat elnézve legyetek szívesek felvilágosítani, hogy miért nem mindegy egy elemlámpának, hogy elemel vagy aksival üzemeltetem.
[ Szerkesztve ]
"Nincs ez elb@szva, csak másra lesz jó!"
-
dances
tag
Üdv!
Mi a különbség az alábbi 2 led között:
XM-L2 T6 3A
XM-L2 T6 3CCsak mert a második 1,5 x annyiba kerül, mint az első.
(Elvileg picit melegebb színárnyalatú, de ezen kívül van más is?)Only the Good die young.
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Van itthon egy jó pár darab bontott laptop akkum és szeretnék venni hozzá egy Xtar Wp2s töltőt honnan érdemes rendelni ?Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
PHM
addikt
válasz HornedReaper #14033 üzenetére
A graetz-hídnak mindegy, hogy AC, vagy DC van-e a bemenetén.
Persze váltakozó feszültség esetén nem árt egy pufferkondi utána.
Konkrétan mi az elvárás, azaz mit és mivel szeretnél táplálni?Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
HornedReaper
senior tag
Ilyen lámpát hogyan lehetne legegyszerűbben motorkerékpárra kötni?
Van 12V-os AC-DC konverter, ami nem csak egy dióda, hanem "okosabb" annál, váltakozó feszültséget is kezeli?
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
válasz jada00 #14030 üzenetére
Aha.
Most pont jó így.
Az egyetlen negatívum, hogy fókuszált állapotban a kiadott össz. fény jóval kevesebb a kialakításnak megfelelően.
Ezt a fókuszált és defókuszált lámpák fehér falról szórt fényének különbsége alapján mondom, tehát szubjektív.Auratech Field Recording
-
didros
senior tag
Ez az Osram emitter-es esetleg?
[link] -
d4d
tag
használati utasítás, spec, pdf formátumban
http://www.2shared.com/document/jYGPEO3g/XTAR_XP4_Manual.html?(egyszerre csak egy akkut lehet használni a külső eszközök töltéséhez)
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
Sziasztok! Maradt 12,60 USD-m a dealextreme-en egy reklamációból eredően. Vennék egy elemlámpát, de nem nagyon értek hozzájuk. Ti melyiket választanátok ennyi pénzért? Követelmények: 1db AA elemről működjön lehetőleg sokáig. Megbízható legyen. Általános használatra kell, semmi extra... Köszi előre is!
Ja, nem kell a "menü" funkció, csak ki- és bekapcs. Elég.
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
válasz jada00 #14021 üzenetére
Szerintem ilyen pilácsom van nekem is. Tehát a változtatásokkal nagyobb lett a fényerő. Az értékek alapján nagyságrendi változás azért nem lehet.
Ami engem ennél a lámpánál jobban izgat az a fehér "diffúzor" kiváltása valamilyen foncsoros megoldással.
A fehér műanyag nem túl jó fényvisszaverő egy foncsorhoz képest, bár szép homogén vetítést segít.
Oldalról nézve látszik, hogy a fehér műanyag pár mm széles gyűrűben kap csak fényt.Auratech Field Recording
-
Wendelke
senior tag
Hali!
A C8-ban úgy tűnik, hogy megdöglött a driver, gyengült a fénye, aztán kicsit nagyobb feszültség hatására úgy tűnik sikerült végleg kinyírni. A leden tudtam ellenállást mérni, akkor az talán jó lehet még?
Milyen drivert javasolnátok alá, és honnét, hogy a korábbi kellemes fényerőt elérjem vele? XM-T6 led, 1 db 18650-el hajtva. Fénykorában teljesen feltöltött aksival 3.4 A-t vett fel.
Előre is köszönöm!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
jada00
tag
Kisebb módosításokat hajtottam végre két lámpámon! Az egyik egy C8, a másik pedig EZ!
Mind a kettőbe ilyen LED került és ilyen DRIVER került!Háát, mondhatni egészen jól világítanak most, talán később még dedómolom is a ledeket!
A zoomos lámpának így most sokkal szűkebb a sugara és egészen messzire elvilágít, sajnos méréseket még nem végeztem, talán majd később! Normális fényképezőm sincs még , így elnézést a fotókért, csak magát a szerelést tudtam megörökíteni!
-
d4d
tag
válasz #67544576 #14018 üzenetére
hkequipment.net vagy itthon a vape42-nél (bár náluk még nem láttam) viszont ha csak maga a töltő a lényeges és az USB-t nem használnád ki akkor inkább a VP1-et javaslom, csak 5 dollár különbség van.
Illetve egy tipp, érdemes érdeklődni emailben, egyrészt extra kedvezmény miatt a hkeqnél másrészt az XTAR-nál még tart (aug. 31ig) a 7 éves szülinapos akció, ami azt jelenti hogy minden termékükre 20% kedvezményt adnak. A gyártónál érdemes kérdezősködni hol árulják nyomott árakon a cuccaikat, mert nem minden kereskedő vesz részt ebben.
Zoli, annál a töltőnél nem lesz gond a 26650-es mérettel, hivatalosan is támogatja.
-
d4d
tag
1 hónap és 6 napja tettem fel a képeket/infókat erről a töltőről a blogra , előtte már májusban írtam hogy jön egy ilyen USB-s, igaz ott még a típusnevek máshogy szerepeltek. Viszont lesz egy négy csatornás is, szintén 2.1A-s USB kimenettel + NiMH akku támogatással, ugyanígy 0.25A, 0.5A és 1A-es töltőárammal. Év végére pedig ígérnek egy egy csatornás 18650-es töltőt ami támogatja a 4.35V és LiFeP04 akksikat is.
[ Szerkesztve ]
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz DeFranco #14006 üzenetére
Későn olvastam de jól választottál, fontos hogy több módot is tudjon a lámpa mert ha csak egy fokozat van rajta és beleteszel egy jó minőségű aksit akkor csak 20 percig fog világítani de a lámpa teste is mert annyira tolja majd az áramot. Ilyenkor le kell venni kisebb üzemmódba mert még azzal is tuti a fényerő és nem lesz ráégetve a kezedre hogy Cree
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
holderes
tag
Sziasztok mágusok!Mini Mag-lite kapcsolót keresek(3 AA),ledest,a hazai kereskedő nem forgalmaz.Ez nagyon príma húzás,nyilván a következő lámpám más márka lesz
Kuponkódot a Fasttech.comra honnan lehet keríteni? -
Auratech
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik