Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz zoli03 #16799 üzenetére
XR-E Q5-re gondoltam. Közben összehasonlítottam az igazi Q5-ösömmel (XR-E) de az új kicsit fehérebb és erősebb, így az sem baj ha nem Q5
Az új ledem úgy néz ki mint az XP-E Q5 led ha jobban megnézem, az pedig gyengébb kell legyen mint az XR-E Q5.
Köszönöm, ismerem az oldalt csak valaogy nem találtam meg a képet elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Kaptam egy fejlámpát, ami elvilg Q5 ledes. Volt már pár Q5 leddel szerelt lámpám, de ebben mintha nem olyan lenne a led. Honnan tudhatom hogy Q5? A régebbieknek mintha mindig lett volna egy ilyen gyűrűszerűség a led körül, sőt egy kis búra is, ezen az újon nincs. Ez is 3 részre van tagolva, a fénye sem borzasztó, lehet hogy ilyen volt a q5-öm, de sajnos az már nincs itthon így nem tudom összehasonlítani.
Szerk: közben találtam egy q5-öst mégis:a led belseje ugyanolyannak tűnik, de az újon nincs gyűrű és nincs kis búra. Akkor ez nem q5, vagy van ilyen is?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ólomlábú #16795 üzenetére
Lentebb a leírásban
U2-1B:6500-7000K
T6-4C:4300-4500K
U2-1A:6500-7000K( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ólomlábú
csendes tag
Na még egy utolsó beszólás mára!
Itt mi a különbség?
Melyik leddel a legjobb?
[link] -
ólomlábú
csendes tag
válasz hpsafl #16793 üzenetére
Közben sikerült!
Ekkora egy banális hibát!
A mérő vezetéken egy részt egy pici műgyanta volt...
Mikor mértem valószínűleg pont oda raktam a testet... mikor meg próbálgattam teljesen másik helyre
Hát őőő,ez ciki,de tanulságos!
3020 mA-t ad le maxon ,20 mA-al kevesebbet,mint amit írtak a driverről.
Viszont melegedik is a kicsike,így nem használom egyenlőre!
Rendeltem hővezető pasztát,azzal bekenek mindent!
A hűtőbordákat is lehet kicsit meg mélyítem... -
ólomlábú
csendes tag
Ma megjött a driverem,ilyen:
De most melyik csillagot kel letestelni,hogy csak kicsi,normál,nagy módom elgyen?
-
sato77
csendes tag
Üdv!
Nincs valakinek elfekvőben egy felesleges réz driver pillar-ja egy Uf c8-hoz?Esetleg valami netes forrás?Sajnos a fasttech régóta hiánycikk -
Kernel
nagyúr
válasz gekkoXT #16782 üzenetére
COB LED lehet kerek, szögletes, egyenes is. Nem véletlenül látszik a képeken a "fogazott" fény, az egymás mellé integrált chipek miatt.
Linear COB LED néven is rá tudsz keresni.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
bul07
nagyúr
válasz Kozy10 #16785 üzenetére
Ezt kapom
The Params is Error!Amúgy ezt kipróbálnám
Link Referral Code( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
gekkoXT
senior tag
igaz, hogy nem zseb-, de lámpa.
Ilyen van, hogy így hosszan egybe van a led a nappali fényen, vagy ez így mi?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Kozy10 #16779 üzenetére
Pontosítanád ezt a 4évig használható kupont hogy hol látom
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz zoli03 #16777 üzenetére
Igen ennyiért jó
Holnap csinálok képeket , meg majd dedómolás után is , kíváncsi vagyok hogy milyen eredményt kapok
Ha meggyőző akkor jön a Small Sun ZY-T08 ledje isTényleg mi lenne ha a T08-ba betenném ezt a U2-es ledet
Éreznék fényerőbe javulást?(#16778) hpsafl
Igen ilyen megoldás a jó , lehet nekem is esztergáltatnom kellene , de nem éri meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
redfox222
csendes tag
Nem tud valaki a Banggoodra akkuhoz kuponkódot?
-
bul07
nagyúr
válasz zoli03 #16774 üzenetére
"Hibája" van
Legnagyobb hogy a drivere nem memóriás mindig a következő módban indul
Nincs tömítés az üvegénél tehát ott a víz esetleg befolyhat, még nem próbáltam
Van még olyan furcsasága is hogy lötyög a led és driver alumínium tartója(erre gondolok ez még az előző lámpa képe ami most van más a led mindjárt csinálok friss képeket ), ha szorulásig betekerem akkor a reflektora lötyög, túl nagy a távolság , lehet tenni kellene egy alátétet, ez a hőátadás miatt problémás mert amúgy is(bár ez nem tudom hogy csak ennek vagy minden C8-nak sajátossága)
A led hűtése is gond lehet mert csak a pereme fekszik az alumíniumra , ahogy a fentebbi linkelt képen is látszik
Néhány helyen a festék hibás is de nem feltűnően
50% fényél kicsit sípol a driver, 50cm már nem hallaniAmúgy fogásra jó nem sorjás a menetek is rendben vannak rendesen bekenve zsírral
Drivere 2.6A ad a lednek, akkumulátoron mértem
Reflektora alumínium[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Megjött a olcsó C8-om , vasárnap fogom dedómolni
2db jött mind a kettő U2 leddelAceton kell hozzá
Jó a sima acetonos körömlaklemosó, vagy venni kell valahonnan tiszta acetont ?[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
S20 Baton mai napon megérkezett Csájnából vladimirbest nevű kissé oroszos csengésű eladótól
Eddig úgy fest ez lesz az EDC lámpám Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
dances
tag
Üdv!
A Roche típusú lámpák kidolgozás, összeszerelés, anyagminőség, anodizálás szempontjából kb milyen minőségűek; elérik a Convoy szintjét?
Ennél a konkrét típusnál a 2.5A, amit írnak, az ledenként értendő, vagy a 3 összesen kap ennyit?Only the Good die young.
-
Kernel
nagyúr
válasz jeriko2 #16765 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Azt nem említettem, hogy elektronikai szervizvállalkozással foglalkozom, plusz erősáramot is tanultam, a többit ne is mondjam... De ezt nyilván nem tudhattad.
Csak furcsállottam ezt a kis lámpát, de akkor tényleg be kell látni, hogy olcsó ára ellenére is már elektronika van benne. Amire nekem kell általában, teljesítményre nincsenek extra igények, de az nem árt, ha kisméretű, esetleg a meglévő Ni-MH vagy Ni-Cd akkuimat is ki tudnám használni vele.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
jeriko2
tag
válasz Kernel #16757 üzenetére
A feszültségnövelő elektronika filléres dolog. Ugyanakkor azt érdemes szem előtt tartani, hogy a fényerő a led TELJESÍTMÉNYÉTŐL függ, a led teljesítménye pedig MAXIMUM annyi lehet, mint a lámpában levő elem/akku teljesítménye. Azaz hiába van felnövelve az AA elem feszültsége 1.2V-ról 3.6V-ra, a leadható maximális áram ezzel együtt a harmadára csökken (és egy AA elem esetén már eleve elég kevés a maximális leadható áram).
-
PHM
addikt
válasz Kernel #16761 üzenetére
2 tranzisztoros astabil multivibrátor, fojtótekercs és 1 dióda van bennük.
A led alatt 1 műanyag közgyűrű van, s annak a másik oldalán
az "elektronika". Ugyanilyen szokott lenni a 2AA-s lámpákban is.
Találkoztam olyan változatával is, ahol az összes aktív elem
egy kis műanyag pötty alatt volt. Elég megbízhatatlanok.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
kowik
tag
válasz Kernel #16761 üzenetére
Kínaiknál belefér.
Nekem van kettő ilyen power bankom, az ebben lévő elektronika 5V-ra emeli az AA elem feszültségét.
Az elektronika a led alatt van.[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
1,6$ értékbe belefér az elektronika, lámpával együtt, ingyen postával, Kínából? Hol van benne elhelyezve? Piaci eladónál néztem a belsejét, én legalábbis nem láttam arra utalót.
Az egy dolog, ennyi pénzért már megrendelhettem volna (az is lesz a vége), hogy szétszedjem alaposabban, csak nem volt létfontosságú, most meg szakmai kérdésként merült fel egy más témában, hogy létezik-e ilyen LED, vagy egy ilyen olcsó kacatban is már elektronika van?
-
kowik
tag
válasz Kernel #16759 üzenetére
Egyszerűen van benne egy boost driver ami 0,9-1,5V közötti feszültséget átalakítja annyira ami éppen kell a lednek.
-
Kernel
nagyúr
válasz Zsolt74 #16758 üzenetére
Annál érthető, mert Li-ionra is specifikálva van, mint ezek is: [link] A másik nem egyértelmű nekem, aminél csak simán AA-elem van meghatározva.
Jelenleg nem is annyira vásárlási célból érdekelne, inkább csak elméletileg, amiket említettem. Van már elég lámpám, bár ennél az AA-akkus működés, ami miatt elférne még egy ilyen is, extra igények nélkül.
-
Kernel
nagyúr
Üdv, én arra lennék kíváncsi, hogy létezik ma már olyan LED, ami 1,2V akkuról is működhet?
Vannak ugyanis ezek az olcsó lámpák, amit piacon is láttam már, meg azt is, hogy 1 db Ni-MH AA akkuról is működik. Létezhet, hogy ilyen olcsó áron még feszültségnövelő elektronikát is tartalmazzon egy lámpa?
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy manapság milyen elemlámpát tudtok nekem ajánlani? (0 fényben használnám kamerázáshoz)
Az árkategória 10-15$ lenne, ha van sokkal jobb, akkor 20$.
Illetve melyik webshopból érdemes ezeket rendelni?Előre is köszi.
-
ZozzV6
senior tag
Szeretnék csinálni egy kis igényfelmérést. Mostanában valószínű beruháznék egy kisebb eszterga és marógépre és szeretném tudni érdekelne-e valakit ha gyártanék led és driver tartót valamint egyéb alkatrészeket lámpákhoz rézből vagy aluból. Természetesen nem tudok versenyezni a webshopok 2-3$-os termékeivel így olyanokra gondoltam amihez nem kapni valamit, vagy ha valaki elvetemült tuningban gondolkodik és gyári alkatrészekkel nem megvalósítható a megfelelő hőleadás, stb. Köszönöm, hogy elolvastátok!
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Sir Sparrow
tag
-
ReMek(k)Elek
csendes tag
válasz Sir Sparrow #16752 üzenetére
DIY=Di it yourself (magyarul: csináld magad)
Suit (magyarul: készlet)
Kapsz egy lámpatestet, két driver-t, két reflektort (egy simát, egy narancshéj mintásat) és 3 db LED-et (meleg, neutrál és hideg fehér).
Úgy rakod össze magadnak, ahogy szeretnéd. -
Sir Sparrow
tag
Ez a DIY suit mit jelent pontosan a C8-nál? Látom jóval drágább mint a "sima". A leírásban írják, hogy 2 driver 2 reflektor, stb. Ennyit db-ot adnak hozzá/cserélhető vagy csak szintén választható mint a többinél? ...szóval mitől más ez a DIY-es változat?
[ Szerkesztve ]
-
ZozzV6
senior tag
válasz forbexx #16749 üzenetére
Erről meg is feledkeztem pedig a képek elkészültek. Az alábbi képen az első oszlop a fasttech-es C8 XM-L2 U2 1B leddel a második oszlop a banggood-os C8 XM-L2 T6 4C leddel, a harmadik pedig az SH98 XML T6-al de nem tudom milyen színhőmérséklettel. A zoomosnál kihagytam a kis fokozatú zoomolt képet mert így is eléggé szemmel látható a különbség a C8-ak és közte. Minden kép azonos beállításokkal készült egyformán elhelyezett géppel és lámpákkal. Jó nagy lett így bele lehet nagyítani.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
ólomlábú
csendes tag
Nitecore i4-el egyszerre fel lehet tölteni 4 db 26650-es aksit?
A tr-006-ot eladtam kollégámnak,hogy helyette egy i4-et vegyek,de ha csak 2 26650 fér bele akkor megszívtam.
Nem találtam sem videót,sem más dolgot,hogy lehetne/nem lehetne! -
Sir Sparrow
tag
válasz M_o_g_y_i #16745 üzenetére
Értem! Köszi! Hát ha menni fog a lámpa akkor maxon fog, uh akkor maradok a NCR18650PF-nél egy már úgyis van belőle.
#kowik: A 2900-as (NCR18650PF) akkor jobb mint a 3400-as, uh maradok akkor annál. Csak venni akarok még egy akkut és nem tudtam eldönteni melyik legyen. Köszi Neked is!
-
kowik
tag
válasz Sir Sparrow #16743 üzenetére
Igen a lényeg a grafikonban van. Ahol 1,00Ah után a SANYO már jobban teljesít mint a Panasonic. Persze a Panasonic tovább világít, bár gyengébb fényerőn.
Az előbb már linkeltem a lényeget.[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
válasz Kozy10 #16742 üzenetére
Köszi az infót!Igen,26650-esekkel foglalkozom most A TR-J12-be!
A netes tesztek nem tudom mennyire jók,vagy pontosak.
Eddig úgy néztem meg őket,hogy beraktam egy párt max fokozaton meddig világít.
A lángnyelves 3000-es trustfirék 35 percig,a panasonicok 30 vagy 32 percig.A 26650-esek meg 45 percig bírták.
Ezek a viszonyítási alapjaim.
Ha megjönnek,akkor feltölt,lámpa be,stopper indít és kiderül a tuti !Viszont nem tudok angolul... sem .A fordító meg eléggé töri a szavakat
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Sir Sparrow #16739 üzenetére
2,8A nem túl extrém érték, azt a 3400-as Pana is simán abszolválja. Csak a kapacitása végén erősen ejti a feszültséget egy hibrid (mint a 2900PF) akkuhoz képest.
Ahol a 2900-as PF még erős (magasabb feszültséget tart terhelésen), ott a 3400-as valószínűleg már a végét járja. Ha nem folyton a legnagyobb fokozaton fogod hajtani, akkor jobb a 3400-as, de ha mindig nagy áram kell, akkor inkább a PF.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Sir Sparrow
tag
válasz Sir Sparrow #16743 üzenetére
boccs, csak lejárt a szerkesztési időm!
A 3100mAh-s Panasonic egyébként olcsóbb mint a 2900mAh-s és a 3400mAh-s. Gondolom nem véletlenül és az általad írt táblázatban pont ez a 3100mAh-s Panasonic van összevetve a 2600mAh-s Sanyo-val! Úgy tűnik nekem, hogy 3100-asnál a 2900-as és a 3400-as is jobb. ...de világosíts föl kérlek, mert ezt csak a talált infókból szűrtem le. A 2900-as és a 3100-as Panákról nem találtam táblázatot és grafikont sem!
[ Szerkesztve ]
-
Sir Sparrow
tag
-
Kozy10
tag
válasz ólomlábú #16738 üzenetére
A Keeppower LG,Sony,Sanyo, Samsung és Panasonic akkukból gyárt védett akkukat, így fogalmazza őket.
Itt meg tudd nézni milyen a tiéd: [link]Itt meg vannak tesztek több oldalon:
Keeppower tesztekAmúgy ezen az oldalon rengeteg Lámpa és Akku teszt van, érdemes olvasgatni :
[budgetlightforum.com]Szerk: bocs most vettem észre, hogy te a 26650- esekre gondolsz, azokról is van teszt a fentlinkelt oldalon
[ Szerkesztve ]
-
kowik
tag
[ Szerkesztve ]
-
kowik
tag
8*7135-höz
SANYO 2600mAh
LG 18650D1 3000mAh -
Sir Sparrow
tag
...ha már szóba kerültek az akkuk! Most van nekem egy Panasonic NCR18650PF 2900mAh akkum és hozzá egy Xtar MC1 töltőm. Az akkut csak a LED lámpámhoz használom, amihez most várom az elektronikát (8* AMC7135 lesz az elektronika). Jövőben lehet veszek egy Convoy C8-at (8* AMC7135-s elektronikával) vagy ha nem működne jól az elromlott lámpám, akkor egy Convoy S3-at (8* AMC7135 elektronikával). Melyik a jobb akku ezekhez és a töltőmhöz a Panasonic NCR18650PF 2900mAh (unprotected) vagy a Panasonic NCR18650B 3400mAh (unprotected)? Azért kérdem, mert a fent olvasottak alapján ami nagyobb mAh-s az nem feltétlen jobb, na meg nem mindegy mihez használja az ember. Vélemény / Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
ólomlábú
csendes tag
Köszi srácok a felhomályosítást!
Így már értem!
Most keeppower aksikat várok... kíváncsi vagyok,hogy azok üzemideje mennyivel jobb a 26650-es trustferkókhoz képest. -
Kozy10
tag
válasz ólomlábú #16735 üzenetére
Van olyan töltő ami 4,2v és 4,3v -s akkut is tölt, de nagyon figyelni kell a beállítására, ráadásul elég drága.
Ez jó minőség, de meg is van az ára:[link]4,2-es akkut ha 4,3 -asként töltesz,van rá esély hogy tönkre megy, rosszabb esetben felrobban.
Itt van egy jó leírás Li-Ion akkukról és a töltésükről:[link] nem ez az eredeti cikk, azt nem találtam meg sajnos, ebből hiányoznak az ábrák, de elég jó összefoglaló Li-Ion akkukhoz...
-
hpsafl
tag
Próbált már valaki szoftvert frissíteni imax vagy hobbyking töltőn? A frissítés és kalibrálás után elméletileg halálpontos lesz, és tudja majd kezelni a 4.35V-os akkukat, valamint gyorsabban ballanszol (bár lámpában sosem voltak még elmászva a cellák).
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
forbexx
csendes tag
Mindkettő valós adat és eredeti termék?
Sanyo 2600 12,99.-usd vs Sanyo 2800 11,99.- usd
a kisebb drágább?
mindkettő banggood2pcs Sanyo 18650 Protected 3.7v 2600mAh Rechargeable Battery - 12,99.- [link]
és
2PCS Sanyo 3.7V 2800MAH 18650 Protected Rechargeable Battery - 11,99.-
[link]Utóbbit nem szoktátok ajánlani...
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DolbySys #16723 üzenetére
Ööö, izé.
Már szinte rögtön kapott +1 R100 ellenállást, azzal erősebb egy C8-nál.
Alapból olyan 2,5A-t tud állítólag...
Most tuti több 3A-nél, ill. a számitások alapján most kap 3A-t.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
cekkk
veterán
válasz ReMek(k)Elek #16726 üzenetére
Nem jól érzem?
-
cekkk
veterán
válasz ReMek(k)Elek #16724 üzenetére
Miért is érzem azt hogy a saját hirdetésedet linkelted be?
-
DolbySys
csendes tag
válasz szőröscica #16715 üzenetére
En ezt ajanlom : [D40A]
(coupon code: BGD40A )[ Szerkesztve ]
''Vorschprung durch Technik'' by T+A
-
Kozy10
tag
Ez a kupon kód még mindig működik a Banggoodon a Convoy L4-re április 19-ig:
CODE: BGL4GB, Discount:15%
[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
Erősen ajánlom ezeket,
-
hpsafl
tag
Esetleg Armytek Partner A1 vagy A2, bár ezek sem olcsók.
-
szőröscica
addikt
Köszi a tippeket! AA aksi és töltő van itthon bőven, azért is ilyen méretben nézelődöm, mert ilyenből van 16 darab alacsony önkisülésűm.
-
-
bul07
nagyúr
válasz szőröscica #16711 üzenetére
Nem kell forrasztani , csak egy kombinátfogó kell amivel szétszeded , és óvatosan a cellára rá pont hegesztett lapokat is lehúzod és kész is
Akkor talán ez [link]
Az a gond hogy nem nagy a választék és aminek nagyobb a fényereje 20$ felett van , olyat meg nyugodt szível senki nem fog ajánlani mikkor egy márkás C8-as 15$ környékén van "erős" fénnyel , de tűrhetőt 9$-ért is lehet venni, hozzá két aksi 10$, 3$ töltő és van egy használható lámpa
[ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz szőröscica #16711 üzenetére
Ha ragaszkodsz az AA energiaforráshoz, akkor esetleg nézd meg ezt , de nézd meg a Nitecore EA4-et, vagy a Jetbeam SRA40-et is. Ezek mindegyike bőven veri fényerőben bármelyik AA-s Maglite-ot.
[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz szőröscica #16709 üzenetére
Nem mondát összeghatárt, így a legolcsóbb még jót kerestem
De lehet jobban járnál ha szétnéznél a környezetedben hogy használt nem kellő laptop akkumulátor nincs e véletlenül , és szétbontva nagy eséllyel egyből lenne 18650-es aksid , egy kis egyszerű töltő hozzá pár dollár
Ahhoz könnyebb lenne jó lámpát linkelni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz szőröscica #16707 üzenetére
Talán ez jó lehet neked, vagy ez [link]
Bár szerintem ezek hamar merülnek , nem győzöd majd az elemeket
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Hello!
AA méretű akkukkal működő ledes elemlámpákból melyiket ajánlanátok? Igazából csak otthoni, illetve ház körüli használatra kellene.
-
bul07
nagyúr
válasz Sir Sparrow #16704 üzenetére
[link]
Ezek a foncsor felületének a jelölései.
OP=Narancsbőrös felületű (jobban szétszórja a fényt) általában közelre használatos lámpákba szerelik,
SMO=Sima felületű (valamivel távolabbra világít, erősebb a spot, cserébe gyűrűsebb a vetített kép) értelemszerűen távolra használatos lámpákba rakják általában.[link]
Igen ezek angol rövidítések OP (orange peel=narancs héj), SMO (smooth=sima).
Minőségi lámpa (pl.: ArmyTek, XENO, Fenix) SMO reflektora nem gyűrűs, vagy csak nagyon picit.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sir Sparrow
tag
Ennél a lámpánál az SMO-típus mit jelent? Miben tér el a "simától"?
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #16701 üzenetére
Hát, nézd meg lentebb a képeket
Direkt mérlegelik a reflektorokat , ha meg nem alumínium meg kell reklamálni és rész refundot kérni mert hamis termékjelmező voltNekem műanyagos van, kíváncsi lennék hogy menyire más ez
(#16701) hpsafl
Na igenGyorsba el kéne adnom az enyémet
Amíg él az akció addig eladó az én lámpám 19$-ért[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- ASUS routerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest