Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #16006 üzenetére
A kuponról nem tudtam ,én még tavaly decemberbe vettem
Én nem törekednék a 4A a eredeti driverrel , nekem ahogy írtam is High: 3.34A megy viszont ekkor már igen erősen melegszik maga a driver vagyis a mosfet, most még oké 10-15fokba , de nyáron 25-27fokban(éjszaka) nem tudom hogy bírni fogja e lehet lovad az egész
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Teasüti
nagyúr
válasz hpsafl #16054 üzenetére
Attól félek Mars kapcsán, h a visszajelzések alapján nagy a selejtarány a forgalomban. Nem szívesen postázgatnék ide-oda csak mert nincs szerencsém és leszívja az elemet.
Lámpát illetően természetesen az akkupakkot nem a fejemet hordanám. Max csak a vezeték húzna, nem?
Nem durvulok nagyon, csak ami XC-be belefér. Nem fullface sisakom van, hanem egyszerű XC-s.
Vannak bestbuy ötletek?Csak nem te írtad a Testbike-os véleményt, ahol a himbakar letörte a nyeregcsőről?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz hpsafl #16102 üzenetére
Köszi.
Van olcsóbb, és ez ajánlott is, de én olyan 4 dollár körül gondolkozom.
Nem nekem kell és ennyit szánnának rá.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz hpsafl #16110 üzenetére
Én kb fél napot hagytam benne, szinte magától lejött utána. Elvileg 6-8 óra elég, vagy akár 4 is, de én ráértem, úgyhogy sokáig benne hagytam. Én nem olvastam ilyet, hogy leázott volna a foszfor. Többen is így csináltuk a fórumról, haverom is, eddig senki se panaszkodott.
-
op9
aktív tag
válasz hpsafl #16198 üzenetére
Köszi, akkor ez felejtős lesz .
Először a Miller ML-102-t néztem ki, mint nagyon ajánlottat, csak sajna már csak az a változat volt belőle, amibe a védett akkuk nem férnek el. Azon kívül még olvastam erről. Fasttechről úgy olvastam, h expressel lehet csak rendelni, és az drága.. vagy rosszul olvastam?
Csak gondoltam, hogy ha már a banggood-ról rendelek, akkor onnan rendelem a töltőt is.Nem gondoltam annyira spórolni a töltőn, de csak 1 akku lenne töltve, és havi max. 1 alkalommal. Szóval az ilyen "ipari" információs LED panel-es kijelzős 4 külön csatornás nekem overkill lenne.
Ilyen kocatöltésre még jó kategóriába tartozó melyik lenne? (a már említett ML-10X és fentebb linkelt töltőn kívül)
bul07: köszi a coupon ötleteket!
[ Szerkesztve ]
How Bad Do You Want It?
-
Teasüti
nagyúr
válasz hpsafl #16198 üzenetére
Lightmalls-en ami van 18650 töltő, az jó?
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz hpsafl #16230 üzenetére
Az XP-G2 kisebb sokkal, bicajra nagyon "szúrós" lesz a fénye, maradjunk csak a kis refi+XM-L/XM-L2 párosnál.
Kerékpárra jobb egy flooder, annál is van elég erős "hot-spot" (csak nagyon széles ugye), hogy akár 30-50m-en is használható fénye legyen.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
-
-
Auratech
őstag
válasz hpsafl #16343 üzenetére
A spot csak végállásában nem szór. Én is használom szélesen vetítve, ha lehet. Fokozatmentes...
Ezért van két lámpám, részben. Az egyik előre vetít élesen, a másik közelre szórtabban. Variálhatom a fényerőt is. A közeli szélesen elég takarékon is. A fókuszos meg had szóljon. Vagy fordítva...
Ha terepen bringázok, akkor díszkivilágítás van. Amúgy az SH98 egyik jó tulajdonsága, hogy szélesen terít, ha hátul van a gyűrű.Az sem utolsó dolog, hogy keresztutcákba hajtás előtt szépen elég messziről belevilágítok a kereszteződésbe a mozgó rombusszal, egyértelműen jelezve, hogy honnét érkezem. Több falun keresztül tekerek naponta haza, este.
Naponta látom, hogy előbb lassítanak, ha jól észlelhető a közeledésem.
A bringasáv általában a kereszt előtt 5-6m-re, tehát a fékezési tartományban megy keresztül. 30-40-ről szinte csak a kanyarba érve lassítanak és az nem veszélytelen az óvatlan kerekesekre.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
kowik
tag
válasz hpsafl #16362 üzenetére
Én is több próba után jutottam el ehhez az összeállításhoz.
Több ledes lámpa persze jó lehet világítani, főleg 2000-3000Lm-el, viszont ezek elég nagyok(nehezek) a nagy fényerőhöz meg sok akku kell. A többledes bicajos lámpák azért nem tetszenek, mert a vezetéket az akkuhoz el kell vezetgetni, és a le és fölszerelése is macerás. Nekem ez a két lámpa nappal is a bicajon van, mert kicsik, könnyűek, de ha le kell vennem őket akkor az egy másodperc. -
őstag
-
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #16410 üzenetére
Kicsi a hotspot alatt mit értesz?
Ez az egy C8-om van tehát nincs viszonyítási alapom, és nem is lesz több szerintem nem villágít ellég messzire, bár lehet megszokom
Egy gondom már volt, ugye a led meg a driver egybe kitekerhető, na amikkor raktam össze én teljesen betekertem, csakhogy így az üveg lötyögöt nem szorította rá a külső gyűrű
Kijebb kellet tekernem annyira hogy már lötyögöt az egész( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz hpsafl #16413 üzenetére
Remélem ez a kép jó neked
Balra a C8Driveről , ha valakinek van ötlete hogy hogy tudnám megoldani forrasztással hogy ne ugorjon be ki kapcsolásnál módot ne tartsa magába
,Amúgy bekapcsolásnál ad ilyen kis sípoló hangot ad de ha váltok a módok között abbahagyja
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zoli03
őstag
válasz hpsafl #16413 üzenetére
Jobb minőségű azoknál, már egész jól megközelíti egy márkás lámpa minőségét, mint ahogy a többi Convoy is jobb az átlagos UltraFire, stb lámpáknál. Jó nagy reflektora van, működik 18650/26550-el, 1 vagy 2 db-bal is. Akár MT-G2 LED-et is érdemes lehet belerakni, ez pedig nem olyan sok olcsóbb lámpáról mondható el.
Persze ha csak egy jó messzire világító throwert akar az ember minél olcsóbban, akkor egy T08 sokkal jobban megéri. -
őstag
válasz hpsafl #16424 üzenetére
Nem rossz műszer, de izzócsere esetén ugrott az olcsóság... úgyhogy vacillálós szakaszba értem
TK51: 3db 16850akku, 1-1fénnyel hasonló futásidő mint a TK61, együttes fénnyel gyakorlatilag 2× fényerő de fele üzemidő és hatótávolság, sajnos nem bővíthető.
TK60: 4db D akku, hasonló futásidő mint a TK61, de fele hatótáv, extrabrutál 9000mAh D akku kell, ami darabja 10k körül, és így egyáltalán nem biztos hogy viszi a jelenlegi töltőkapacitás. 3000mAh esetén meg valószínűleg kihasználatlanság esete forog fenn lámpa részről, akku részről meg széthajtás.
TK61: 4db 16850 akku és bővíthető, egész éjjel ha arról van szó átvilágít a szomszéd faluba is
A TK75 is buli volna ha nem volna irdatlan drága... valahogy rá kéne venni a forgalmazót/gyártót egy gyors 1et fizet 2őt vihet megoldásra, és akkor problem solved
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz hpsafl #16437 üzenetére
1 akku 2 helyett: nem fog működni
2 akku egy akkus driverre: nem, vagy max. pár pillanatra ad ki bármilyen életjelet majd... (megsül a driver, rosszabb esetben elviszi a LED-et is magával... )[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
ReMek(k)Elek
csendes tag
válasz hpsafl #16480 üzenetére
Ez a Shadow JM26 majdnem belefér, 56.47.-USD
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest