- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
44100 - 44001
85061 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
may15
csendes tag
-
may15
csendes tag
-
KawaBazsy
aktív tag
-
FBLLMAG
senior tag
A Nitecore oldala szerint a magas CRI led 26 lm, 11 cd, ami tényleg nagyon szórt fényt jelent, nagyon rövid távra. A piros led pedig 11 lm, ami viszont nem is rossz.

-
bwoay
nagyúr
-
TaliGa
aktív tag
-
ZozzV6
senior tag
-
WestBam
Topikgazda
Frissíteni fogom hamarosan a cikket a vörös fénnyel és a CRI fénnyel is. May15 jól mondja, kint lefotóztam, de egyáltalán nem látványos, éppen látni vele, de azért csinálok képeket beltérben és a CRI-ről is próbálok értelmes képeket lőni.
-
bwoay
nagyúr
-
TaliGa
aktív tag
-
baltasar
csendes tag
Sziasztok! convoy L2-lámpához szeretnék akkut vásárolni.liitokala 26650 fekete,és kék között mi a különbség mindkettő jó hozzá? Hézagoló mágnes kell közéjük? Köszi.
-
bwoay
nagyúr
ha gyorsan egymás után ki- és bekapcsolod, akkor ugrik egyet. ha vársz legalább 3-4 mp-et kikapcsolás után, akkor nem lép tovább, a legutoljára használt módban fog bekapcsolni. mármint így kellene működnie.
a strobe-ot meg az SOS-t nem tárolja el, csak a 4 folyamatos világítás üzemmódokat. a kontroll gyűrű gyakorlatilag egy kétállású kapcsolóként működik, semmi más funkciója nincs, minthogy váltson a taktikai és az általános állások között. -
Gargouille
őstag
Köszönöm, igen ezt én is láttam, hogy erre van, a nitecore oldalán még fotó is van róla, csak engem pont az érdekelt volna, hogy mennyi az annyi. Például összehasonlítva valami ismert lámpa minimumával stb. Ha már itt mindent lumenben meg cd-ben méricskélünk, akkor erre is kíváncsi lettem volna. Ha valahol, akkor itt aztán nem kell ezt magyarázni..

Egyébként tudásban már-már tökéletes fejlámpa ez. Ha egyszer rászánom magam és veszek rendes fejlámpát akkor biztos a jelölt. (Ha mégsem emellett döntök, az biztos nem a tudása miatt lesz inkább, hogy nitecore).
-
gyapo11
őstag
-
ZozzV6
senior tag
Jó teszt és igazán jó lámpa. Nekem csak 60-as van és most fedeztem fel a cikked után hogy a HC60 is tudja a töltés közbeni akkuszint kijelzést.

A HC65 tényleg specifikusan fejlámpa viszont jelenleg nem tudok se olcsóbban se drágábban mondani másik olyan típust ami jobban ki tudná elégíteni a fejlámpás igényeim. Valószínű amint lesz hozzá 1-2 kupon eladom a HC60-ast és egy HC65-re leváltom. -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy JETBeam JET - IIM CREE XP lámpácskut, DE az istennek sem jövök rá, hogy lehet a memóriába tenni a kiválasztott világítási módot. Ahányszor bekapcsolom, mindig átugrik egy új beállításra. Gondolom felül a kontroll-gyűrűvel kéne vmit csinálni, de ha az óramatató járásával ellentétesen tekerem, ott az egy szem High módot megtalálja, minden más irányban, meg csak váltogat tovább a ki- és bekapcsra. -
may15
csendes tag
Közelre matatni simán jó az, esetleg olvasni is. De kipróbáltam séta közben is, arra elég hogy lásd hová lépsz. Valószínüleg azért nem került be az összegasonlító képek közé, mert kinti használatra az azért gyenge. De pont nem arra van. Tábori matatásra, amikor mindent látni akarsz, de nem akarsz visszavakulni a nagy fénytől, nem akarsz hotspotot meg spillt, szép színeket akarsz stb. Kicsit sárgás, szemre olyan 3500K. Ha a boruit az alsó kategória, és h03 a felső, akkor ez a prémium. És mivel az akksi is bennevan, így annyira nem is vészes.
Amúgy teljesen egyetértek WestBammal, végre egy olyn fejlámpa, amire azt tudod mondani, hogy igen, erre vártam. -
FBLLMAG
senior tag
Inkább kényelmes vagyok. Ha 2 - 4 € -t emelnek, hogy ők majd beszerzik, ha baj van őket hívjam, akkor fejet hajtok. Adok esélyt nekik. Pláne ha jobb szolgálatot ígérnek. Ha becsapnak, azt viszont nem díjazom. A beszállítómra voltam figyelemmel, hogy hagytam tovább futni az esetet. Közvetlen gyártótól lett volna mindenképpen a legolcsóbb, még postaköltséggel is. Pénteken lejár az idő amit kértek. Majd meglátom mi lesz. De az biztos, hogy nehéz szülés, viszont mindenki képes volt engedni a saját igazából, kompromisszum született.
-
nufenen111
tag
Köszi. Akkor ez a 31 dolláros ár nem is túl sok.
-
Gargouille
őstag
Jó a cikk és pont a napokban nézegettem ezt a fejlámpát, így külön örülök, hogy ezt választottad. Amit hiányoltam, hogy a magas cri-s fényéről nem írtál semmit szinte és összehasonlító fotó sincs, pedig érdekelne, hogy az mire elég. Lehet majd upgrade-elni a cikket, kiegészítve ezzel? Hátha mást is érdekel.

-
Gargouille
őstag
Mióta lehet közvetlenül a gyártótól is vásárolni, egyre kevésbé van szükség a kiskerekre. Részükről érthető, hogy profitot kell termelniük (különben csődbemennek), ezért nem fair kárhoztatni őket. Viszont ha árérzékeny vagy akkor mindenképp ki kell hagyni őket a beszerzésből és a gyártótól kell megvenni.
-
HardSanyeee
őstag
A GearBest szokott egyedi akciókat küldeni emailben, ezeket hívjuk "email only" ajánlatnak. Onnan lehet felismerni az email only ajánlatokat, hogy a hivatkozás címében van egy "eo=" rész, utána pedig egy egyedi azonosító. Mivel ez az azonosító a link része, ezért nem csak egy ember tudja felhasználni az akciót, hanem több is, aki megkapja, feltéve ha nem kerül törlésre az említett link részlet.
-
FBLLMAG
senior tag
Csökkentettek miután leleveleztük, hogy mást küldtek elsőre mint amiben megegyeztünk. Pedig, többször is írták, hogy azt küldik. Szerintem először bepróbálkoztak, másodszorra pedig oltották a tüzet, és jól jött nekik a nagyobb kedvezmény. De már megegyeztünk, én pedig nem fogok azért sem beléjük rúgni, pedig megtehetném. Lehet, hogy nyernék 4 $ -t. 😉
-
bwoay
nagyúr
ha a forgalmazóról van szó, akkor más a helyzet, nekik nagyobb a mozgásterük a magasabb árrés miatt. de amennyiben nem kifuttató akcióról van szó a gyártó részéről, a forgalmazó beszerzési ára nem változik. magyarán: a gyártó akciója nem számonkérhető a forgalmazó cégen. ha ennek kapcsán mégis engedtek az árból, az egy értékelendő gesztus a részükről.
-
FBLLMAG
senior tag
Szerintem azért nem ingyen dolgoznak akkor sem, amikor belegyeztek, hogy nekem 50 € -ért odaadják. Csak utána láttam meg a 42 $ -os árat a honlapjukon. És az is biztos, hogy a 100 $ -t túllépik, mert elárulták akkor magukat. Még pár € nyertek volna amikor először a XPL helyett nem XML2 leddel küldik, amikor direkt kihangsúlyoztam, hogy mit kérek. Párszor leleveleztük, hogy van -e, hogy az van, aztán meg mégis mást küldtek. Nem a gyártó, hanem a forgalmazó. Próbálják inkább másnak elsózni. Persze, ígértek utána fűt, fát. Csak hát még mindig nincs itt. Talán a jövő héten (február vége, március eleje, ahogy nem is olyan régen írták).
A TIP SS is kicsit tovább tartott, hiába rendeltem meg akkor amikor még be sem volt árazva.
Az Olight S2A is végül Lengyelországból érkezett.
Stb.
Na jó, nem panaszkodok, mert miden esetben jól jöttem ki. Az Armytek esetében fogom egyenlőre a legtöbbet felfizetni, de így is 19 € -val beljebb leszek a cédulás ár alatt. Igaz mögöttem a hazai 2. legnagyobb lámpaközvetítő (Aki a forgalmazókkal is kapcsolatban áll, esetleg közvetlen a cégtől rendel. Egyébként VIP kliens vagyok.) állt.

-
WestBam
Topikgazda
És megszületett a heti cikkem is, ezúttal a Nitecore HC65 fejlámpáról.
-
nufenen111
tag
Köszi. De mi az az email only ár?
-
ZozzV6
senior tag
-
gyapo11
őstag
Sajnos ezek kiesnek a keretből. Meg a kézben tartós fotókon elég nagynak is látszanak. Nem tudom, hogy egy ilyen egyszerű dolog miért csak a drágább lámpákat gyártóknak jut eszébe.
Közben eszembe jutott, hogy az elektronikus kapcsoló is csak egy nyomás, de nekem olyanból csak 18650-es van. Talán valamelyik keychain lámpa jó lehet, a Nitecore tube be is fér 10 $ alá, Fenixet láttam 11 körül valahol. Ezekben gondolom kis nyomógomb van a gumi borítás alatt, de valószínűleg nem tudják a momentary-on funkciót. -
bwoay
nagyúr
rosszul látod. a gyártó azért tudja akciósan árulni, mert neki előállítási költségbe kerül a termék, és van rajta 3 árrés (gyártó, nagyker, kisker), amiből ha elenged akár kettőt, még akkor is nyereséggel tudja értékesíteni. ezzel szemben a kisker (a gyártó- és nagyker árréssel megnövelt) nagykeráron jut hozzá a termékhez, és a kisker árrésel tud gazdálkodni. a kérdésedre válaszolva: azért akarják 69 EUR-ért adni azt, amit az anyacég 42-ért akciózgat, mert ők is kb 42-ért vették, és ha nyereség nélkül adják tovább, akkor az nem üzleti, hanem karitatív tevékenység, amiből hiányzik a profit. A jellemző kisker árrés műszaki cikkek esetén 30% környéke, ez annyit tesz, hogy ha 20% ÁFA-val számolunk, akkor a nagyker ár nagyjából 40 EUR lehet, ami bruttó 48 EUR.
ezért nem adja, nem adhatja oda neked 42-ért.
Szóval nem téged néznek bolondnak, hanem a gyártó tesz nekik keresztbe a saját kisker tevékenységével, amikor könnyedén alávág annak a javasolt fogyárnak, amit pont ő maga határozott meg a viszonteladók számára. Nem 100%-ot akarnak keresni, hanem nem akarnak -10%-ot "keresni". -
FBLLMAG
senior tag
A Fenix LD12, Nitecore MT10A olyan, de sajna nem 10 $ alatti áron. Viszont sok mindenre elegek. Lehet, hogy megéri rájuk nézni legalább. Esetleg még megérné a ZL SC53w -t is. Kb ugyanannyi pénzért kapsz 1 nagyon jó kis lámpát. Armytek Prime / Partner A1 pillanatnyilag le is van akciózva, pillanatnyilag.

-
HardSanyeee
őstag
Jelenleg email only ár van egy fórumtárs által, íme: [link]
Ha jól látom, bő 18 óra múlva jár le az ajánlat. -
gyapo11
őstag
Jó lenne nekem egy forward clickys lámpa AA/14500 akkuval, nem kell nagy fény, lakáson belüli botorkáláshoz, keresgéléshez. Egy lámpámat kivéve mind reverse clicky, pedig gyorsabb, egyszerűbb félig benyomni ha pár másodpercig kell világítani.
Tudtok ilyet mondani 10 $ alatt? -
FBLLMAG
senior tag
Láttam. Elég gyakran akcióznak ezt vagy azt. Ezért ez jó adu lehet a kezedben a beszállítóval szemben (Ne nézzék már az embert bolondnak, pláne, ha már egyszer be akarták csapni, ne akarják már 69 € -ért árulni azt amit az anyacég, akcióban, 42 $ -ért árul. A + postaköltséggel is megéri őket kikerülni. Hirtelen meggondolják magukat). Kifizeted inkább az 50 € -ót itthon. Így is, úgy is nyernek vele. Ők amúgy sem 1 db lámpát rendelnek. 100 $ felett meg már ingyenes a szállítás, ami lehet, hogy már 2 db lámpánál megvan. Ráadásul mindig megvárják, hogy összejöjjön 2, 3 tuti eladott lámpa, akciózva. Nem mindenki lesi, hogy pont most mennyibe kerül. Azonban, mikor legutoljára majdnem könyörögtek, hogy várjak, rájöttem a turpisságra. Ezek 100 % -ot akarnak keresni lámpánként, vagy többet.

-
FBLLMAG
senior tag
Érdekel a fokozatmentes szabályozás? Lassan megérkezik a Nitecore P26 -os is.

És akinek igazi taktikai kell (mert hát strobe -nak kell mindig elöl lennie)
, annak ott a R25 azonos gyártótól. -
nufenen111
tag
Skillhunt H03 lámpára nincs mostanában kupon?
-
Akasztott
csendes tag
http://s.aliexpress.com/73iqArYR
s2 host?
-
gyapo11
őstag
Ha jól látom ma még vannak akciós armytek lámpák a www.armytek.comon, aki ilyet szeretne, most 30 $ alatt is talál. Az Armytek Tiara A1 v2 XM-L2 (White). Silver. 22.5-ért pl. hasonló a Siklhunt H03-hoz, tir lencse, nagy szórás, 1 AA, 450 lm, 48 g akku nélkül. Nem tudom van-e szállítási költség, ja látom, 100 $ fölött free, alatta 10 $

-
gyapo11
őstag
-
ZozzV6
senior tag
-
jozsi252
veterán
-
luciferk
senior tag
-
WestBam
Topikgazda
-
törölt tag
-
WestBam
Topikgazda
-
weiss
addikt
-
(jan)
őstag
-
WestBam
Topikgazda
-
may15
csendes tag
-
Vertigo18
addikt
Skillhunt H03-hoz fog jönni ilyen "fej-konzol"? Vagy azt külön kell majd rendelni?
-
(jan)
őstag
-
tomcsi23
veterán
-
ZolkoW
őstag
-
(jan)
őstag
Singfire sf-348 minimeres:
1db aaa elem : 300mA
2db 600mA - meglepo mi
Mennyi lehet a kapacitasa egy aaa elemnek ?

-
jozsi252
veterán
Valós teszt alapján majd kiderül hogy mit tud. Viszont a saját akkupakk nem túl jó dolog.
Olight X9 biztos marha jó lesz, csak kár érte hogy szerintem 500$ környékére lövik be az árát. Hogyha a mostani kínálatból kellene választani, nem is tudom melyiket venném meg. Talán ami a legközelebb "áll" hozzám az a Acebeam X45 XHP70.2 verzió.
-
ZozzV6
senior tag
-
Masooo
aktív tag
Estét
A convoy c8 egy lámpa, az astrolux c8 is egy lámpa és a sofirn c8 is az. Ezek végülis egymás úgymond klónjai?
Kérdem ezt azért, mert a convoy c8ra találtam lengőkapcsolót, de ezek jók a másik két példányra is?
-
jozsi252
veterán
-
HollyBoni
veterán
Béna kérdés, ha a Lii 500 töltő USB kimenetén fel szeretném tölteni mondjuk a telefonom 3.8v 1950mAh Li-ion akkuját, akkor a töltőben lévő akkuból 1950mAh-t fog leszívni? Ha bent van 4 akku akkor összeadódik a kapacitásuk?
-
Akasztott
csendes tag
-
törölt tag
-
KawaBazsy
aktív tag
-
KawaBazsy
aktív tag
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
-
KawaBazsy
aktív tag
-
törölt tag
-
ZozzV6
senior tag
-
may15
csendes tag
-
ZozzV6
senior tag
-
Sz4bolcs
senior tag
Már mindenki boldogan lézerezi a gt-vel a szomszéd falu tornyát, vagy még mindig a szállítással baxkodnak? 😃
-
KawaBazsy
aktív tag
-
KawaBazsy
aktív tag
-
jozsi252
veterán
ZozzV6 GT-vel mi a helyzet, átjött már a vámon? Illetve mindenki kapott már TN-t hozzá?
-
ZozzV6
senior tag
-
prsq
aktív tag
-
ZozzV6
senior tag
-
may15
csendes tag
-
KawaBazsy
aktív tag
Van(nak) olyan lámpa(k), ami nem fix idő elteltével lép vissza max módból, hanem méri a hőmérsékletet, s csak annyit lép vissza, hogy épp ne melegedjen túl a lámpa (s persze ha hűl, akkor ráengedi a powert)? Nekem ez lenne az a feature, amiért hajlandó lennék több pénzt kifizetni, meg a valóban konstans fényerő (tehát maxon is végig egyenletes teljesítmény).
-
gyapo11
őstag
Nkon.nl-ről letöltött pdf szerint 1475 mA a töltőáram. De a discharge rate characteristics ábrán 1675 mA-rel töltötték 4.2 V-ig, ahol már csak 67 mA ment bele CC-CV töltéssel.
-
HollyBoni
veterán
Kertem végéből látszódik egy templomtorony, megnéztem gugel maps-en milyen messze van, 220 méter. Sötétben nem tudom leolvasni az órát, C8-cal megvilágítva igen. (Convoy XPL-HI maxon)
Valós használat mellett szerintem kb. itt a vége.
(#43987) tomazin: Nem tudom volt e már normálisabb lámpád, de majd semmiképp ne használd maxon bringán mert iszonyatosan tud vakítani ha pont szembe kapsz vele valakit.
-
may15
csendes tag
De hosszra nem, ha jól emlékszem. Volt nekem is, akkor jó volt. De szerintem az ilyen lámpánál teljesen mindegy, hogy az egyik oldal 119 lument ad meg, a másik 120at, és mondjuk mérsz rajta 125-öt. Ekkora különbségek semmik. Főleg, ezt a lámpát nem emiatt veszi bárki.
Azért hotspotos mert egy xpg méretű led van benne, aztán szépen fókuszált amiatt, illetve a régi széria nw volt, az új cw, illetve ami ankezemben volt az nem is volt annyira központos. Visszatérve a fényerőre, ekkora különbségekre felesleges rámászni, hiszen semmit nem veszel észre. Átlagos usernek tökéletes az a lámpa, mint ahogy nekem ia az volt amíg volt. -
ZolkoW
őstag
van itthon is ilyen, még régről. a 120 lumen reális lehet, az alacsony érzésre nem annyira alacsony, de végülis mindegy
masszív,az biztos, bár a gumis részek már nem olyan frankón passzolnak,mint új korában. egy Maglite 170 lumenjéhez viszonyítottam szemre
ami zavaró nekem,az a baromi szűk hotspot. meg hogy nem fér bele 18650.. -
louiphoto
csendes tag
Koszi mindenkinek! Most tolti! Szetszedes elott hiaba kapcsolgattam toltesnel, nem csinalt semmit. De most raduktam, bekapcsoltam es most csak pirosan vilagit. Koszi

-
may15
csendes tag
-
may15
csendes tag
-
Laci4
senior tag
Per pillanat épp nincs a kezem ügyében, de úgy emlékszem, akkor villog felváltva, ha nem kapcsoltad be töltéshez..
Ugyanis a töltéshez előbb be kell kapcsolni, én moonlightba szoktam rakni, és utána csatlakoztatni a töltőt..
Ekkor a fő led elalszik, és elkezd tölteni.. (piros világít.) ha jól emlékszem..Ra3 módszere volt ami rémlik nekem? (kapcsoló lecsavar, rezsóra tette, majd amikor már jó meleg volt, munkavédelmi kesztyűvel szétcsavar...)
Te így, vagy hogy csináltad? Mennyire viselte meg a lámpát?
ZozzV6: köszi, persze ráér a válasz! Első a család, meg a pihenés! Én is váltott műszakban melózok, de még nincs bébi..

No meg a H03-at asszem már meg is vettem.. (már csak a place your order gombot kell megnyomnom.. csak át kellett dobni némi anyegint a web kártyára...
)
Egyszer élünk!
-
Tony21
tag
-
Tony21
tag
-
WestBam
Topikgazda
-
WestBam
Topikgazda
Ha ráér akkor 0,5A az jobb az akkunak, de nagyjából mindegy, nem sokat csökken az élettartama ha 1A a töltőáram akkor sem.
-
Tony21
tag
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
LiitoKala Lii - 100 töltővel 0,5 vagy 1,0 A-el érdemes/kell tölteni egy Sanyo NCR18650GA 3.6V 3500mAh-t?

-
HardSanyeee
őstag
Ezer hála
Pár hete volt hasonlóan jó áron mobile only ajánlat, de akkor még nem volt elegendő pontom, hogy lepontozzam a minimum árra, szerencsére most már volt, szóval be is húztam 
És ezzel együtt egy Astrolux C8-at és hozzá tartozó akksikat is behúztam, szóval a mai napomat tökéletesen leírja ez a GIF

Azt hiszem én (is) letiltom magam a lámpa vásárlásról egy időre

Tudom, épp ma volt szó a Sofirn féle C8-ról, hogy az a legerősebb, de nekem valahogy nem tetszik, sem a módkiosztás, sem a design (bár legalább a tailcap-en normális a perem), így esett a választás az Astrolux-ra
-
louiphoto
csendes tag
Na, Ra3 leirasa alapjan (amit nagyon koszonok) szetszedtem a hibas, nem mukodo Zanflare F1-et! Kb. 1 ora kemeny munkaval eltavolitottam a ragasztot, osszecsavartam es most mukodik!
Persze kivancsi leszek meddig, de idaig nem mukodott szoval mar nyertem a dolgon 
Most mar csak az nem vilagos, hogy toltesnel, miert villog a piros es a zold lampa is felvaltva? Barmit kapcsolok rajta nem valtozik semmi! Hiaba van fent egesz ejjel a tolton, nem valt zoldre. Otlet esetleg? -
ZozzV6
senior tag
Fú. Jó sok kérdés. A Y és N azt jelenti jelenleg megvan-e az a lámpa nálam abban a formában vagy may15-nél mivel a mért lámpák egy része az övé. Ha Y akkor yes azaz igen. Ha N akkos no vagyis nem. Bár sokszor belenyúlok egyik-másikba és elfelejtem módosítani atáblázatban ezért nem biztos hog minden stimmel. Lehet törölve lesz később az az oszlop. Többi kérdésre holnap válaszolok mert mostaTV előtt aludtam el és megEk talán kipihenem magam. Most kivettem a papás szabit így 5 napig itthon leszek.
-
Tékozló
tag
Sziasztok! Ha a Gearbesten megjelent hogy van Orderem, de még nincs fizetve, akkor már fizethettem? Azért kérdezem, mert bankkártyás fizetésem volt, végigmentem a lépéseken, legvégül a 3 jegyű kódot beírtam és ezután lefagyott az oldal. Utána jelent meg az Order, de mivel péntek este van még nincs fizetve, vagy most mi lehet? Egyenleget sem tudok lekérdezni.
Lehet olyan hogy az otp hétfőn utalja, az order meg lejár 24 óra múlva a pénz meg hova tűnik? -
ZolkoW
őstag
pedig eléggé logikus lenne,hogy a negyed kandelát,vagy mennyit, úgy adják meg,hogy egy irányba. nem értem, ezen miért kell kiakadni,ez közelebb áll a megszokott gyakorlathoz. ha ott áll egy ember, a lámpával szemben,akkor ő azzal a negyed kandelával találkozik. valójában mindkettő fajta számolásnak ugyanannyi értelme van, nekem fogalmam sincs, a szabvány miből jön, csak rávilágítottam (khm), hogy akár ebből is következhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
44100 - 44001
85061 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Padavan firmware
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Bocs, kicsit lassan fogy az agyam, én azt hittem, hogy először a taktikainál a csavarható "kupakra" céloztál, de így már teljesen világos. Köszi még1szer.

Egy jó flood lámpára kéne szert tenni (MF03). Márciusba jó lenne valamit beszerezni. Februárra terveztem még lámpa vásárlást, de a felnik meg a tpms elvitte a keretet.

)