Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowik
tag
válasz Kolondrum #17940 üzenetére
Inkább a sanyo 2600-as.
Ez valós 2550mAh. -
-
Kozy10
tag
válasz Kolondrum #18088 üzenetére
Mindegyik működik, de garanciát nem tudok vállalni rá.
Nem újak, de még működő laptopakkukból bontottam őket.
Nem akarok rajta meggazdagodni vagy nyerészkedni.
Nem tudom ide kiírhatom e, de próba szerencse: 2000 ft + postát megérne neked?Folytassuk PM-ben szerintem ha érdekel
-
kerekfej
addikt
válasz Kolondrum #18107 üzenetére
Nekem is Sanyo cellás van 2600mAh, de Protected. 2390mAh jön ki belőle 3V-ig ténylegesen és elégedett vagyok eddig vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
félisten
válasz Kolondrum #18201 üzenetére
Ne kerülgessük a forró kásást kibököm. Az új és a használt cellák is jók úgy vélem, de a power bankom hatásfoka nagyon rossz. Töltőskor nem jelentkezik a dolog, de kivételkor igen. Kicsit 50% feletti. Sanyo celláknál a legjobb.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kowik
tag
válasz Kolondrum #18245 üzenetére
És még örülhetsz ha nem robban fel.
Én régebben úgy vettem ázsián fejlámpát, hogy mondtam a pajtásnak , hogy na most gyorsan vegye ki a dobozból az akkut és a töltőt mert én hozzá nem nyúlok.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a cellákat amiket érdemes megvenni, a többi felejtős.[ Szerkesztve ]
-
kowik
tag
válasz Kolondrum #18248 üzenetére
A magyarázat, hogy miért csak annyi.
Beletesznek egy kicsi cellát a 18650-es házba.
Aztán töltésnél megnyomatod 1A-el ami lehet akár 4C is, és kész a baj. -
kerekfej
addikt
válasz Kolondrum #18299 üzenetére
Akkor neked ez a töltőd van.
-
dale74
tag
válasz Kolondrum #18314 üzenetére
Nekem pontosnak tűnik. Egy 8bites mikrokontroller dolgozik benne 10bites AD átalakítóval.
-
korn
aktív tag
válasz Kolondrum #18314 üzenetére
Én is barkácsoltam ilyen olcsó ebay-es kütyükből pár tápot már. Gyakorlatilag kidobásra szánt tápegységeket használtam hozzájuk. Nem a legszebbek, de tökéletesen, és pontosan működnek. (Mondjuk van komoly labortápom is, de ezeket is használom sok mindenre). Bekerülési összegük volt vagy 2000-3000ft/db.
A kisebbik 0.8-19V 0-5A, max 60W.
A nagyobbik 1.2V-14V 0-10A, max 100-150W ezt nem tudom pontosan. -
hpsafl
tag
válasz Kolondrum #18331 üzenetére
Nekem is van 4xAAA-s fejlámpám, ami 200lument tud, meg sos-t, bár kicsit idióta a módkiosztás, de legalább fullon gyorsan leeszi az akkut .
Bár a Tiéd fokozatmentesen állítható, de szerintem ha jó fejlámpa kell akkor 18650 az, ami jelenleg a legjobb energiaforrás.
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
MittuDomain_
őstag
válasz Kolondrum #48206 üzenetére
Én S2+ helyett inkább egy nitecore tip-et ajánlanék a párodnak, a kulcsáról sosem hagyja otthon, szélesen terít, elvisz 50m-re ha kell de simán sétálva sok órát bír a kisebb fokozatokon, töltheti bárhol telefontöltővel - de egy hetet így is kibír.
Szerk:
a saját ára drágább, de ha levonod a töltőt meg a 18650-et, árban kb egál
ház köré messzire viszont kevés lehet[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
vince
őstag
válasz Kolondrum #48206 üzenetére
Bontott laptop akku nincs a kezed ügyében? S2-höz bőven megfelelő egy ilyen. Ha mindenképpen venned kell, a jófogáson van egy nyírségi eladó, aki jó minőségű akkukat árul elég jó áron.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ZozzV6
senior tag
válasz Kolondrum #48208 üzenetére
Egyik S2+ sem tud 1000 lument. Nézd meg az aláírásomban a táblázatot. Találsz benne mindenfélét. A 2100mA-es tehát X6-os kb 600-700 lumen. Az x8-as tehát 2800mA-es az 750-900 lumen. Minél kisebb K-s tehát melegebb fényű a led annál gyengébb lesz mert a melegebb ledeknek kisebb a bin száma.
2100mA-es lámpa a 35E akkuval maxon kb másfél órát bírja de sétáláshoz a minimum is elég. Ráadásul 10-15 perc után úgyse bírod puszta kézzel fogni mert forró lesz.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
jézusom
addikt
válasz Kolondrum #48203 üzenetére
Két dolgot vennék figyelembe. Egy nőnek valószínűleg jobban tetszene egy kis 14500 as "cuki" lámpa, elég erős sétához, nekem kan létemre utorch ut01 volt, elég jó az is. De ha olyan a hölgy, hogy esetleg meg is akarja védeni magát, egy s2-vel vakítani is lehet, amíg elfut, plusz ütlegelni. Ehhez persze olyan hozzáállás is kell Nő ismerősöm kapott piros s2+-t az jó, csakhát kérdés mekkora táskája van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Formula-1
- Óra topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest