Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz syler123 #62330 üzenetére
Igen, nekem volt ilyen gondom, hogy full gázon kígyónak képzelte magát a gép. Pidet kellett állítani. Már nem emlékszem pontosan, de a P vagy a D volt sok (talán a P).
(#62343) durkonorbi: Milyen gépre is szeretnéd a kamerát.
A 25mw nyílt terepen kb. 200-300m-ig ad képet (persze az is számít, hogy mivel veszed a jelet). A 200mw-os meg nagyon sokáig, de az előnye számodra az lesz, nem fog annyira bezavarni egy-egy bokor, fa, fal, stb. Viszont nehezebb.
Az 1000tvl-es lencséknek sokkal szebb a képe, de az e13 kameráját pont nagyon szidják.
Ha igazán jót akarsz én a Caddx termékeit javaslom. A Firefly drága, de tud mindent, a Beetle meg ugyan nem 1000tvl-es, de mégis gyönyörű a képe és ez a 25mw-osok közül, amiket próbáltam (több, mint 10 fajtát), ez adja a legerősebb adást.(#62340) Saccco: FB-on, valamelyik csoportban áradozott egy srác, hogy ez a BEST doboz most.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest