Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Eternal szerintem rosszabb mint a 2016-os, a 2016-os egy igazi oldschool Doom lett, az Eternalban meg tele van ugrálással szó szerint, fele időben lősz a másik felében meg platformok között ugrálsz... nem tudom ki volt aki ezt erőltette bele, de nekem nagyon nem jött át, ha ugrálni akarok akkor megyek Tomb Raiderezni vagy ilyesmi.
Ja meg a pajzsos zombik, nem tom mik most hirtelen a envük, de azoknál kevés utálatosabb van.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
Én is régen toltam, asszem itt az ideje újra nekiesni. Engem csak az bánt kicsit, hogy igazából alig kap valamit az akinek megvolt a Pass... Ha úgy veszem akkor azért fizettünk, hogy előbb játszhassunk a DLC-s mapokon stb.
-
laceszgamer
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Siphon-ra gondolsz?
A " robbanása " sebzi az ellent s HP t tölt neked.
-
laceszgamer
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Hát, ebben is igyekeztek gondolom kicsit visszanyúlni a régi időkbe. Akkor szerencsére még nem csőben futott az FPS-ek nagy része.

-
laceszgamer
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
laceszgamer
addikt
Egy próbát megér, hogy úgy megmozdul-e, akkor már lehetne próbálkozni.

-
laceszgamer
addikt
Szerintem a multija is nagyon jó lett, csak kevés a player, bár az a 2-4000 körüli állomány legalább stabil.
A single is remek benne, régen volt már hasonlóan élvezetes FPS, bár számomra hiányzott belőle a Doom 3 félelmetesebb hangulata. Na jó ez egyáltalán nem hiba, végül is a régebbi Doom-ok sem olyanok voltak mint a 3, csak ízlések kérdése.

-
laceszgamer
addikt
válasz
Ghostman78
üzenetére
Balck box-ot azért annyira ne reklámozd.
Engem nem zavar, de vannak akik nem nzik jó szemmel az ilyesmit a forumon. 
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
5,3GB-ot eszik nightmare on FHD-ban, legalábbis nekem 8GB-osak a karik és mindkettőnél ennyi volt a legtöbb amit láttam.
-
laceszgamer
addikt
Steam Overlay az nálam is elő szokott fordulni, de az csak akkor ha valami weblab megvan nyitva játék közben. Bár nem fagy ki tőle a játék, csak dob egy hibaüzenetet,aztán jobb esetben csak bezárja a böngészőt és nyithatom újra, rosszabb esetben meg egyáltalán nem engedi megnyitni újra a böngészőt.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Annak igen, amúgy viszont ha olyan emberrel megy valaki partyba akinek megvan a DLC akkor tudnak menni olyan mapokra amik a DLC-vel jöttek még ha nincs is meg nekik a DLC. Ezért kell lenn lenie mindenkinek letöltve a mapoknak.
Ellenben a single és a multi szétválasztása nem lenne rossz ötlet. CoD-ok esetében pl én is mindig csak a multit hagyom fenn, a singlet és a zombi módot nem hagyom hogy csak a helyet foglalja.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem, vagy akkor menet közben változott, mikor töltötte le akkor csak iylen pár soros hír volt a hírnél.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ja így tényleg más, én csak a hírekre nyomtam a patchletöltés alatt.

-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor máris reálisabb a dolog.

-
laceszgamer
addikt
11Gb os patch csak a Foursite mapot tartalmazza vagy van valahol rendes patch notes is?
-
laceszgamer
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Szívesen.

-
laceszgamer
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Az nincs tudomásom szerint, de tessék összeírom őket, ha gondoljátok topic infoba be lehet tenni majd a hsz linkjét:
Awareness kategória:
Evasion
Gyorsabb mozgás ha sebzést kapsz.
Bronz: 60mp
Ezüst: 90mp
Arany: 120mpAlert
Figyelmeztetés ha ellenség van a közelben.
Arany: 120mpMagnet
Nagyobb távolságból lehet felvenni HP-t, páncélt stb.
Bronz: 2 szeres táv
Ezüst: 3 szoros táv
Arany: 4 szeres távVital Signs
Mutatja az ellenfelek HP-ját, armor-ját felettük.
Arany: 120mpSpeed Demon
Gyorsabb mozgás ha démon van a közelben.
Bronz: 50 méteres körzet
Ezüst: 75 méteres körzet
Arany: 100 méteres körzetSupply Timer
Mutatja mikor jelennek meg a felvehető tárgyak.
Arany: 120mpBoost kategória:
Blast Shield
Kevesebb sebzés saját fegyverektől (RPG, gránát stb).
Bronz: 50%-al kevesebb
Ezüst: 75%-al kevesebb
Arany: 100%-al kevesebbReinforce
Páncélt kapsz, ha ölés nélkül haltál meg.
Bronz: 50 páncél
Ezüst: 75 páncél
Arany: 100 páncélBounty
Extra XP az ölések után.
Bronz: 50XP
Ezüst: 75XP
Arany: 100XPInfinite Ammo
Végtelen töltény a fegyverekbe ( BFG és társaira nem vonatkozik).
Arany: 120mpOsmosis
XP-t kapsz társaid ölései után is 60mp-ig.
Bronz: 20XP
Ezüst: 30XP
Arany: 40XPArmor Plating
120mp-ig extra páncéllal spawnolsz.
Bronz: 5 páncél
Ezüst: 8 páncél
Arany: 10 páncélStockpile
Hamarabb töltődik vissza a gránát stb.
Bronz: 25%-al
Ezüst: 40%-al
Arany: 50%-alWingman
120mp-ig XP-t kapsz ha segítesz megölni egy ellenséget a csapattársadnak.
Bronz: 50XP
Ezüst: 75XP
Arany: 100XPWallhack kategória:
Counter-Intel
Felfedi az ellenség helyzetét, ha valamivel a tiedet próbálja felderíteni.
Arany: 120mpDemon Tracker
60mp-ig mutatja a démonok helyzetét.
Bronz: A látható környezetben mutatja csak
Ezüst: Bárhol a pályán mutatja
Arany: Mutatja a HP értéküket isManhunt
Mutatja a legjobb embert az ellenfél csapatából és bónusz XP-jár a megöléséért.
Bronz: 100XP
Ezüst: 200XP
Arany: 300XPPower Seeker
Mutatja a legközelebbi boost tárgyat vagy extra fegyvert.
Arany: 120mpScout
Megmutatja az összes ellenfeles spawnoláskor.
Arany: 120mpSynchronization
120mp-ig mutatja a társaid helyzetét.
Bronz: Helyzetüket mutatja.
Ezüst: HP-jukat is mutatja.
Arany: Mutatja ha lőnek.Blood Trail
Az ellenségek 60mp-ig vércsíkot hagynak maguk után.
Bronz: 2mp-re visszamenőleg
Ezüst: 3mp-re visszamenőleg
Arany: 4mp-re visszamenőlegRetribution
Mutatja az ellenséget aki megölt 3 másodpercig.
Bronz: Helyzetüket mutatja.
Ezüst: HP-jukat is mutatja.
Arany: Mutatja ha lőnek.Elvileg ennyi az összes.
Ha valami hiba van benn vagy elírtam valamit elnézést. -
laceszgamer
addikt
Való igaz, az teljesen más volt.
Bár én személy szerint szerettem a 3-at is pont a kicsit lassabb de sokkal paráztatósabb hangulata miatt.Következő Doom lehetne megint iylesmi mint a Doom 3, bár igazából azt leszámítva hogy kevésbé volt parás ez a Doom is igazán jó lett.

-
laceszgamer
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
Steamen visszaigazoltam 
Asszem kicsit tolok is még pár kört így este.

-
laceszgamer
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
Károly?

Csak mert az egyetlen név ami érzésre magyar volt az rémlik.

-
laceszgamer
addikt
Az igaz.
Talán majd elszórakozok vele valamelyik este.
Bár igazából egy game-ban sem igazán szórakoztam vele h milyen skin van a fegyveren stb.Sokszor akár egy oylan rendszer is jó lenne, hogy pl ami nem kell be lehetne váltani hack module okra akár.
Anno ha jol emlékszem CoD AW-ban volt hasonló rendszer, h ami nem kellett skin be lehetett váltani, aztán ládákat venni belőle amikben lehetett akár új fegyver is.
-
laceszgamer
addikt
Skinekkel én is így vagyok, még most is az alap van benn mindenből. Belenéztem a skinekbe, van is pár ami tetszene, csak mindből hiányzik 1-1 vagy több darab, úgy meg nem teszem fel egyiket se hogy nem teljes.
Meg amúgy is, csak akkor látom a karakteremet mikor lobbyban vagyunk vagy épp meccs elején. 
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igaz, most hogy így nézem valóban, valahogy csak az maradt meg elsőre, hogy Free Update 3 és Deathmatch..
Leért a patch aztán indítottam is. 
-
laceszgamer
addikt
Azt tudni h szerverek kb mikor lesznek?
-
laceszgamer
addikt
Amit igazán megcsinálhatnának: A multit ingyenessé tenni. Máris lennének játékosok.

Aki megvette az kapna valami bonust, hogy neki még a vásárolt példányból van és done. Aki a későbbiekben megveszi még az valszeg úgysem a multi miatt fogja majd megvenni, de az ingyenes multival lehet több ember kedvet kapna a single-hez is, meg végre lennének bőven emberek multin.
Bár valszeg iylesmi sosem fog történni.
-
laceszgamer
addikt
Ahogy nekiálltam kicsit játszogatni vele, egyre jobban tetszik a multija, könnyed szórakozásra tényleg remek.
A gránátok egy kicsit erősek viszont szerintem, bár igazából nem sokan használják őket ahogy észrevettem.
Mindenesetre csak játékosok kellenének akkor remek lenne, na meg free mapok, nem fizetős DLC vel.
-
laceszgamer
addikt
Én is játszok minden mai játékkal jóformán, pedig 7 van a gépen, és nem is tervezek 10 re váltani a közeljövőben.
A 7 bevált a Win 10 meg szimplán nem tetszik, ha nem muszáj akkor meg minek váltani.
Szerintem elég sokan vagyunk így ezzel, főleg, hogy azért a 7 közel sem olyan mint az XP volt a sok biztonsági réssel.Az meg még nagyon odébb van hogy DX12 érdemben mutasson valamit.
-
laceszgamer
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Én azt sajnálom, hogy nem vették külön a multit és a singlet, mármint letöltésben. Nekem sincs már fenn, de igazából a fő oka az volt, hogy nem akartam ekkora játékot tárolni amiatt, hogy néha a single-re felmegyek keresgetni még rejtett dolgokat vagy achizgatni.
Ellenben ha külön le lehetne tölteni a single részt, tuti fenn lenne.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Rálesek este majd mit mutat a dolog.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem tudom, de nálam nem volt gond, megy szépen.
-
laceszgamer
addikt
Két 290X-el a 90-120 közötti FPS-ből lett 110-160, az ingadozás valahogy nagyobb lett Vulkan-al, igaz az átlag bőven magasabb így is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Vagy Steamben jobb klikk a játékra és Tulajdonságok a Helyi tartalom fülön alul kint lesz hogy jelenlegi build.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Nekem is van még mit felfedezni, de idővel majd meglesz, nem szabad egyszerre túlzottan rámenni, csak azért hogy mert most meg kell lenni mindnek, az max ahhoz vezet, hogy teljesen elveszi az ember kedvét a játéktól, és akkor mr nem is igazán szórakozás lesz.
Kell néha egy kis szünet aztán friss kedvvel próbálni újra, én is úgy csinálom, van hogy hogy hétig el sem indítom, aztán mikor van időm és kedvem nekiállok keresgetni, felfedezni.

-
laceszgamer
addikt
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy kicsit belenyúlva a dolgokba lehet működésre lehetne bírni.

-
laceszgamer
addikt
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Még a minimumtól is nagyon messze van, lehet rá lehetne valahogy bírni, hogy elinduljon, de kétlem, hogy 5-nél több FPS kijönne akár minimumon is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
C:\Users\(Name of the User)\Saved Games\id Software\DOOM
De Steam online is menti.
-
laceszgamer
addikt
válasz
DeathBat666
üzenetére
Hát ahány ember annyi izlés, nekem nem jött be a multi része, inkább nekiálltam singleben összeszedegetni a rejtett dolgokat.

Bár az is elárul sokat, hogy steamen a játékosok értékelései között a legtöbb 10-15 óra játékidő meleltt született ami pont egy single hossza.

-
laceszgamer
addikt
Akkor durván az átlag olyan 80% lett.
Mondjuk részemről is valami ilyesmi lenne az eredmény, nem kiemelkedő, de egy tisztességesen összerakot, szórakoztató FPS lett az eredmény. Multi tekintetében nem nyilatkozok, mert 10 percet ha toltam, gondotlam ha már megvan belépek, de hamar léptem is ki.
Inkább single-ben álltam neki keresgetni a rejtett dolgoakt.Wolfenstein visszatérése kicsit erősebbre sikerült anno
-
laceszgamer
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nálam is itt a kulcs, csak erre várok hogy kiderüljön, hogy a single player része milyen hosszú lett.

Ha el lehet vele szórakozni jó ideig akkor aktiválom, ha rövidre sikerült akkor eladom a kulcsot még amennyiért vettem aztán pár hónap múlva meg majd fele ennyiért megveszem.
-
laceszgamer
addikt
Nem csak oroszoknál vannak jóval olcsóbban árusított játékok.
Na meg ugye amit pl boltban megkapsz arra kerül ÁFA is országtól független, de mi van ha pl közvetlen szerzik be kiadótól akár, tuti van ilyenre is példa, nagy tételben...
Ami boltban is 12k amúgy rögtön 9k lenne...
Jó, valahol ez nem teljesen tiszta, de általában a lényeg, hogy legális kulcsot kap az ember, és utólag sem tiltják le. -
laceszgamer
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
A gép többi része milyen? Csak mert ha egyidősek a VGA-kkal, akkor lehet ott is kéne valamit alakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyszer szakad, egyszer megsülünk.