Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

Nálam elég hektikusan működik, független a hibátlan optimalizációtól.

Laptopon játszom gtx 950m-mel és 768p-ben mindent mediumra állítva 55-60 fps stabilan, nagyobb játszótereken talán 45-re le-leugrik, de semmi akadás/szaggatás.(fhd, ugyanígy med-ben már csak 30-40, szóval ha komoly akció van, akkor beesik 30 alá, így ezt mellőzöm, ide kell az fps)

Viszont! Néha, valahogy, mintha szerencsétlenül sikerülne betöltenie a pályát és beállításoktól független 15-30 fps, bármit is csinálok. Aztán checkpoint reload, vagy kilépek és újraindítom, akkor megint megy hibátlanul, ahogy kell neki. Csak pálya betöltés után jön elő a probléma(akkor sem mindig, mondjuk 3-ból 1x). Amikor épp megy a lövölde, akkor folyik a játék normálisan.

Na ez mitől lehet, mit tudnék vele csinálni?

Mielőtt leírja valaki a slágereket(szaralaptop, vegyé' 1080ti-t, kella32gbram, stb) leírok egy-két száraz tényt, amivel felesleges vitatkozni:
    1. Remekül megy a konfigon a játék, a beállításaimhoz tökéletesen elég, fent írtam is, ha kevés lenne a játéknak, akkor mindig kevés lenne, nem csak, amikor olyan kedve van.
    2. Nem melegedésről/throttlingról van szó. Van, hogy indítás után egyből hülyén sikerül betölteni és akkor diavetítés azonnal, de van, hogy megúszom hülyeség nélkül és 2 órán keresztül játszok gond nélkül. Plusz néztem is már, hogy mi a helyzet.
    3. Igen, kifizettem a köcsög windows-t és a játékot is.
    4. Driverek frissítve, más program/játék nem csinál ilyen anomáliákat. Far cry primal-t pl szerintem ki tudnám úgy játszani, hogy fel sem kelek a gép mellől. :D

Bármilyen ötletet meghallgatok, a segítséget előre is köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák