Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1debre
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Koszi este meg is nezem en is!
-
zsolti1debre
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Micsoda,micsoda?Mit kell hogyan??
-
zsolti1debre
tag
Olvasgattam a kontroleres kerdeseket valaszokat.En nem ajanlom a kontrolert csak fps-hez.Mortal Kombathoz,autos jatekhoz viszont igen.Bar arra en is kivancsi lennek,h pl a far cry 4 mennyire hasznalhato vele?
-
zsolti1debre
tag
Mostansag probalgatom a multit. Hogyan tudok magyar jatekosokkal jaccani? A lengyelek folyton lelonek, es meg beszelni sem tudok veluk.
-
-
zsolti1debre
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Koszonom, akkor igy mar ertem.
-
zsolti1debre
tag
Sziasztok!
Lehet buta kerdes, illetve lehet, hogy mar volt szo rolla korabba, de ahogy visszaporgettem az elozmenyeket, nem talalom.
Tehat megvettem a Doom-ot. Felraktam. Beallitottam minden maximumra. A monitor felbontasat csak 1920x1080-ra tudtam allitani, mert sajna nincs jobb monitorom. Elinditottam aa jatekot es bekapcsoltam az FPS countert, ami meg is jelent a jobb felso sarokban. Ez a szamlalo majdnem mindig kereken 200-at mutat, neha-neha leesik 170-190 kozze, de majdnem mindig pontosan 200. Ez mi miatt van? Tan ennyire van maximalizalva az FPS ertek? Vagy valami hiba a keszulekemben? (Mert azt nagyon hihetetlennek tartom, hogy valami konstans es eppen 200.)
-
zsolti1debre
tag
Kiprabaltam a vulkan patch-el,de nem jott FPS novekedes.Vajon csak azert, mert gyengus a kartya?GTX960,2GB.
-
zsolti1debre
tag
Sziasztok! Elakadtam, sajnos nem tudom leloni ot:
. Pedig mar megneztem a youtube-on is, de nem megy. Szerintetek hogyan lehetne atlepni ot? Pl. egy doom full savegame segitene? Egyaltalan van ilyen ehhez a jatekhoz? Vagy csalokoddal? Segitsetek plz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest