Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Azt hiszem akkor beszerzem.
-
espeke
tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ja
Szerintem az ultra-violence (asszem a 3.) pont jó lehet erősség/haladás szempontból.
De Nightmare meg kihívás. És a vicc, hogy aztán tényleg sokkal könnyebb. Most vagyok a 8. pályán és már "séta a parkban". Kicsit jobb lett volna okosabb AI vagy több szörny, valahogy nehezíteni. Vagy nem upgradelni az életerőt, páncélt...
közbe tudod állítani az erősséget asszem
Talán Nightmarerről nem lehet levenni.
Első 3-4 pálya után, leszámítva egy-két-há..négy nagyobb fight-ot nem túl nehéz már, mikor belejössz, de akkor mikor nekiálltam az első pálya, első impes részénél biztos voltam 1 jó órát. Nem, inkább többet. De aztán talán már túl sok is a modding, upgrade, szörnyek ismerősek (persze után is van nehezebb rész, hála istennek
-
Ragnar_
addikt
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Jaja, főleg ultra beállításokhoz asszem talán 5Gb.., 4K-ra meg lehet, hogy még több..
Új hozzászólás Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem az ultra-violence (asszem a 3.) pont jó lehet erősség/haladás szempontból.