- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
espeke
tag
Jó tanács : aki először áll neki a játéknak, legalább a 3. nightmare elötti fokozaton tolja végig.
De, legjobb, ha mindjárt a Nightmare-el kezdiMert bár az első 2 misszió igazi sz*vás, de aztán az fejleszthetőséggel megugrik a dolog. Azután is vannak izzadós fight-ok, el is időztem valamelyiknél 1, másfél órát, de megéri ezen tolni. Igazából "kicsit" könnyüre is sikeredett, miután tudod használni a fegyvereket, ismered a szörnyeket, etc.
Amit nagyon kiemelnék, az a hihetetlenül jó optimalizáltság, ami nem csak a Vulkannak köszönhető. Először egy e7500-re raktam fel 4 giga rammal és bár hosszúak a töltési idők, Vulkannal eldöcögött 7750-el. Bár nem tudom a későbbi pályáknak elég lenne ekkora RAM, de szerintem 6GB-vel frankón fut. Persze, sokkal gyorsabban betölt 4+ rammal. És 7750-el játszható, sakkozni kell a grafikai beállításokkal és a vulkant használni, de nem játszhatatlan. Persze, inkább valami erősebb karit javasolnék, egy 750ti-vel kicsivel FHD alatt frankón elmehet. Mert elég szép a grafikája és egy ilyen játék igényle az fps-t (inkább több fps, mint szebb grafika a DooM-nál). De akkoris zseniális, hogy egy 2016-as és jól kinéző játék elment nálam. Ehhez képest az AC: Unity 2014-ben készült cucc, borzasztóan megy és nem is néz ki ilyen jól. Remélem, ez lesz a jövő (persze gépet azért újítanom kell
, mindenki jól járna vele.
7750 és Vulkannal nekem tök jól megy, cpu-t kevésbe terheli, de mondjuk szar a monitorom és csak 1280-on tolom. ez ddr5 1 gigás kártya. Low-Med féle beállításokkal, shadow meg lights lent. Bár gondolom a legtöbben nagyobb reso-n tolnak, arra mar nem igen jó ez a kártya. Fagyásom sose volt. AMD kártyához a TSa8x a legjobb vagy az Off Anti-aliasingnél
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest